Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-11-23 08:26

Veckans OMXS30

Stockholmsbörsen storbolagsindex OMXS30 vände upp igen under veckan och eventuell upprekyl är alltså inte över. Samtidigt väntas en öppning runt oförändrat på börserna i Europa idag.
Dagschart OMXS30
OMXS30 återhämtade sig under veckan, men nådde inte riktigt upp till den förra toppen. Hela förra veckans nedgång utraderades dock och det går inte att säga annat än att trenderna just nu är osäkra.

I de asiatiska tidszonerna är det också osäkert nu på morgonen med +0.10% på Nikkei, -0.19% på Hang Seng och +0.40% på All Ordinaries.

Husse i USA, S&P-500 stängde fredagen något under tiden för europeisk stängning och terminen är oförändrad.

Sammantaget alltså helt intetsägande. God morgon!Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Tokyo är stängt idag så den är knappast +0,1% även om det ser ut så på tex Avanza vid en snabb anblick.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för påpekandet och förtydligandet. Slarvigt av mig att inte kolla handelstider.

   Radera
 2. Man vet aldrig vad som gömmer sig i ett börsinlägg numera. Nitlott idag, bättre lycka nästa gång.

  SvaraRadera
 3. Ja, kortsiktiga rörelser på börsen är nästan totalt meningslösa att både kommentera och försöka förstå.

  När börsen går ner brukar du ju ta upp guldpriset som en sorts påpekande om alternativa investeringar. Nu när börsen återhämtat sig (eller vad man ska säga), så kan det vara på sin plats att peka på att guld just nu är +1% i SEK, medan OMXS30 är +3%, plus utdelningar om cirka 4%. Bredare index har gått upp mer.

  SvaraRadera