Cornucopia?

2015-10-22 13:52

Staten behöver låna minst 29 GSEK till krisen - räntorna fortsätter uppåt

Migrationsverket publicerade idag sin oktoberprognos över migrationskrisen, samt vilka direkta kostnader myndigheten beräknas få på grund av de asylsökande. Lånebehovet för svenska staten stiger med minst 29 miljarder eller 0.7% av BNP under 2016, givet minskande asylströmmar nästa år. De svenska marknadsräntorna fortsätter uppåt.

Man kan analysera sönder Migrationsverkets rapport, som är sorglig läsning om total avsaknad av bostäder och att tillfälliga nödlösningar kommer bli (som prognosticerat här på bloggen) permanenta ("långvariga").

Rent finansiellt förväntas ökade utgifter om 29 miljarder kronor 2016, men då räknar Migrationsverket med att antalet asylsökande minskar. Inte heller ingår kommunernas ökade kostnader när t ex infrastruktur som vatten och avlopp kraftigt behöver byggas ut lokalt. Därefter ser de statliga utgifterna ut att klinga av, men det beror på att de asylsökande istället blir kommunens huvudvärk, och ska få kommunalt försörjningsstöd (aka socialbidrag) och boende betalt av kommunens budget, vilket inte är statens och Migrationsverkets problem. Det tar åtta år innan 50% av de arbetsföra har fått någon form av egen inkomst, så det är många år på försörjningsstöd för de 100 000 - 190 000 som Migrationsverket räknar med ska komma.

Man kan förstås ifrågasätta realismen i prognoserna, som bland annat använder ryska Putinregimens propagandakanal Sputnik som beslutsunderlag. Prognoserna från Migrationsverket pekar "åt rätt håll", dvs på minskade asylströmmar. Spricker de prognoserna på uppsidan blir finansieringsbehovet ännu större

Ej heller ingår ökade kostnader för övriga myndigheter som inom ram får ställa upp med resurser, som drabbar ordinarie verksamhet. Det stora problemet är att det helt enkelt saknas resurser - resurser man inte kan trolla fram med pengar, utan som tar tid - att utbilda lärare tar fem år. Att bygga nya skolor, vårdcentraler, sjukhus, kraftverk, kraftledningar, vatten- och avlopp, bostäder etc tar 10-15 år och sker normalt med planering utifrån normal befolkningsutveckling. Man kan låna hur många miljarder man vill, men det går inte att trolla fram något som tar tid för det. Nio mammor föder inte ett barn på en månad oavsett hur mycket pengar du slänger på dem.

Regeringen höll en presskonferens där finansminister Magdalena Andersson menade att volymerna är ohållbara ekonomiskt. Något förslag till finansiering finns dock inte, annat än besparingar (=försämrad välfärd, bland annat nämndes sjukersättningarna så långtidssjukskrivna kanske ska få betala för asylkrisen) eller låna pengar.

Skattehöjningarna kommer nog först när kommunerna får flyktingarna i knät om några år.

De svenska marknadsräntorna fortsätter följaktigen uppåt och det blir dyrare för svenska staten att låna nu när det bör vara uppenbart att budgetunderskotten kommer skena. Dagens siffror är hämtade från Finansportalen och är preliminära. Normalt hämtar jag data från Riksbanken, så dagens siffror är med reservation för att de inte är slutkurser och för att Riksbanken kanske listar bid istället för last.

Siffrorna gäller ca klockan 12:40.
Som man ser är nu statsobligationsräntorna de högsta på åtminstone en månad. Fortfarande extremt låga och tvåårsräntan är negativ. Speciellt kan man titta på femåringen som gått från i princip nollränta till 0.14%.

Att ha negativ ränta på tvååringen innebär inte att "staten får betalt för att låna". Man behöver inte efter två år betala tillbaka hela beloppet man lånade, men likväl ska det betalas. Och om man inte kan höja intäkterna måste man då låna på nytt och det finns inget som säger att det kommer ske till negativ ränta även då.

Det är förstås för tidigt att prata om en trendvändning och huruvida politikerna kan visa handlingskraft som kan lugna marknaden återstår att se. Antagligen inte, då Migrationsverket fortsätter med uttalanden som saknar förankring i verkligheten, t ex att asylsökande ska huseras i skyddsrum. Skyddsrum har inte bygglov för att vara bostad, och har ofta annat bruk idag, t ex parkeringar. Därtill lämnar med all sannolikhet inte bara hygiensituationen en del att önska, utan också brandevakueringsvägar som är byggda för krigets krav och inte för permanenta bostäder. Likt många andra orealistiska uttalanden kommer skyddsrumspåhittet visa sig sakna realism.

Man medger åtminstone nu att det bara blir 75 stycken tält och att skaffa tältplatser åt 30 000 personer kommer dröja till långt in i 2016.

Marknadsräntorna för statsobligationer kommer garanterat även på verka bolåneobligationernas räntor, men det får vi titta på när Riksbanken rapporterat dagens räntor i morgon.

Stigande räntor gör att krisen även slår över på hela den lagda och vid det här laget överspelade budgeten. Med en statsskuld på 1 337 GSEK innebär 0.10 procentenheter högre ränta att statsskulden kommer belasta statsbudgeten med ytterligare 1:34 GSEK, givet att hela skulden skulle rullas över vid ett tillfälle. En variant är förstås att man fortsätter belåna de statliga företagen istället, för att lämna överutdelningar till staten. Oavsett kommer statens budget belastas av högre räntor. 5-åringen har nu på några dagar stigit 0.11 procentenheter.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

160 kommentarer:

 1. I Norge räknar NRK med att en flykting är en livskostnad på 4,3-5,2 Miljoner.
  Skulle väl bli en 2000 miljarder i framtida åtaganden här i Sverige för 2015-2016.

  http://www.nrk.no/norge/slik-er-regnestykket-til-nrk-1.12614801

  Dock är det ju lätt att finansiera, det kostar ju inte något som påpekats från Andreas på Nordea Markets.

  https://twitter.com/andreaswjonsson/status/656915725211299840

  SvaraRadera
 2. En finansieringsåtgärd sägs vara att ta pengar från biståndet (dvs man tar bland annat pengar från flyktingar som inte tar sig hit för att finansiera dem som tar sig hit). Undra vilka signaler det sänder ut till de som lyssnar (både inom och utom landets gränser)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. biståndsmedel till människor i nöd. Du behöver akut pengar för att uppfylla dina ekonomiska svårigheter? Vi kan hjälpa dig för alla dina finansiella behov, kontakta oss via e-post: ([email protected])

   Radera
  2. Vad en otrolig historia i mitt liv, jag är fru Wilecia Berbana, för närvarande bor i New York City, USA. Jag är en änka för närvarande med tre barn och jag var fast i en ekonomisk situation. Senaste två månaderna jag behövde för att refinansiera och betala mina räkningar och några andra allvarliga skuld. Jag letade efter ett lån på $ 650,000.00 USD då jag ansöka om ett lån i en av on-line lån företag där jag var bluff ca $ 3,800,00 dollar i lån i Storbritannien, men när jag satte klagar min gode vän berättade mig att det enda stället att få ett lån på nätet är GOLD lÅN FIRM bolaget är 100% garanti att om jag ansöka i ett företag lån jag att få lånet utan dröjsmål i transaktionen, så jag gjorde, med en stor rädsla i mitt hjärta att inte förlora pengar för andra gången. Mina bröder och syster jag vill låta dig veta att det fortfarande finns goda människor i världen som vi kan lita på och ha förtroende för. Med inrådan av min vän som jag ber företaget om ett lån förra veckan och till min stora förvåning fick jag bara min lån igår. Min förhoppning och förtroende var alla borta, men nu jag nya det är verkliga lån fast vi kan lita på. Jag använder detta tillfälle att informera dig allt om du är i behov av ett lån, inte gå annat där så sjuk för ett lån. Jag har hittat en verklig lån långivare som kan hjälpa dig eftersom hes berättade att framgången för samhällena är hans stolthet jag vill att du sjuk för ett lån i GOLD LÅNE FAST. Här är företagets e-post: [email protected] Och jag lovar dig att ditt liv kommer aldrig att förbli densamma igen,
   Jag kommer att väntar på att höra ditt eget vittnesbörd.

   Mrs Wilecia Berbana

   Radera
 3. Bra jobbat, sjuklövern ! Det här kommer att orsaka Sverige enorma problem och kostnader under många år.
  Observera att det är helt självförvållat, orsakat av våra naiva och korkade politiker. Finland & Norge & Danmark har väl inte "drabbats" av motsvarande kris ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är troligtvis varken naiva eller korkade. Snarare slipade med ett mål.

   Det kallas för "Cloward-Piven"-strategin och är kort ett enkelt förfarande för att kollapsa en "väl fungerande" kapitalistisk stat till en dysfunktionell kommunistiskt helvete.

   Radera
  2. Nej, exakt. Som man bäddar får man ligga.

   Det är enbart i Tyskland och Sverige där det råder kris. Flyktingarna söker sig hit som om vi vore grannländer till Syrien och Afghanistan.

   Det är självförvållat!

   Att det inte skulle vara långsiktigt hållbart för Sverige och Tyskland har ju varit
   fullständigt uppenbart för alla med minsta lilla verklighetsförankring.

   Ingen svensk regering har hittills ifrågasatt detta. Nu verkar dock verkligheten ha kommit i kapp.

   Fredrik Reinfeldt m. fl. framstår numera som otroligt naiva och politiskt inkompetenta i denna fråga.

   Radera
  3. Affordable Loan To Get Your Financial Problem Solved

   Good day everyone, I am Tarsha Dannis by name, i am a citizen of Mississippi ,Ontario USA, i have been looking forward for a genuine loan company for the past 9 months and all i got was group of scams who made me to trust them and at the end of the day, they duped me of $4900 without giving anything in return, all my hope was lost, i got confused and frustrated,i find it very difficult to feed my family, i never wanted to have anything to do with loan companies on net again, because i never trusted any loan company since i was scammed, so i went to borrow some money from a friend, i told her all that happened and she said that she knows a loan company that can help me, that she just got a loan from them, she directed me on how to apply for the loan, i did as i was instructed, i applied, though i never believed but i tried and to my greatest surprise my loan was granted to me within 48 hours, i could not believe, i am happy and could help my family up again and i am thanking God that upon this scams all over the places a genuine company like this still exist, please i advise everyone out there who are in need of loan and can be reliable, trusted and capable of paying back at the due time of funds do visit them now via { [email protected] or [email protected] } or Tel: (347) 708-8926 or visit there webpage http://georgeclydesdaleloans.bravesites.com/ and be free from scams on the internet.

   They will never disappoint you.

   Radera
  4. Jag är en gift man just nu med två barn och jag var fast i en ekonomisk situation i augusti 2012 och jag behövde för att refinansiera och betala mina räkningar för min son medicinering. Jag försökte söka lån från olika lån företag både privat- och företagskunder men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men eftersom Gud skulle ha det, var jag introducerades till en kvinna av Gud ett privat lån långivare genom en vän som heter James och jag fick en lånebeloppet på $ 170,000.00USD och idag är en företagsägaren och mina barn mår bra ... så jag vill råd någon i behov av ett lån för att snabbt kontakta honom via e-post på: ([email protected]) att han inte vet jag gör det jag ber att Gud ska välsigna honom för det goda han har gjort i mitt liv.

   Radera
 4. De primära lokaler som finns och kan användas är en sak men om man börjar fokusera på att få ut flyktingar till mer normalt boende så finns många villor och lägenheter (med vatten och avlopp) som kommunerna borde kunna korttidshyra på halvårskontrakt till Berts priser dvs 500:- eller lägre per dygn och flykting inklusive mat.

  Håller med om att det tar fem år att få nyutbildade lärare, men det finns många som idag jobbar i bättre betalda jobb eller fått pension. Med mer pengar går det att få fram många, men det kräver säkert löfte om höjd lön till övriga lärare också. Bland flyktingarna finns säkert några lärare som kunde få jobba en tid med undantag från konstiga regler och undervisa barn på sitt språk.

  Finns också andra yrkesgrupper som liksom lärare bör prioriteras med intensiv SFI för att snarast kunna börja arbeta.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men problemet är att det är för få som vill betala.
   En lösning som jag kan se är att vi gör som USA: socialbidrag betalas ut i 5 år. Sedan nada. För flyktingar borde det betyda etsbleringsersättning, föräldrapenning, soc i 5 år. (O samma regler för svenskar, givetvis.)
   Uthyrning av villor: kanske, men då måste äganderätten stärkas. Annars kan du se dig månen efter din egendom (Jmf torpet i bergslagen som ockuperas av romer.)
   Och så måste vi omedelbart införa avgifter på uni.

   Radera
  2. Vad har avgifter på Universitetet med det här att göra överhuvudtaget?

   Radera
  3. @Teheimar: Var tycker du att vi ska ta pengarna i från? Det är ändå flest medelklass och överklass som går på uni, så ur fördelningssynpunkt är det inget problem.

   Radera
  4. Pengarna kan tas från lite olika håll, men att röra utbildningsväsendet är bara att förstöra framtidens möjligheter. Om man skall ta självfinansierande högre utbildning kommer knappt någon ha råd med det i Sverige. Det här är inte ett såpass stort land med en såpass stor ekonomi att det skulle fungera. Plus en medelklass som redan har lån över öronen...vart skall de få pengar ifrån till barnen för studier..mer lån? Det är inte realistiskt. En av de sakerna som är absolut fördelaktiga för Sverige är just tillgängligheten på utbildning. Visst finns det problem i högskolevärlden, men det löses inte genom att införa avgifter.

   Radera
 5. Varför inte bara betala privatpersoner som är villiga att hyra ut ett rum eller hus? Skulle bli betydligt billigare än nuvarande lösningar, förutsatt det finns folk som är villiga att göra detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte en tillräckligt komplex lösning...först skall man bygga en statlig överbyggnad - en myndighet, sen utreda och lagstifta så man kan tvinga kommuner. Sen skall kommunerna bygga upp en organisation. Då först inser man att man bara har tjänstemän som sitter och pratar, går kurser och åker på studieresor. Då börjar man handla upp entreprenörar som skall genomföra verksamheten, där kommer ditt förslag in.

   Radera
  2. Jag frågade en kompis som jobbar med tillsyn av HVB-hem samma sak. Skulle förmodligen funka om man begränsade den asylsökandes flytträtt. Med nödvändiga regeländringar skulle det förbättra chanserna till integration avsevärt. Som en språkresa utan sprit, även om lite sprit kan vara socialt smörjande ibland.

   Radera
  3. Det gäller att reda ut besiktningsrätt mm vid långtidsuthyrning samt vem som garanterar hyran. Kan lätt bli att man låter bli och betala och vägrar flytta ut. Avhysning har redan nu visats sig omöjligt att genomföra.

   Radera
  4. Helt rätt Sjunkbomben. Tänkte mig att det är kommunen som står både för besiktning inför inflyttning och sedan efteråt för att bedöma slitage. Även hyran ska kommunen stå för när det gäller detta nödboende. 10 sängplatser i en vanlig villa ger ändå uppåt 5.000 per dag minus mat dvs 150.000 per månad. Möjligen för liten ersättning om kommunen misslyckas med avhysning när hyresperioden gått ut. Går möjligen att i så fall stämma kommunen.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  5. Nanotec, vilken planet bor du på? Består svenska folkets existensberättigande bara i att serva dysfunktionella folkslags invasion av Sverige?

   Radera
  6. Zokrates76 har en bra poäng.

   Radera
 6. Visst kan detta vara början till slutet. Eftersom kulturmarxisterna i regering och låtsasopposition inte tillåter sig att tala om vad den svenska kuturen och folket klarar av och vill ha, eller för den skull ANTAL (minns vad som hände Billström när han nämnde ordet ANTAL), så hoppas dessa fåntrattar att vintern och EU skall lösa problemet så att inte SD skall kunna säga att nu genomför ni SD:s politik. Hellre kör man ända in i kaklet och hoppas kunna skylla på EU. I EU röstar man nej till förslagen att begränsa invandringen i förhoppning att EU ändå genomför begränsningen och Löfven kan säga vi röstade emot men vi måste följa EU:s regler.
  Vad tror Cornu händer i Sverige om det fortsätter komma immigranter i samma takt som nu. Det blir väl en halv miljon till nästa år plus anhöriga på 100-200-tusen.
  Läste på flashback att regeringen planerade att ta bort den retroaktiva föräldrapengen som ger en invandrad kvinna med 3 barn sådär 260.000 kronor i efterskott förutom de 22.000 efter skatt som hon får varje månad. Man kanske säger att vi måste spara men varför skall just denna invandrade kvinna betala? Det är ju svenskarnas fel att det är fattigt i Somalia och på andra ställen? Det är ju vi etniska svenskar som skall betala med vårt folk, vår kultur, vårt land, våra pengar, vår framtid och våra barn.
  Jag Cornu, vad tror du händer om invandringen fortsätter som nu? Du är ju specialist på undergångsscenarier och du har ett perfekt case. Ta chansen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ganska övertygad om att Cornu inte tänker fiska läsare i "de grumliga vattnen". Undergångsscenarion kan man fantisera ihop själv...

   Radera
  2. Tyvärr är det fullt realistiskt att räkna med en fördubbling av antalet "asylsökande" (majoriteten är ju faktiskt rent ekonomiska migranter) varje år ett par år framåt. Dvs 320 000 nästa år och 640 000 under 2017. Enbart till Sverige alltså. Även jag anser att syrierna bör få något slags förtur med tanke på förhållandena, obs dock att under de senaste tjugo åren har Syriens befolkning ökat från 14 till 23 miljoner, dvs med ungefär Sveriges nuvarande folkmängd. Antalet afghaner som kommer till Sverige är minst lika stort som antalet syrier, och i Afghanistan påstås 70% av befolkningen vara under 18 år. Resten sägs komma från Somalia, Eritrea osv. Dvs vad vi egentligen ser just nu är att vissa länders "överskottsbefolkning" exporteras till Europa, varav en alltför stor del till Sverige. Och då det finns minst en miljard människor i Asien och Afrika som gärna vill komma hit så lär det fortsätta på den inslagna vägen.

