Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2015-12-10 08:31

Bokomslag och titel till tredje boken i Stjärnklart-serien

God morgon!

Nedan följer omslaget och titeln till den tredje och sista romanen i Stjärnklart-serien.

Kreatör för ovanstående omslag är återigen Anders Timrén och Islington Design, som har gjort samtliga bokomslag i serien.

Sista delen i serien släpps i juli, och kommer släppas som E-bok och nedladdningsbar samt strömmande ljudbok samtidigt. Precis som Stjärnfall kommer den inte publiceras på plastskiva, då försäljningen av dessa är så liten, utom för A-listeförfattare eller vissa nischer, att det är en ren förlust att trycka upp dem.

Stjärnfall kommer i pocket i vår, kanske maj-juni.

Inbunden utgåva av Midsommargryning är nu slut centralt och det kommer inte tryckas fler inbundna böcker av den titeln. Pocketbok kommer finnas kvar.

Även pocket på Midvintermörker är slut centralt, men det är tillfälligt och en ny (fjärde? femte?) tryckning av pocketboken är på gång.

Bokomslaget ovan har redan tidigare publicerats på min officiella Facebook-sida, där jag publicerar en del saker i förväg. På mitt officiella Twitterkonto förs en del debatt och publiceras en del bloggrelaterat, som kan vara värt att följa som komplement till bloggen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Jag gissade rätt på titeln. :-) Ser fram mot boksläpp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppades på Stjärnstoft, även om det krockade med den svenska titeln på Gaimans bok.

   Radera
 2. När du lägger ut omslagsbilden i högerspalten på bloggen, kan du inte passa på att byta ut bildfilen för Stjänklart till en skarp bild stället för den som nu ligger ute som är lite suddig.

  SvaraRadera
 3. Propero: "Vi är det stoff drömmar vävs av." dvs stjärndamm. Såg igår ett helt omstörtande damm Q-carbon, som förmodligen aldrig funnits på jorden tidigare men drömts om av en av professor Narajan sedan 1979. Q-carbon är hårdare än diamant mm och ganska lätt att tillverka. Garanterar ett Nobelpris.

  Ser fram mot Stjärndamm. Vika är de första orden i boken?

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 4. Roligt att det går framåt med boken ! Både jag och hustrun väntar tålmodigt på nästa del !

  SvaraRadera
 5. Väntan är oftast jobbig men när väntan är samma som längtan är den oftast lättare att klara av.

  Är en av många tror jag som längtar efter att få följa karaktärerna vidare i den spännande handlingen!

  SvaraRadera
 6. För övrigt tänker jag på Cpt. Pinbacker varje gång jag hör ordet stardust. "At the end of time, a moment will come when just one man remains. Then the moment will pass. Man will be gone. There will be nothing to show that we were ever here... but stardust."

  SvaraRadera
 7. Första ordet i boken kommer bli.

  Coral.

  SvaraRadera