Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-11-18 12:00

Påminnelse: Boksignering i Uppsala ikväll

En kort påminnelse. Jag signerar böcker i Uppsala ikväll. Platsen är Akademibokhandeln LundeQ.
Del av omslagsutkast till tredje delen av
Stjärnklart. Kreatör: Anders Timrén, Islington Design

Klockan 17 - 18 signerar jag böcker på Akademibokhandeln LundeQ i Uppsala. Bokhandeln ligger i den centrala Forumgallerian på Bredgränd 6.

Kom gärna förbi och säg hej och/eller få böcker signerade. Vill ni ge bort signerade böcker i julklappt och bor runt Uppsala är detta ett utmärkt tillfälle.

Vi ses där!

Jag skulle även signerat böcker på NK i Stockholm på torsdag, men det evenemanget är inställt. Däremot kommer jag signera böcker i Adlibris nya butik i Stockholm (fd Bokskotten) den tredje december klockan 18:00 - 19:00.

Som vanligt hittar ni mina framträdanden i min kalender här på bloggen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Glöm nu för all del inte att taga med en hälsning från Sätila till Knutsons katter!

    SvaraRadera
  2. Det är Stjärnklart signeringen gäller eller???

    Mvh.

    SvaraRadera