   Radera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Oavsett vilken inställning man hyser till nuvarande migrationssituation är det intressant att vi svenskar är beredda att satsa näst intill obegränsade belopp för att hjälpa människor från fjärran länder. Samtidigt är vi extremt kostnadsmedvetna, gränsen till dumsnålhet är sedan länge passerad, när det kommer till utgifter som har med vår egen säkerhet och vårt oberoende att göra. T ex Försvarsmakten, civilförsvaret, beredskapslager, överkapacitet inom sjukvården för att klara masskadeutfall mm. Det kan omöjligen anses vara ett sunt och redigt att agera på detta sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi svenskar kanske ska omformuleras till vi politiker. Svenska folket har egentligen inte tillfrågats i dessa frågor..
   Det är nog det som är grundproblemet

   Radera
 9. Detta är början på slutet för Sverige som ett tryggt välfärdsland, det handlar inte ens om lite larviga pengar längre, utan om så väldigt mycket mer. Våldsspiralen accelererar fortare och fortare nu, detta kan endast sluta i tårar.

  SvaraRadera
 10. Gött.. fan.. en hyfsat pålitlig källa baserad på fakta för en gångs skull! :-)

  SvaraRadera
 11. Ser det inte som omöjligt att räntan kan gå upp snabbt under några månader. En procentenhet vore inget konstigt om behovet för staten ökar samtidigt som riskerna ökar. Det skulle med tiden motsvara ca 13 GSEK ytterligare i kostnader.

  Har inte hört så mycket om att de partipolitiska partierna ska ställa upp med lokaler, mer att allmänheten ska ställa upp. Varför föregår inte partierna med gått föredöme? Det finns många kurslokaler, möteslokaler och andra lokaler som partierna styr över i hela riket.

  SvaraRadera
 12. Räknade lite på detta i samband med att ett f d språkrör föreslog en solidaritetsskatt för de välbeställda som finansiering av flyktingmottagandet. En väldigt sympatisk idé för övrigt, men som kan slå väldigt fel.
  Förslaget från det f d röret var att de med inkomst över genomsnittet skulle betala med extra skatt på lönen överstigande genomsnittet. Det blir med andra ord exakt som ett värnskattsupplägg, med reservationen för det exakta antalet som skulle få bidra. I vilket fall; med 2 miljoner som tjänar över genomsnittet och ansatsen att var och en av dem tjänar 15000 mer än genomsnittet per månad, blir det knappt 10% att lägga till i skatt. Det betyder att marginalskatten för denna (stora) grupp skulle gå upp från 33-60% till 43-70%. 29 mdr i en liten ekonomi som Sveriges är... rätt mycket.

  Frågan är ju sedan vad som skulle ske med rösterna till dessa 2 miljoner väljare. Kanske cyniskt av mig, men jag menar att ett antal skulle gå över till the dark side.
  Och ja, det är den mörka sidan. Ägnade en stud till att lyssna på Ekrots tal i Skåne häromdagen, och vad man än tycker; han förtjänar credit för att lyfta bort alla eventuella tvivel för de som kan ha varit tveksamma om (sd):s färdriktning. Det var nämligen ett riktigt vidrigt tal. Ett hatutbrott, som borde skrämma bort varje moderat (sd)-väljare.

  SvaraRadera
 13. Jag förstår inte varför ni är oroliga, nu när den gamla kannibalrepubliken Centralafrika också har kollapsat så kommer ju problemet att lösa sig självt även om fredagsmyset i tältlägren kanske inte direkt blir något vinnande recept för SVT.

  https://lakareutangranser.se/vart-arbete/har-arbetar-vi/centralafrikanska-republiken

  http://emeliemararv.com/slutkommentar-om-kannibalhistorien-i-centralafrikanska-republiken/

  SvaraRadera
 14. Kan rekomendera denna, även om den är lite lång..
  https://www.youtube.com/watch?v=p_tKO8nvkEo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt på en billigaste ränta på 2%. Inte att kontakta oss idag via: [email protected]

   Radera
 15. Staten betalar cash 180 000 kr per migrant till kommunen som tar emot vederbörande. Som en extremoptimistisk bottennivå kan vi anta att invandringstakten planar ut på dagens takt cirka 2700 om dagen. Det betyder en miljon om året, alltså tre miljoner anonyma vapenföra män som deserterat från krigszoner, till nästa val (som aldrig kommer att hållas eftersom inget arabiskt land håller demokratiska val). Det har aldrig rått större politisk enighet om någonting än just detta att nu till varje pris maximera invandringstakten. Allsvenskan måste avbrytas för att bygga tältläger på fotbollsplanerna. Alla svenneslavar nickar och lyder.

  En miljon invandrare/år gånger 180 000 kr per invandrare blir 180 miljarder. Det är 20% av statsbudgeten. Utländska finansmarknader gillar inte stater som har gigantiska budgetunderskott som växer okontrollerat utan något slut i sikte. Det kanske är detta som spräcker bostadsbubblan? Att staten måste låna upp tusentals miljarder till allt högre ränta i konkurrens mot affärsbankerna.

  Men när botorskarnas lån löper ut, och alla banker gått i konkurs så att det är omöjligt att förnya lånen, då tar ju bankerna, som då är förstatligade, ju över bostaden och vräker bolånetorsken. Och då kan ju staten skänka bort bostaden till ett stackars ensamt flyktingbarn i 25:årsåldern med fyra fruar och 11 barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är det här för bisarra feberfantasier?

   Bara att blanka svenska statsobligationer för dig i så fall.

   Radera
  2. Sporthallarna får snart släppa till och innebandysäsongen kommer att ställas in efter vädjan från Riksidrottsförbundet. Värt att notera är dock att inga golfbaneanläggningar har erbjudit sig som tältläger ännu - trots att det är off-season och att sådana normalt har restauranger och duschar och parkeringsplatser och alla andra lämpliga fasciliteter klara att tas i anspråk mer eller mindre från dag 1.

   Radera
  3. Golfbanor och klubbhus utgör perfekta flyktingläger och då kan överklassen visa hur goda och fina samt generösa de är. Bara för Migrationsverket att lägga beslag på samtliga golfbanor i Sverige. Lätt för flyktingarna att hitta när banan är numrerad.

   Radera
  4. Vi kommer inte behöva vänta tills lånen löper ut. Nästa stora finanskris kommer sopa rent hus med gäldenärer och skapa mängder med vakanta bostäder redo att besätta med nya hyresgäster. Förslagsvis ska dessa bostäder säljas exekutivt i parti till slumhyresvärdar som i sin tur kan fakturera staten för de nya hyresgästerna.

   Radera
  5. Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt på en billigaste ränta på 2%. Inte att kontakta oss idag via: [email protected]

   Radera
  6. Hej alla alltför många thifes på Internet just nu hävdar att de ger ut lån Vilka är ligger i Lost 100,640.00 kronor på internet eftersom jag behövde ett lån innan jag kom i kontakt med Moran Firm be säker från bedrägeri Star genom att kontakta Morgan Firm för ditt lån , Är du i behov av ett lån ? Behöver du ett lån för att starta ett nytt företag eller
   för personal som används i en takt av 2 % kontakta dem nu för mer information genom
   e-post : [email protected]

   Radera
 16. Jag hoppas att det kommer finnas nåt land med lika öppet hjärta som kan ta emot en när man flyr från Sverige.
  Prognosen för nästa år är 130 000, ja ni läste rätt, ca 300 om dagen. Mot dagens 1500-2000 som vad jag hört fram tills idag INTE kommer minska inom på flera år. Hur går den estimeringen till egentligen? Blir det under 350 tusen nästa år ska vi va glada (vissa blir väl ledsna).

  Angående detta: "Det tar åtta år innan 50% av de arbetsföra har fått någon form av egen inkomst, så det är många år på försörjningsstöd för de 100 000 - 190 000 som Migrationsverket räknar med ska komma."
  Det många MISSAR i detta påstående, som i sig är korrekt, är "någon form av egen inkomst". Till dessa räknas även de som jobbat ett par veckor och sen fortsätter va arbetslösa. En sak att vara godhjärtad, men siffror talar sitt tydliga språk, det är en extremt stor kostnad.
  Vilket i sin tur får en att undra vem i hela friden som vill köpa Svenska statsobligationer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni som hatar Sverige kan ju som sagt bara börja blanka statsobligationer och på så sätt visa den dumma marknaden att de har fel.

   Det där med egen inkomst -- av de 50% som har egen inkomst, så kan man nog anta att de flesta har någon form av längre anställning än bara några timmar i veckan. Det är ju väldigt ovanligt att _om_ man jobbar, så jobbar man bara nån timme här och där. De flesta jobbar ju minst 50-75% deltid, och de allra flesta är väl fortfarande heltidsanställda...

   Radera
 17. Kanske blir flyktingkrisen ekonomiskt sett startskottet för MMT, dvs pengar utan skuld!
  Som Cornu skriver....pengar är inte allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "MMT"
   Du måste förklara vad MMT är dom flesta vet inte vad du pratar om.
   Du brukar använda ekonomispråk som vanligt folk inte förstår.
   Bankfolk skiter i det du säger och dom som du försöker nå fattar inget.

   Radera
  2. Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt på en billigaste ränta på 2%. Inte att kontakta oss idag via: [email protected]

   Radera
 18. Varför ska staten låna?
  Tillverkade riksbanken pengarna och gav staten pengarna så behöver staten inte gå till en privat bank och be dom trycka upp samma mängd pengar och be snällt att få låna luft som bankerna har gjort om till pengar.

