Cornucopia?

2015-11-01 15:27

Bostadsrätt med ypperlig litteratur till salu i Jönköping

En bostadsrättsinnehavare med ypperlig litteratursmak säljer sin lägenhet i Gräshagen i Jönköping. För endast 850 000:- SEK kan du bli ägare till en gaveletta om 40 m2. En perfekt övernattningslägenhet eller studentlägenhet.

Månadsavgiften på denna lägenhet är endast 2 144:- SEK, inklusive värme, vatten och kabel-TV.
Vete tusan vad denna bild har med lägenheten att göra, annat än att Brahehus ligger i Jönköpings län. Min bank av foton är inte oändlig och helt Sverigetäckande än. Det är alltså inte lägenheten på fotot.
Ni hittar lägenheten hos Fastighetsbyrån i Jönköping och kan konstatera att den ypperliga litteratursmaken gestaltas genom att Stjärnfall av Lars Wilderäng ligger framme i inbunden utgåva på vardagsrumsbordet. Dock med sk mäklarvinkel, dvs foto taget i knähöjd.

Till skillnad mot många ettor är detta faktiskt ett rum och kök, och inte nymodigheten studio, där sängen börjar lukta stekos.

Påminner återigen bloggläsare att om ni exponerar mina böcker på era mäklarfoton kan ni få ett lagom ironiskt utformat blogginlägg som gratisreklam för objektet. Helt pro bono och för att ni som blogg- eller bokläsare är så himla trevliga människor!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

2 kommentarer:

  1. tvätta fläktkåpan lite bättre! Kanske också kolla med sotare, ovk besiktning (ofta fel i gamla hus)

    SvaraRadera
  2. För den sk "preppern" kan jag även tipsa om detta fd Skyddsrum i Hammarbyhöjden: http://www.maklarhuset.se/till-salu/bostadsratt/johanneshov-hammarbyhojden-finn_malmgrens_vag_57-569893

    Tror inte man måste ta upp alla de där fönstrena som bygglovet tillåter och bostaden kan nog stiga i värde betydligt när kriget kommer...

    SvaraRadera