Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-11-29 09:33

Påminnelse: Boksignering i Karlsborg 14 - 17 idag

En sista påminnelse. Jag signerar böcker hos Karlsborgs bokhandel idag söndag mellan klockan 14 och 17. Vi ses där!

Stjärnfall
Signeringstillfället är det enda i jul i Skaraborg, så bor ni mellan Vänern och Vätta kan ni nu passa på att införskaffa årets signerade julklappar. Karlsborg har också traditionell skyltsöndag och fler butiker ska ha öppet på orten.

Bokhandeln ligger på Storgatan, dvs vägen rakt genom Karlsborg, och hittas på näset genom staden, strax innan överfarten över Göta Kanal.

Jag har även med mig omslaget till sista delen av Stjärnklartserien. Omslaget är inte riktigt helt klart än, därav finns det inte online. Dessutom har jag med mig råmanus, vilket kanske kan ge möjlighet till att få läst några rader. Sedan kan ni alltid få reda på lite annat på signeringar om ni har tur, t ex nästa bokserie efter Stjärnklartserien snart är färdig.

För er som inte huserar i Skaraborg och Sveriges reservhuvudstad, så signerar jag böcker i Stockholm hos Adlibris fysiska bokhandeln klockan 18 - 19 på torsdagen den 3:e december. Jag signerar hos Kinna bokhandel lördagen den 19:e december 11:00 - 12:00 och samma dag även hos SF-bokhandeln i Göteborg 13:30 - 15:00. Slutligen blir det en sista signering den 22:a december hos Akademibokhandeln i Kungsbacka.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Tivedens marxistiska befrielsefront var för upptagen att konsumera på julmarknad så vi kunde inte komma förbi och säga hej.

    SvaraRadera