  En gång så förbjöd vi bankerna att tillverka pengar varför är vi i dag så dumma och ger dom rätten att trycka våra pengar?

  Från riksbanken
  http://www.riksbank.se/sv/Riksbanken/Historia/Viktiga-artal/1900-talet/
  ”1904 Riksbanken får ensamrätt att ge ut sedlar (beslutet fattades
  1897). Först i och med detta beslut kunde Riksbanken få en
  penningpolitisk betydelse i modern mening, eftersom monopol på
  sedelutgivningsrätten är en förutsättning för kontroll av de
  penningpolitiska medlen. Ensamrätten var en följd av det upprepade
  kravet på att privatbankerna skulle fråntas rätten att ge ut sedlar.
  Man ansåg, att den vinst som privatbankerna fick från sina sedlar,
  likaväl kunde tillfalla staten.”

  Att öppna våra hjärtan är inte en snäll tanke det är ren egoism vi ska stjäla andra länders arbetskraft modern slavhandel.
  Att låta fattiga länder föda upp folk till arbetsför ålder och sen tar vi deras arbetskraft utan natt betala är stöld, ren slavhandel.

  Tänk om England tog alla våra färdigutbildade läkare utan natt betala ett öre vi får bara föda upp dom och betala deras utbildning sen tar England dom är det ett moraliskt riktigt sätt?

  Fri rörlighet på arbetskraften är uppfunnet av dom som har samma moral som dom som förespråkade slavhandeln, skillnaden är bara att slavarna nu får lite betalt och inte bara vatten och bröd.

  Har Reinfeldt tänkt bygga ett hus med polacker som arbetar till så usla löner att dom bara har råd att köpa mat?
  Pigan kan vara en flykting som får fas 3 arbete i bostaden.

  Flyktingar är lönsamt för staten därför vill dom ha hit flyktingar det handlar inte om medmänsklighet det handlar om modern slavhandel.
  SD är ett hot mot Reinfeldts levnadsstandard.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sverige importerar nya konsumenter som staten förser med dina pengar så att de kan köpa bostäder, sjukhus, skolor, infrastruktur, bilar, båtar, möbler, mobiler, tv, kläder, mat, dryck, etc. Näringslivet levererar och gör vinst och du betalar. Politiker och journalister är till för att sälja politiken till det sovande folket och skönmålar därför politiken och svartmålar dess kritiker som rasist för att fortsätta plundringen av dina pengar.

   Innan de importerar folk att konsumera så kunde de ju maximerat konsumenterna i Sverige först genom att vräka pengar på fattiga, sjuka, pendionärer ungdomar, barnfamiljer, hemlösa, fyllon, knarkare, etc och inte spara in på morfars frukostägg på hemmet. Men det har inte skett.

   Radera
  2. Jag behöver inte betala om vi ökar mängden pengar, dom nya pengarna går till en större ekonomi.
   Vi importerar konsumenter och arbetskraft.
   Vilket är stöld av andra länders egendom.
   Att ta hit dåligt betalda byggarbetare från polen är modern slavhandel.

   Radera
 19. Vi betalar ju iof..Enligt de nuvarande reglerna ger ett barn som har fötts utomlands rätt till samma antal dagar med föräldrapenning oavsett vilken ålder barnet har vid invandring. För barn födda utomlands tilldelas föräldrapenningdagarna retroaktivt.

  Detta är bara en i mängden av Sveriges nuvarande förmånspaket till våra invandrare..

  SvaraRadera
 20. I min kommun och i alla andra betalar staten 1 395000 sek per år och ensamkommande barn i två år till kommunen. 30 000 gånger 1 395 000 sek är väl mer än 40 miljarder?? Sedan tillkommer de ensamkommande som kom i fjol vilket var 12000 med en kostnad om 17 miljarder. Så bara ensamkommande kostar ju närmare 60 miljarder /år from nästa år. Fattar inget.. Kommunerna kommer ju kursa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 21. Pengar är dock inte allt.

  Det finns värre saker som händer med Sverige under nuvarande massinvandring, och det är att goda kontinuiteter bryts. Det är bara kontraproduktivt att bryta goda kontinuiteter.

  Befolkningskontinuiteten bryts, då de etniska svenskarna blir ett minoritetsfolk i sitt eget land.

  Även den svenska identiteten försvinner. Det finns få nationaliteter som den etniskt svenska, i en både historisk och internationell jämförelse, som är så förknippade med färgen på hår och ögon.

  Varje svensk generation är som en länk i en lång obruten svensk traditionskedja. När det blir för få etniska svenskar kvar för att upprätthålla de svenska traditionerna, vilket sannolikt blir fallet inom ca 30 år, så bryts traditionskedjan.

  På samma sätt är det med de svenska värderingarna.

  SvaraRadera
 22. Behovsprognosen för områdena migration 1.1-8 och integration 1.2 är för de fyra åren 2016-2019 totalt ca 270 miljarder kr.

  2016 60,2 miljarder
  2017 73
  2018 70,2
  2019 68

  Det handlar om en klar ökning i förhållande till år 2015 27,5 miljarder.

  Ska dessa stora utgifter lånas ihop, kan Sverige få problem vid otillräckliga inkomster av investeringen.
  Särskilt om bobubblan spricker mitt i flyktingkrisen.

  På 90-talet räckte 179 miljarder i kreditförluster för att trigga igång en kris med 500 % ränta några dagar och värdeminskningar på upp till 70-80 % av vissa fastighetsbestånd.

  SvaraRadera
 23. Bloggaren framstår som tämligen bipolär! Har inte bloggaren efterlyst höjda räntor? Tjatat sig randig t.o.m.? Anledningen till de låga räntorna är statens förbannade budgetdisciplin som begränsat den tillgängliga pengamängden.

  Nu ser det ut som att vi ÄNTLIGEN får lite stimulans i ekonomin tack vare flyktingkrisen - var förbannat tacksam för det!

  Det är bara Staten som kan beställa fram nya pengar genom att ge ut nya obligationer. Alla andra måste komma med säkerhet i form av inteckningar i fast egendom eller lönsamma rörelser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Staten borde ge ut statsobligationer som öronmärks till infrastrukturen, riksbanken skall köpa upp statsobligationen, då kan skulden skrivas av om staten inte kan betala tillbaka skulden.
   Din stimulans blir gratispengar om man gör så här.

   Kan du förklara är banker totalt inkompetenta i nationalekonomi eller är dom så giriga att dom låter landet gå under för att dom ska vara dom enda som trycker pengar.

   Att bankekonomer får prata om ett lands ekonomi är märkligt dom kan intet dom kan bara utlåning och inte nationalekonomi.

   Radera
 24. Jag tillhör dem som tycker att vi skall lägga 20 miljarder per år med på försvaret. 50 000 anställda och 6 mekbrigader + archer och patriot för 10 miljarder..... undrar i vems intresse alla flyktingar kommer. Vem är det som bombar och håller på i området där det finns mest potential att driva igång ännu fler ?

  SvaraRadera
 25. Hej, jag är fru Jane Alison, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du en akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån att förbättra din verksamhet? har du fått avslag av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina finansiella problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: ([email protected])

  SvaraRadera
 26. Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att Gerard Sanchez, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: ([email protected])

  SvaraRadera
 27. Hallå!

  Behöver du ekonomisk hjälp ?? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina finansiella problem ett minne blott. Vi lån ut till företag och personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer.

  Ansök nu för alla typer av lån och få den snarast!

  * Utnämningar låne mängd varierande från 1,000.00 och högst 500,000,000.00 Euro
  * Räntan är på 3%
  * Välj mellan 1 och 30 år för återbetalning.
  * Välj mellan månads och årlig återbetalningsplan.
  * Regler och villkor för lånet flexibilitet.

  Alla dessa planer och mer, kontakta oss.

  Kontakta E-post: [email protected]
  uppriktigt
  ledning

  SvaraRadera
 28. Mitt namn är Mr Carter Collins, jag är en privat långivare som ger ut
  lån till privatpersoner och företag personer. Har du fått avslag
  genom att så många banker? Behöver du finansiering för att etablera ditt företag? Do
  du behöver finansiering för utbyggnad av ditt företag? Eller behöver du en
  personligt lån?. Kontakta oss nu :: [email protected]

  LÅNTAGARE DATA FORM

  1) DITT NAMN:
  2) Sex:
  3) DITT LAND:
  4) ditt yrke:
  5) ditt civilstånd:
  6) Telefonnummer:
  7) månadsinkomst:
  8) Adress:
  9) SYFTE:
  10) lån begäran:
  11) LÅNE TID:

  Kontakta oss nu :: [email protected]
  Med vänliga hälsningar
  Herr Carter Collins

  SvaraRadera
 29. God dag,
  Behöver ett lån payoff räkningar, köpa ett hus eller en bil, eller för att möta behoven
  familjemedlemmar eller förbli ekonomiskt stark? Om detta är
  situation till hands, då oroa dig inte mer, eftersom vi är ett privat lån
  företag som strävar efter här är att hjälpa dem som befinner sig i ekonomiskt så att du
  kan komma tillbaka till oss via e-post som [email protected]
  och vi kommer gärna hjälpa dig. Vi ser fram emot ett brådskande e-post
  från dig.

