Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-12-19 09:10

Boksigneringar Kinna och Göteborg idag lördag

Kort påminnelse. Jag signerar böcker i Kinna Bokhandel och på SF-bokhandeln i Göteborg idag.

Klockan 11:00 - 12:00 signerar jag böcker i Kinna Bokhandel idag. Lämpligt för bland annat er som bor i Borås eller i Marks kommun.

Klockan 13:30 - 15:00 signerar jag böcker på Science Fiction Bokhandeln i Göteborg. Efter mig kommer Mats Strandberg signera böcker, så om du anländer mot slutet kan du fånga oss bägge.

SF-bokhandeln i Göteborg ligger på Kungsgatan 19. Man har nu i julhandeln även en popupbutik på hörnet mot trendiga Magasinsgatan, där ni absolut kan hitta julklappar till de yngre nördarna. Men ni hittar mig i källaren på den fantastiska och kanske bästa SF-butiken i åtminstone Europa.

Vi ses där!

På tisdag signerar jag böcker på Akademibokhandeln Kungsbacka i Kungsmässan, mellan 16:30 och 17:30.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Åsså fick man känna sig gammal då. Vad är popup-butik?

    SvaraRadera