Cornucopia?

2015-11-05 10:01

25 Minuter - ny podcast om investeringar & personlig framgång

Detta inlägg är reklam.

Finans- och börssajten Tradevenue har lanserat podcasten 25 minuter. Programledare är den fd hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding och den blivande författaren Ludvig Sunström.
Foto: 25 Minuter / Tradevenue
Podcasten släpper nya avsnitt varje måndag och ni hittar det första avsnittet direkt hos Tradevenue. Ni kan lyssna och prenumerera på podcasten vi Soundcloud och iTunes. Förutom måndagsavsnitten kommer man även släppa oregelbundna extra inslag med kända näringslivspersoner och entreprenörer.

Bland återkommande teman är veckans bok, veckans mindset och veckans rekommendation.

Karl-Mikael Syding var tidigare förvaltare, partner och VD på Brummer & Partners Futuris Asset Management, som tog emot utmärkelsen European Hedge Fund of the Decade.

Ludvig Sunström håller på att skriva boken Breaking out of Homeostatis och sin egen filosofi om att nå framgång genom att vara anpassningsbar.

Ni hittar podcastens första avsnitt här och det handlar om De fyra kapitalen och hur man blir framgångsrik istället för arbetslös under den stora automatiseringen.

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Tradevenue.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

10 kommentarer:

 1. Länken till Tradevenue är felaktig.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Väldigt intressant podd med nya infallsvinklar! Ser fram emot nästa avsnitt!

  SvaraRadera
 4. Kul med en podcast inom ekonomi som inte bara handlar om börsen. Rekommenderar den starkt!

  SvaraRadera
 5. Grym podd! Kör hårt i framtiden!

  SvaraRadera
 6. Tack för introduktionen!

  Vi har ett tufft jobb framför oss med att försöka förmedla genvägar inom viktiga områden utan att det förefaller som om vi tror att vi har svaren på allt.

  Att göra det på ca 25 minuter per avsnitt underlättar knappast, men vi hoppas att de som ger oss chansen ska ha tålamodet att prenumerera och således lyssna på mer än bara det första avsnittet.

  /Karl-Mikael Syding

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade inte du nån sambo som höll på med thaiboxning? Se till att hon börjar podda istället, DET skulle vara intressant.

   Radera
 7. Tack så mycket för detta!

  Vi hoppas att "25 Minuter" kommer att kunna stå ut bland andra svenska podcasts (varav de populäraste tycks handla om skvaller?) som en lite mer seriös och praktiskt lagt podcast--för folk som prioriterar personlig utveckling framför underhållning.

  Än så länge har det första avsnittet fått 5000+ lyssningar de tre första dagarna, så förhoppningsvis håller andra med. Vi får se vad som händer framöver. :)

  Mvh,
  Ludvig Sunström

  SvaraRadera
 8. Jag är helt ny inom investing men har alltid haft ett intresse för det. Väldigt intressant podcast som kort men konkret går igenom intressanta och relevanta ämnen. Ser fram emot kommande avsnitt!

  SvaraRadera
 9. Extremt mycket poddar som släppts under året, man undrar hur många det finns plats för egentligen... 25 minuter verkar iaf skilja sig lite från de andra, och har tyckt Syding är en väldigt intressant karaktär ända sedan jag hörde honom i Börspodden tidigare i år.

  SvaraRadera