  Namn: David Peterson
  E-postadress: [email protected]

  SvaraRadera
 30. Hej alla,

  Jag är ett privat lån långivare Miller Porter med goda gärningar rykte,
  Registrera dig idag om du behöver nödlån från ett välkänt företag,
  med goda förutsättningar och relationerna på arbetsmarknaden, så ska du
  bör kontakta oss när vi erbjuda lån
  prisvärd ränta på 3% och ditt arbete med oss
  kommer att bli en bra erfarenhet. Om du är intresserad, kontakta
  oss via e-post eller [email protected]
  +2348136145452

  SvaraRadera
 31. Hej kompisar!!! Mitt namn är Mercy Chandler. Jag vill vittna om bra lån långivare som visade ljus till mig efter blivit lurad av tre olika Internet internationell långivare, de alla lovar att ge mig ett lån efter att ha gjort mig betala en massa avgifter som ger ingenting och uppgick till något positivt resultat. Jag förlorade min hårda tjäna pengar och det var totalt 4,000USD. En dag när jag var du surfar via internet söker frustrerade när jag kom över ett vittnesbörd man som också lurad och så småningom blev kopplad till en legit lån företag som heter Franklin Scott Loan Company och e-post ([email protected]) där han slutligen fick sitt lån, så jag bestämde mig för att kontakta samma lån företag och sedan berättade för dem min historia om hur jag har blivit lurad av 3 olika långivare som gjorde inget annat än att kursen mig mer smärta. Jag förklara för bolaget per post och alla de berättade för mig var att gråta inte mer eftersom jag kommer att få mina lån i deras sällskap och även jag har gjort rätt val att kontakta dem. Jag fyllde låneansökningsformuläret och fortsatte med allt som krävs av mig och min chock jag fick ett lånebelopp på $ 600,000.00 dollar vid denna underbar Company (Franklin Scott Loan Company} förvaltas av Mr Franklin Scott en gud som fruktar kvinna och här jag är idag glad eftersom detta företag har gett mig ett lån så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att fortsätta vittna på internet om hur jag fick mina lån. Behöver du ett lån snarast? vänligt och snabbt kontakta Den här stora företag nu ditt lån via e-post:. [email protected] han är typ hearten säsonghälsningar

  SvaraRadera
 32. Are you in need of easy qualifying Business or personal loans? We offer all kinds of loan, such as Business start-up loan, Personal loan, Investment loan etc.

  For more information, contact us via E-mail at: [email protected]
  1)Full Names:
  2)Country:
  3)Phone Number:
  4)Loan Amount Needed:
  )Monthly Income
  Occupation:
  5)Loan Duration:
  contact us now at: [email protected]
  Best Regards,
  Mr Lewis Reeder

  SvaraRadera
 33. Hej, jag är Mary Utmärkt ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett lån snarast att betala av dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Du har förkastats av banker och andra finansinstitut? Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? söker mer eftersom vi är här för att göra alla dina finansiella problem ett minne blott. Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi ger en tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post:
  ([email protected])

  SvaraRadera
 34. Behöver du en akut lån? är du i skuld? gör du behöver akut lån för att finansiera ditt företag ?, har du nekats av din bank, oroa dig inte mer, Våra tjänster är snabb, enkel och säker lån nu oavsett omständigheter. Låna upp till $ 2000 - $ 1,000.000 idag! Kontakta oss med lån informationen på denna e-post: [email protected]

  Obs: Du kommer att förvänta sig en preliminär svar och finansiering inom 24 timmar

  Hälsningar.
  mrs Nora

  SvaraRadera
 35. Få ett lån idag gälla vid låg hastighet nu lån ges med en hastighet av 3% tillämpas nu detta kan öka din verksamhet till en större höjd. Vi erbjuder lån till företag och personliga människor, om du behöver ett lån för att starta ett företag eller lån för att betala räkningar inte att kontakta oss via ([email protected]) nu och få ett lån från vårt företag ... Jag gör det bästa lånet tjänster.

  snabb Lån Erbjudandet

  SvaraRadera
 36. Få ett lån idag gälla vid låg hastighet nu lån ges med en hastighet av 3% tillämpas nu detta kan öka din verksamhet till en större höjd. Vi erbjuder lån till företag och personliga människor, om du behöver ett lån för att starta ett företag eller lån för att betala räkningar inte att kontakta oss via ([email protected]) nu och få ett lån från vårt företag ... Jag gör det bästa lånet tjänster.

  snabb Lån Erbjudandet

  SvaraRadera
 37. Hej. Detta är louis stewart Finance. Vi är här för att medvetande
  hela allmänheten om det faktum att vi är en organisation, som
  lån till den privata och den offentliga sektorn av ekonomin. Har du
  en långsiktig eller kortfristigt lån behövs? Individ, familj,
  företag eller organisation som behöver ett lån till sina
  att lösa ekonomiska problem måste ansöka om ett lån.
  Vi erbjuder lån till räntor så låga som 2%. Du kan också
  nödlån som kan bearbetas inom några timmar. Kontakt
  oss nu för VIA
  E-POST:
  [email protected]:

  SvaraRadera
 38. Hej. Detta är louis stewart Finance. Vi är här för att medvetande
  hela allmänheten om det faktum att vi är en organisation, som
  lån till den privata och den offentliga sektorn av ekonomin. Har du
  en långsiktig eller kortfristigt lån behövs? Individ, familj,
  företag eller organisation som behöver ett lån till sina
  att lösa ekonomiska problem måste ansöka om ett lån.
  Vi erbjuder lån till räntor så låga som 2%. Du kan också
  nödlån som kan bearbetas inom några timmar. Kontakt
  oss nu för VIA
  E-POST:
  [email protected]:

  SvaraRadera
 39. Hej. Detta är louis stewart Finance. Vi är här för att medvetande
  hela allmänheten om det faktum att vi är en organisation, som
  lån till den privata och den offentliga sektorn av ekonomin. Har du
  en långsiktig eller kortfristigt lån behövs? Individ, familj,
  företag eller organisation som behöver ett lån till sina
  att lösa ekonomiska problem måste ansöka om ett lån.
  Vi erbjuder lån till räntor så låga som 2%. Du kan också
  nödlån som kan bearbetas inom några timmar. Kontakt
  oss nu för VIA
  E-POST:
  [email protected]:

  SvaraRadera
 40. Slutligen finns det en verklig lån långivare på Internet. Hej alla, om du är här för att söka ett lån då måste man kontakta Obi Esther ensam eftersom hon är den enda verkliga och sanna lån långivare här som inte kommer att ta dina pengar och springa iväg. Andra lån företag här är alla falska, de är bara efter våra pengar. De kommer att dö i stor smärta.
  Du måste vara mycket försiktig så att du inte kommer att falla offer för denna bedragare.
  Kontakta Obi Esther nu om du behöver verklig lån för bara 2% ränta utan säkerhet,
  Deras e-post är [email protected]
  Om du vill ha mer information om OBI Esther, kan du nå mig på min e-post på [email protected]
  Gud välsigne er alla

  SvaraRadera
 41. Hej, Jag heter Maria Scott ett väl vet legitim lån långivare, Vi erbjuder lån från intervallet $ 5000 till $ 6.000.000 USD, Euro och pund Only. Vi ger ut legitima lån till allvarliga individer eller företag företag som är i behov av lån. Vi är ett registrerat lån Firm som är beredd att möta behoven hos individer som strävar efter att bli större i frontlinjen av kapital accumulation.Our lån erbjuds till en subventionerad ränta som gynnar alla medborgare i Indien och alla andra länder. Vi är redo att prata med dig om hur vi kan möta dina finansiella needs.If intresserad av detta fantastiska erbjudande då, Kontakta oss idag för ett akut lån. Kontakta oss: [email protected]

  KRAV FÖR LÅN
  1.Kopiering av ID
  2,3 månader Banker Statement
  3.Prove av Residence
  4.Banking detaljer för att få lånet.

  När detta krav efterges lånebeloppet kommer att överföras till dina bankuppgifter som du skickar till oss, svartlistad är välkomna, har du fått avslag av så många företag, har du affärsidé men ingen finansiering, Har du dålig kredit rekord ansöka om hem lösningar på problemet. väntar på ditt brådskande svar på detta AD.or mejla oss på :( [email protected] )
  Personliga lån
  SMSlån
  Vehicle Finance
  Bostadslån
  Skuldrådgivning
  Lån
  Studielån
  Konsolidering Lån
  Medicinsk Loan
  Kontakta oss idag på: ( [email protected] )

  SvaraRadera
 42. Letar du efter en mycket äkta lån? Den goda nyheten är här! ! ! Vi erbjuder lån som sträcker sig från $ 5 000,00 till $ 30, 000, 000.00 på 2% ränta per år. LÅN för att utveckla affärer Vi är certifierade, pålitlig, tillförlitlig, effektiv, snabb och dynamisk kontakta oss via e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 43. Jag är Mrs.Jennifer bill gate, finansiella lån INVESTERING. jag är
  en uppriktig och certifierad privata pengar långivare som godkänts av FEDERAL
  GOVERNMENT.I ge ut internationella och lokala lån till alla länder i
  världen. Belopp ges ut $ 1.000 till $ 100.000.000 dollar, Euro och
  Pounds etc \ ", som nu är Arbete, Personlig House, Resor och
  Studielån.
  Ansöka om ett lån i dag. Det är enkelt och snabbt att get.4% ränta och
  månatliga avbetalningar betalningar. Utcheckning detta fantastiska erbjudande. För mer
  information För mer information kontakta nedanstående adress:
  [email protected]
  Information behövs
  Ditt namn i sin helhet: .........
  Adress:.........
  Belopp som behövs: .........
  Varaktighet:.........
  Stad:.........
  Ange:.........
  Land:.........
  Postnummer:.........
  Telefonnummer:.........
  Månadsinkomst:.........
  Syftet med lånet: .........
  För mer information kontakta nedanstående adress:
  [email protected]
  Så snart du kontaktar oss kommer jag att få dig att le.
  Mrs.Jennifer räkningen grind
  Telefon :

  SvaraRadera
 44. Hej

  Har du nekats av din bank eller andra finansiella
  institution, oroa dig inte mer eftersom
  Detta företag ger ut lån på 3% för våra kunder som är villiga
  betala mer i de kommande åren...
  Du är intresserad av att ansöka om lån, som anges nedan, vänligen
  Skicka ett mail till {den [email protected]}
  Vi erbjuder följande typ av lån.
  * Kredit...
  * Personliga lån...
  * Business lån...
  * Investeringar lån...
  * Utveckling lån...
  * Köpa lån...
  * Konstruktion lån...
  * Lån för att köpa en bil...
  * Skuldkonsolidering lån...
  * Internationella lån...
  * Studielån och mycket mer utan dröjsmål...
  Ansöka och få lånet inom 48 timmar...
  Vårt mål är att ge den
  bästa och billigaste finansiella tjänster till våra kunder. Under de senaste
  år, har vårt bolag varit fått en av ledande finansiella
  leverantörer i Kingston upon Hull City i synnerhet och i Förenade kungariket i
  allmänna och andra delar av världen där vi också har
  värdefulla kunder. Vår vision i de närmaste åren är att bli den
  bästa leverantör av finansiella tjänster i världen.

  Fru Jennifer Work Man

  GEO

  SvaraRadera
 45. Är du i behov av akut lån för att betala av räkningar, expansion av verksamheten, juridiska personer eller personliga lån? Kontakta oss idag för din snabb och effektiv och pålitlig lån idag på via e-post: [email protected]

  Hälsningar
  Fru Elena

  SvaraRadera
 46. GOD DAG,
  BEHÖVER DU NYTT ÅR LÅN
  JAG ÄR MR GEORGE WILLIAM, VD för ROTARY LÅNE FIRM är vår skyldighet att hjälpa de behövande att få den finansiella stabiliteten, för att möta upp med de krav att leva, och hjälpa dem som är i finansiell crises.those som allvarligt stänga ned av deras bank inte förlora hoppet ser upp till via; [email protected]
  Ibland vi alla behöver pengar ibland mycket snabbt, även när vi får en vacker lön eller gör mycket bra i verksamheten på grund av några oväntade utgifter, såsom
  === hushållsräkningar,
  === bröllop,
  === sjukdom eller
  === bil reparation kostnader inte komma upp så,
  Om du upplever ett hårt slag av otur eller frustration på grund av bristande finansiering kommer få en tillförlitlig lån företag via
  [email protected]
  TILLGÄNGLIGA LÅN
  1. personliga lån
  2. Business lån
  3. Kombination Loan
  4. House Lån
  5. Studielån e.t.c
  SPECIALFUNKTIONER
  === mega lån upp till- $ 1,000,000,000.00
  === Avail av lån upp till $ 1,000,000.00
  === Ingen Garant, ingen säkerhet krävs UTOM mega lån erbjudande
  === Flexibel återbetalning alternativ med upplåtelse up-to 60 månader
  === Problemfri ansökningsprocessen
  === Enkel dokumentation
  === Snabb bearbetning och utbetalningen, om intresse kontakta oss via; [email protected]
  HÄLSNINGAR
  C.E.O av ROTARY LÅN FIRM
  GEORGE WILLIAM.

  SvaraRadera
 47. GOD DAG,
  BEHÖVER DU NYTT ÅR LÅN
  JAG ÄR MR GEORGE WILLIAM, VD för ROTARY LÅNE FIRM är vår skyldighet att hjälpa de behövande att få den finansiella stabiliteten, för att möta upp med de krav att leva, och hjälpa dem som är i finansiell crises.those som allvarligt stänga ned av deras bank inte förlora hoppet ser upp till via; [email protected]
  Ibland vi alla behöver pengar ibland mycket snabbt, även när vi får en vacker lön eller gör mycket bra i verksamheten på grund av några oväntade utgifter, såsom
  === hushållsräkningar,
  === bröllop,
  === sjukdom eller
  === bil reparation kostnader inte komma upp så,
  Om du upplever ett hårt slag av otur eller frustration på grund av bristande finansiering kommer få en tillförlitlig lån företag via
  [email protected]
  TILLGÄNGLIGA LÅN
  1. personliga lån
  2. Business lån
  3. Kombination Loan
  4. House Lån
  5. Studielån e.t.c
  SPECIALFUNKTIONER
  === mega lån upp till- $ 1,000,000,000.00
  === Avail av lån upp till $ 1,000,000.00
  === Ingen Garant, ingen säkerhet krävs UTOM mega lån erbjudande
  === Flexibel återbetalning alternativ med upplåtelse up-to 60 månader
  === Problemfri ansökningsprocessen
  === Enkel dokumentation
  === Snabb bearbetning och utbetalningen, om intresse kontakta oss via; [email protected]
  HÄLSNINGAR
  C.E.O av ROTARY LÅN FIRM
  GEORGE WILLIAM.

  SvaraRadera
 48. Hallå,
  Jag är Paul Hart ett privat lån långivare och vi ger lån på 3% ränta, jag erbjuda lån till privatpersoner och företag eller grupp av personer som är ekonomiskt ner.
  Det är en ekonomisk möjlighet vid din dörr steg upp idag och få en snabb titt där lån.
  Det många finansiella möjligheter och stöd hela platsen och är fortfarande inte kan ta det. Men det är en ekonomisk möjlighet vid dörren steg, och torka och kan inte missa detta gyllene tillfälle.
  Tjänsten tillhandahålls till privatpersoner, företag och näringslivet män och kvinnor. Mängden lån finns i en rad från $ 1,000.00 till $ 500,000,000.00 eller ditt val. här är några frågor: Är du i behov av lån ingen betydelse, du vill ha det betala konton Du är på finansiella problem ?, Du behöver finansiell lösning ?. Här är lösningen för alla dina ekonomiska problem.
  Jag ger ut lån till projekt, företag, skatter, räkningar, och många andra skäl, vår lån är enkelt och * censureras * För mer information kontakta oss via mail: [email protected]
  FÖRSTA nödvändig information

  SvaraRadera
 49. Ansøg om en hurtig og bekvem lån til at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter på en billigste rente på 2%. Må kontakt os i dag via: [email protected]

  SvaraRadera
 50. Kära Investerare / Finansiella Seekers. Vi är ett registrerat privata investerare / Loan Lender! Behöver du EKONOMISKT STÖD? Är du i finansiella röran eller skulder? Vi erbjuder lån på 3% ränta inom 1 år till 30 år återbetalning varaktighet tid till enskilda och företag som är i behov av ekonomiskt stöd och till någon del av världen. Vi ger ut lån från $ 5,000.00 till $ 500,000,000.00, VALUTOR: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, EURO. Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet, du förlorar sova på natten oroande hur man får en legit lån långivare? Är du i fattigdom? Behöver du ekonomiskt stöd för att ställa upp ett företag? Vi kan hjälpa dig ekonomiskt. Vi hjälper dig att komma över dessa finansiella hinder. Intresserade privatperson eller företag bör kontakta oss via: E-post: {[email protected]}
  Med vänliga hälsningar,
  Herr Jad Kimi.

  SvaraRadera
 51. Vi erbjuder lån till människor som är i behov av lån, är detta företag ett legitimt företag som erbjuder lån till enskilda som är i behov av ett lån från legitima Ansedda pengar långivare, detta företag erbjuder lån som låg 2% så om du behöver ett lån komma tillbaka till oss med vårt ansökningsformulär Email: [email protected]
  Ansöknings Loan Form

  Namn:
  Adress:
  Lånebelopp:
  Lån varaktighet:
  Nationalitet:
  Land:
  Ange:
  Postnummer:
  Kön:
  Ålder:
  Civilstånd:
  Telefon:
  Mobiltelefon:

  hänsyn från
  mrs Latisha

  SvaraRadera
 52. Välkommen till Joe Richard Loan Investment Company (personlig service för alla dina finansiella behov)
  Våra resultat Skala Investment Company erbjuder lån till mycket låg ränta på 2%, kan vi erbjuda personliga lån, skuldkonsolidering lån, riskkapital,
  Företagslån, studielån, bostadslån, krediter och av någon anledning och datum
  Hon behöver!. med en löptid på maximalt 30 år.
  Har du fått avslag av din bank? Har du dålig kredit? Du har
  obetalda räkningar? Är du i skuld? Du måste skapa ett företag? Oroa dig inte mer
  Vi är här för att erbjuda dig ett lån till låg ränta. Våra lån sträcker sig från
  $ 5000 USD (fem tusen dollar) till $ 50, 000,000.00. (Femtio miljoner dollar). Vi har också i US-dollar, euro och pund !!
  Överlämnat till den e-postadress: [email protected]
  1. Ditt fullständiga namn _______
  2. Kontaktadress _______
  3. Mark ______
  4. Lånebelopp krävs ________
  5. Varaktigheten _____
  6. Kön _____
  7. Sysselsättning ________
  8. Månatlig inkomst _______
  9. Born ________
  10.Telephone antal __________
  Med avseende på arbete,
  Mr jeorichardloanfirm företag
  E-post: jrloan @ utsikter ......

