Cornucopia?

2015-11-29 22:45

Kräftgång i OMXS30

Veckans utveckling för Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30 visar på en intetsägande kräftgång.
Dagschart OMXS30
En effekt av kräftgången är förstås att MA50 långsamt fortsätter stiga. I denna takt tar det fortfarande lång tid att få ett himmelskors MA50/MA200, även om MA200 nu är i en negativ trend.

OMXS30 kan nu sägas gått kräftgång i fyra veckor. Återstår att se om det är en tillfällig rekyl på dödskorset eller om det är en trendvändning uppåt. Känns överlag inte intressant att ligga inne mot OMXS30 nu oavsett. Någon styrka i upprekylen kan inte sägas finnas och börsen står snarare och väger. Kan gå åt vilket håll känns det som.

Kort sagt lika intetsägande som detta blogginlägg.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

8 kommentarer:

 1. Små bolag verkar dock fortsätta uppåt

  SvaraRadera
 2. Hur gick det i Sätilla inatt?

  Står huset kvar?

  SvaraRadera
 3. Och guldet och oljan fortsätter nedåt. Nu är börsen fint plus i år, medan guld är minus även i SEK, och oljan är på katastrofnivåer. COS -24% trots bud.....

  "Teknisk analys" funkar sådär när börsen går kräftgång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Notera även dagens bisarrt starka BNP-siffror. Hushållen tycker uppenbarligen att läget är gott och konsumerar på i rask takt. Inte hållbart, men intressant ändå.

   Radera
  2. Fast enligt KI:s barometer är hushållen negativa. De tröstshoppar väl...

   Radera
 4. Det blir en rejäl krasch Q1 nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera