Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-11-18 14:15

Litterär lägenhet till salu i Göteborg

En lägenhet med mycket god litterär smak hos innehavaren är till salu på lämpligt namngivna Godemansgatan i Göteborgs skärgård, Hisingen.

Här kan du på dessa fantastiska 55 m2 läsa mina böcker på balkongen, samtidigt som du betalar endast 3 408:- SEK i månaden i avgift till föreningen. Priset för denna förmån är dessutom endast 1 600 000:- SEK, eller blott 29 090:- SEK per m2.

Så skynda att fynda. Kanske behöver din telning en perfekt studentlägenhet, med gångsavstånd1. till Chalmers Campus Lindholmen?


1. För oss som bor på landet är allt under 3.5 km i en riktning att betrakta som gångavstånd. Ser ingen anledning till att gångavstånd ska definieras annorlunda på stadens upplysta gator. Ni behöver ju inte ens ficklampor eller snöskor.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Faktiskt bra idé med gratisvisning på bloggen om bok med i bild!
  Sorry!
  Jag gilla' T då måste det ju vara fel!
  Så fel det kan bli...
  Mycket stillat
  Blommor överallt
  Lite taffligt försök till backdooraction på väggen.
  Tja alla barn i början!

  SvaraRadera
 2. B som billigt!
  B som Biskopsgården!

  SvaraRadera
 3. Verkar ju ligga i en av Polisens utmärkta "no go-zones".

  https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Rapporter-utredningar/01%20Polisen%20nationellt/Ovriga%20rapporter-utredningar/Kriminella%20natverk%20med%20stor%20paverkan%20i%20lokalsamhallet%20Sekretesspr%2014.pdf

  SvaraRadera
  Svar
  1. No go gäller nu för HELA Sverige: Terrorvarning klass 4 -näst högst.
   Nån av alla migranter är vältränad och presumtiv terrorist.

   Radera
  2. Verkar för en i området oinvigd vara ett välskött område!
   Ingen graffiti synlig, till exempel!
   Golvvärme tydligen ej standard i Sverige!?

   Radera