  SvaraRadera
 53. om du behöver ett lån eller om du behöver pengar för att starta ett företag eller för att betala dina räkningar, kontakta mig nu [email protected]
  om du är fattiga och du behöver hjälp kontaktar mig och jag kommer att ge dig pengar okej, om du har blivit lurad innan jag kan hjälpa dig med en äkta lån, kontakta mig nu via e-post [email protected]
  tack

  SvaraRadera


 54. Vi erbjuder lån till låg ränta på endast 2% och ingen kreditkontroll, våra tjänster är snabba och mycket tillförlitliga som lån är godkända inom 12 timmar efter applicering, vi erbjuda från ett minimum av $ 2000 till ett maximum av $ 20 miljoner, lån erbjuds endast till personer över 18 år Om du är intresserad av våra tjänster, är du skyldig att kontakta oss via mail ([email protected]) och få ditt lån i dag.

  SvaraRadera


 55. Vi erbjuder lån till låg ränta på endast 2% och ingen kreditkontroll, våra tjänster är snabba och mycket tillförlitliga som lån är godkända inom 12 timmar efter applicering, vi erbjuda från ett minimum av $ 2000 till ett maximum av $ 20 miljoner, lån erbjuds endast till personer över 18 år Om du är intresserad av våra tjänster, är du skyldig att kontakta oss via mail ([email protected]) och få ditt lån i dag.

  SvaraRadera
 56. I ekonomiska svårigheter och behöver starta fonder gör kontakt: [email protected] avhandling med information för att tillåta oss att godkänna din låneansökan på två procents ränta.

  speciellt
  adress
  stad
  land
  telefon
  fax
  lånebeloppet
  lån varaktighet
  ockupation
  månadsinkomst

  Jane Damilek

  SvaraRadera

 57. Vilken överraskning jag fick bara ett lån från ett företag som heter One World Grupper Plc, en vän berättade för mig att vända sig till företaget, där han fick också sitt lån, på grund av de råd jag fick av den vän som begärde lånet i en One World Grupper Plc, och jag erbjöds lånet jag begärde, så mitt råd till er alla är att en One World Groups Plc är en av de bästa företagen i världen som ger lån, så om du är i behov av ett lån du kan kontakta dem i deras e-post från företaget [email protected]

  SvaraRadera
 58. Kära Herr / Fru,
  Innan andra ord i första hand är du välkommen att Raymond Hills Finance Company. Behöver du ekonomiskt stöd? Behöver du ett lån för att expandera ditt företag? Behöver du ett lån för att starta en storskalig företag? Behöver du ett lån som kan förändra ditt liv och din nuvarande ekonomiska status? Behöver du en brådskande eller nödlån att ställa saker och ting på rätt plats? Då är du på rätt hem för alla dina kvalitet lån utformad för att passa dina behov. En världsklass lån företaget åtagit sig att bevilja bara lån. Vi ger ut affärsexpansions lån till potentiella affärs Män och kvinnor på en låg och prisvärd ränta på 3% och en långsiktig återbetalning varaktighet som du väljer. Intresserade sökande är skyldiga att lämna informationen nedan och kontakta oss via

  Tel: +1 567-351-0183
  e-post: [email protected]
  webbplats: http://www.raymondhillsfinance.wix.com/raymondhillsfinance

  SvaraRadera
 59. Behöver du ett brådskande lån erbjuda? Letar du efter hjälp? Behöver du finansiering för att starta upp ett företag? om ja tveka inte att kontakta oss nu via e-post: [email protected]


  BÄSTA HÄLSNINGAR,

  Mrs Alex Jean Senekal.
  Verkställande Direktör
  Russell Finansiera Organisation
  E-post: [email protected]

  SvaraRadera
 60. Hej, jag är Mr Franklin Smith, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett lån snarast betala dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra ditt företag? Du har förkastats av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? söker mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi ger en tillförlitlig och förmånstagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: ([email protected])

  SvaraRadera
 61. GÄLLER för en snabb lån idag:

  Vi är finansiella tjänster och investmentbolag, vi ger ut lån till enskilda och företag som söker för kapital av någon anledning och vår lån är så låg som 2% ränta och förhandlingsbara villkor.

  Letar du efter finans eller ekonomisk frihet att expandera och växa ditt företag och företag? Vi kan hjälpa ditt företag eller som en klient / vän utarbeta en plan för framgång.

  För alla typer av företag - från små och medelstora företag till stora företag företag, kommer vi att hjälpa dig så att ditt företag får rätt typ av finansiering som krävs för dina affärsbehov till lägre räntor samt snabba godkännanden för att hjälpa dig agera snabbt på nya möjligheter och för att möta de omedelbara behoven.

  För ytterligare information, kontakta dina affärsplaner eller skäl för att begära för ett lån som en individ via e-post på [email protected]

  ANSÖK NU.

  SvaraRadera
 62. Hej alla jag heter Helen, är här för att vittna om hur jag var lurad av olika lån långivare från denna webbplats. Jag var i behov av ett lån och jag tillämpas från olika långivare från denna mycket plats. De bad mig att betala en viss summa pengar på annan grund, men jag får aldrig min lån. Detta var hur jag förlorade summan av 5,000kr. Jag var nu i skuld eftersom jag lånade pengar från en vän. En dag kom en vän till mig presentera mig för Laura Smith. Hon berättade hur hon har hjälpt honom med lån på flera fall utan dröjsmål. Jag var rädd och aldrig tro henne. uppmanar hon mig att lita på henne, var detta hur jag som introducerar till henne genom hennes e {[email protected]} .she berättade att hon kommer att erbjuda mig lånet som jag behöver bara följa dem. Jag gjorde som hon berättade och utan dröjsmål, jag fick mitt lån som hon tidigare löfte. Är här för att berätta att de flesta av de lån långivare på denna webbplats är bedragare. Om du behöver verkligen en äkta lån vänligen träffa Laura Smith genom sin e-post ([email protected]). Hon är ett registrerat pålitlig lån långivare.

  Helen

  SvaraRadera
 63. Hallå,

  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, hypotekslån, billån, lån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital, etc. .. Eller har du ett lån från en bank eller ett finansiellt konfiguration varit ett avvisat eller mer skäl inte sina låne lösningar! Jag är pastor Harry, en privat långivare, utlåning till företag och privatpersoner på en låg och prisvärd ränta på 2%. Intresserad? Kontakta oss för att behandla lånet efter överföringen inom 48 timmar. Kontakt: [email protected]
  tillämpningar

  Namn:
  Födelsedatum:
  Kön:
  Civilstånd:
  Adress:
  plats
  Status:
  Postnummer:
  Land:
  Telefon:
  E-post:
  Ange syftet med lånet:
  Lånebelopp:
  Lån varaktighet:
  Månatliga nettoinkomst .

  Tillbaka till mig så fort som möjligt med informationen ovan för mer information.
  Hoppas,

  SvaraRadera
 64. Hej, Vi erbjuder lån till 2% ränta till alla kunder oavsett plats. För fler förfrågningar om vårt finansieringsprogram . Kontakta oss idag via mail: [email protected]

  SvaraRadera
 65. Hallå,
  Är du en affärsman eller kvinna? Om det i någon finansiell oreda eller behöver du pengar för att starta ett eget företag? Du behöver kredit för att betala skulden? Om du har en låg kredit värdering och bank / andra lokala finansinstitut upplever svårigheter att få lån från? Personliga lån, expansion av verksamheten, entreprenörskap och utbildning, skuldkonsolidering , hårda pengar lån. Tja, behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning. Vi erbjuder lån med låg ränta på 2%, kontakta oss med en ständig följeslagare av kredit genom denna e-post ([email protected])

  SvaraRadera
 66. Affordable Loan To Get Your Financial Problem Solved

  Good day everyone, I am Tarsha Dannis by name, i am a citizen of Mississippi ,Ontario USA, i have been looking forward for a genuine loan company for the past 9 months and all i got was group of scams who made me to trust them and at the end of the day, they duped me of $4900 without giving anything in return, all my hope was lost, i got confused and frustrated,i find it very difficult to feed my family, i never wanted to have anything to do with loan companies on net again, because i never trusted any loan company since i was scammed, so i went to borrow some money from a friend, i told her all that happened and she said that she knows a loan company that can help me, that she just got a loan from them, she directed me on how to apply for the loan, i did as i was instructed, i applied, though i never believed but i tried and to my greatest surprise my loan was granted to me within 48 hours, i could not believe, i am happy and could help my family up again and i am thanking God that upon this scams all over the places a genuine company like this still exist, please i advise everyone out there who are in need of loan and can be reliable, trusted and capable of paying back at the due time of funds do visit them now via { [email protected] or [email protected] } or Tel: (347) 708-8926 or visit there webpage http://georgeclydesdaleloans.bravesites.com/ and be free from scams on the internet.

