Cornucopia?

2015-11-16 13:03

Påminnelse: Boksignering i Uppsala på onsdag

En kort påminnelse. Jag signerar böcker i Uppsala på onsdag kväll. Samtidigt är signeringen på NK i Stockholm på torsdag inställd.

Klockan 17 - 18 signerar jag böcker på Akademibokhandeln LundeQ i Uppsala. Bokhandeln ligger i den centrala Forumgallerian på Bredgränd 6. Vi ses där!

Jag skulle även signerat böcker på NK i Stockholm på torsdag, men det evenemanget är inställt. Däremot kommer jag signera böcker i Adlibris nya butik i Stockholm (fd Bokskotten) den tredje december klockan 18:00 - 19:00.

Som vanligt hittar ni mina framträdanden i min kalender här på bloggen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

1 kommentar:

  1. Kul, jag ska försöka att dyka upp, vore kul att snacka lite om det hinns med.

    SvaraRadera