Cornucopia?

2015-11-25 14:41

Boksigneringar och föreläsningar - Karlsborg, Stockholm, Kungsbacka, Kinna, Göteborg

Dags för en liten uppsamling av framträdanden. Jag signerar böcker under skyltsöndagen i Karlsborg på söndag 14 - 17, i Stockholm på torsdag kväll nästa vecka och längre fram i julhandeln i Kungsbacka, Kinna och Göteborg. Dessutom föreläser jag i Stockholm till självkostnadspris i regi av min annonsör Liberty Silver på onsdag. Vi ses där!

Till helgen är det skyltsöndag i Karlsborg och jag kommer signera böcker hos Karlsborgs Bokhandel på söndag mellan klockan 14:00 och 17:00. Vi ses där alla i Karlsborg eller som råkar bo i närheten, som t ex Skövde!

På tisdag, den 1:a december, föreläser jag åt MSB i Stockholm, för kommunernas beredskapshandläggare. 

Sedan är det dags för en publik föreläsning om prepping med fokus på finansiella aspekter i regi av min annonsör Liberty Silver i Stockholm onsdagen den 2:e december 18:30 - 21:30. Bolaget har annonserat här på bloggen sedan verksamhetens start för sju år sedan och firar nu sjuårsjubilieum. Priset för seminariet är självkostnadspris 79:- för förtäringen som erbjuds på seminariekvällen och det finns platser kvar. Ni anmäler er här. Se annons nedan. Vi ses där!

Jag har inte med mig några böcker till Liberty Silver, men kan naturligtvis signera böcker ni själva har med er.

Däremot kommer jag signera böcker hos Adlibris fysiska butik i Stockholm på kvällen torsdag 3:e december 18:00 - 19:00. Ni hittar butiken, tidigare Bokskotten, i hörnet Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan. Detta är min enda signering i julhandeln i Stockholm, så passa på. Vi ses där (igen)!

Sedan blir det en signering hos Kinna Bokhandel lördagen 19:e december 11:00 - 12:00 följt av SF-bokhandeln i Göteborg samma dag klockan 13:30 - 15:00 (OBS: Ny tid 13:30 för att göra plats för Mats Strandberg klockan 15:00). Sista signeringen blir tisdagen den 22:e december hos Akademibokhandlen i Kungsmässan i Kungsbacka.

Det auktionerade exemplaret av I skuldens skugga gick för 510:- SEK, som sattes in direkt av köparen på Min stora dags bankgiro. Ni andra kan köpa antologin för endast 49:- SEK hos Bokus eller 51:- SEK hos Adlibris och behållningen går till organisationen Min stora dag.

Någonstans i allt detta ska jag hinna skriva klart sista delen i Stjärnklartserien, där min författarkollega Chris Berg än så länge har sagt följande:
"Vilket jävla tempo du har i boken! Värre än Midvintermörker så här långt"
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

2 kommentarer:

 1. Nu blev det väl allt lite knas med datumen (föreläsning+signering).
  Hoppas du också är medveten om att det är 2:a december som du ska föreläsa tillsammans med LS. Så vi inte står där och tuggar på matbitarna och du inte syns till! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, veckodagarna är korrekta, skrev fel datum bara.

   Radera