  They will never disappoint you.

  SvaraRadera


 67. Do not use all of these Private Money Lender here.They are located in Nigeria, Ghana ,Turkey, France and Israel
  My name is Margret Buchan, I am from United State. Have you been looking for a loan?Do you need an urgent personal or business loan?contact Morris And Company Trust Fund Limited he help me with a loan of $800.000 some days ago after been scammed of $12000 from a woman claiming to be a loan lender but i thank God today that i got my loan worth $800.000.Feel free to contact the company for a genuine financial service.Email: [email protected] USA Florida +18503666201

  SvaraRadera
 68. Hej, jag är en privat lån långivare, som ger ut lån i en mycket låg ränta på 2%. Vi ger ut alla typer av lån som Educational lån, Business lån, bostadslån, Jordbruks lån, personliga lån, auto lån och andra goda skäl. Vår låneprogram är mycket direkt och flexibel som din tillfredsställelse och ekonomisk framgång är vårt mål. Om du är intresserad, för mer information kontakta oss nu via e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 69. Hej alla alltför många thifes på internet just nu hävdar att de ger ut lån Vilka är ligger i Lost 100,640.00 kronor på internet eftersom jag behövde ett lån innan jag kom i kontakt med Moran Firm be säker från bedrägeri Star genom att kontakta Morgan Firm för ditt lån , Är du i behov av ett lån ? Behöver du ett lån för att starta ett nytt företag eller
  för personal som används i en takt av 2 % kontakta dem nu för mer information genom
  e-post : [email protected]

  SvaraRadera


 70. VI ERBJUDER LÅN TILL ALL IN behöver på 3%, KONTAKTA OSS NU PÅ: [email protected]

  SvaraRadera
 71. Uppmärksamhet !!! Låneerbjudande

  Jag är Mr Rashide Abdulahi ett privat lån långivare. vi får ut alla typer av lån, vi ger ut lån till låg ränta på 3% och goda arbetsförhållanden, om du behöver ett lån för företag eller för att betala dina räkningar då du uppmanas att kontakta oss för vi gör kvalitet tjänster som kommer att göra dig nöjd. e-post: [email protected]

  LÅNE tjänster som finns:
  ================================
  * Kommersiella lån.
  * personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringar lån.
  * Utveckling lån.
  * Förvärv lån.
  * Konstruktion lån.
  * Business lån och många fler:

  Vi gör alla typer av lån i god service, kontakta oss via e-post: [email protected]
  Tack
  mr Rashide

  SvaraRadera
 72. Uppmärksamhet !!! Låneerbjudande

  Jag är Mr Rashide Abdulahi ett privat lån långivare. vi får ut alla typer av lån, vi ger ut lån till låg ränta på 3% och goda arbetsförhållanden, om du behöver ett lån för företag eller för att betala dina räkningar då du uppmanas att kontakta oss för vi gör kvalitet tjänster som kommer att göra dig nöjd. e-post: [email protected]

  LÅNE tjänster som finns:
  ================================
  * Kommersiella lån.
  * personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringar lån.
  * Utveckling lån.
  * Förvärv lån.
  * Konstruktion lån.
  * Business lån och många fler:

  Vi gör alla typer av lån i god service, kontakta oss via e-post: [email protected]
  Tack
  mr Rashide

  SvaraRadera
 73. Hej, jag är fru Linda Mark, ett privat lån långivare. Är du i osäkra fordringar? är du intresserad av att få någon mängd av lån? vill du utöka din verksamhet, betala dina räkningar, renovering av bostäder eller om du behöver ekonomiskt stöd. Vi erbjuder lån med ränta på 3% till privatpersoner och företag i enlighet med villkoren och förutsättningarna är förståeligt .
  kontakta företaget (oss) via e-post: ([email protected])

  SvaraRadera
 74. Lån erbjudande till privatpersoner
  Har du ekonomiska problem,
  - Att betala skulder
  - Starta projekt
  - Investeringsprojekt
  - Fastighetsprojekt
  - Jag erbjuder lån pengar till överkomliga och konkurrenskraftiga priser.
  - Räntan är 3%.
  - Bidraget bidragsbeloppet varierar från € 5000 upp till 10.000.000 €
  - De medel finns tillgängliga inom 24 timmar i ditt bankkonto efter att underteckna ett låneavtal.
  - För mer information: [email protected]

  SvaraRadera
 75. God dag,

      Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell oreda eller behöver du pengar för att starta ett eget företag? Behöver lån? Betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en trevlig företag? Här är lösningen WILLIAM FINANCE VERKET
   
  a) Lån Personal och expansion,
      b) Entreprenörskap, utbildning,
      c) skuldkonsolidering ,
      d) Lån jul
  lånebehov

      1. Fullständigt namn:
      2. Mobilnummer :
      3. Land:
      4. Lånebelopp behövs:
      5. Varaktighet för lån:

  Komma tillbaka till oss med den nödvändiga mängden och varaktigheten av lånet! Alla intresserade kandidater bör komma tillbaka till mig via e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 76. Käre Sökande,

  Vi ger lån till privata företag och privatpersoner. Du kan hitta några viktig information om lånet vi erbjuder nedan. Att få ett lån från vårt företag, det finns en del information som vi behöver för att passera över till dig innan vi kan gå vidare till ansökningsprocessen. RÄNTA: I lånet vi erbjuder, vi debiterar 2% ränta. Belopp som anges: vi ger ut ett minimum av 1,000.00 till maximalt 100,000,000.00 uppgifter krävs: När det gäller den information som behövs, måste du fylla ett program som innehåller din personliga information och även lånet information kommer att hjälpa oss att ge dig en fullständig dokumentation av lånevillkor och avtal avtal som du kommer att förväntas underteckna och skicka tillbaka till företaget för godkännande om den är övertygad. Maila oss: ([email protected])

  Om du är intresserad kontakta Via: [email protected] och fyll i formuläret nedan låneansökan.

  Lån ansökan:
  Fullständiga namn:....................
  Land:.....................
  Ange:..............
  Stad:..............
  Sex:.........................
  Telefonnummer:...........
  Lånebelopp :...........
  Månadsinkomst:..........
  Yrke: ................... ....
  Lånetid: ....................... ................
  Syftet med lån: ......................... ...........
  E-postadress:...................... ................
  Har du ansökt innan? ....................

  Vi väntar på din brådskande ansökan fyllas ok. Maila oss: ([email protected])

  Med vänliga hälsningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är en gift man just nu med två barn och jag var fast i en ekonomisk situation i augusti 2012 och jag behövde för att refinansiera och betala mina räkningar för min son medicinering. Jag försökte söka lån från olika lån företag både privat- och företagskunder men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men eftersom Gud skulle ha det, var jag introducerades till en kvinna av Gud ett privat lån långivare genom en vän som heter James och jag fick en lånebeloppet på $ 170,000.00USD och idag är en företagsägaren och mina barn mår bra ... så jag vill råd någon i behov av ett lån för att snabbt kontakta honom via e-post på: ([email protected]) att han inte vet jag gör det jag ber att Gud ska välsigna honom för det goda han har gjort i mitt liv.

   Radera
 77. Behöver du ett lån? Har du letat efter var att få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? sedan tillämpa nu? ([email protected]) om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  SvaraRadera
 78. Uppmärksamhet !!! Låneerbjudande

  Jag är Mr Rashide Abdulahi ett privat lån långivare. vi får ut alla typer av lån, vi ger ut lån till låg ränta på 3% och goda arbetsförhållanden, om du behöver ett lån för företag eller för att betala dina räkningar då du uppmanas att kontakta oss för vi gör kvalitet tjänster som kommer att göra dig nöjd. e-post: [email protected]

  LÅNE tjänster som finns:
  ================================
  * Kommersiella lån.
  * personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringar lån.
  * Utveckling lån.
  * Förvärv lån.
  * Konstruktion lån.
  * Business lån och många fler:

  Vi gör alla typer av lån i god service, kontakta oss via e-post: [email protected]
  Tack
  mr Rashide

  SvaraRadera
 79. Detta är en stor nyhet för alla som är i behov av finansiering som vi är en beprövad och testad online-företag som erbjuder professionell utlåning till privatpersoner , företag och organisation vara det för något annat motiv. Vi har ett A + rating när det gäller finansiering kvalitet över hela världen. Intresserade personer bör vänligen maila ([email protected])
  För mer information om låneprogram , besök vår officiella hemsida: www.jamescarlloanfirm.webs.com

  SvaraRadera
 80. God dag,

  Detta för att informera allmänheten om att vi för närvarande ger ut lån till låg ränta på 2%. Om du är intresserad av att ansöka om ett lån, fylla i ansökan nedan. För ytterligare information kontakta oss nu via e-post: [email protected]

  LÅNTAGARE INFORMATION SOM KRÄVS

  namn:
  land:
  kön:
  år:
  telefon:
  Önskat antal:
  yrke:
  Lån Varaktighet:

  Hälsningar.

  Mrs Anita Isa

  [email protected]

  SvaraRadera
 81. Dubril Loan Firm erbjuder säkra och osäkra lån till privatpersoner , privata och offentliga etablering utan säkerhet.
  Vår räntan är till ett bra pris på 2% och vår lånet processen / upphandling är det bästa du någonsin kan få.
  Vi erbjuder en mängd i lån och för något rimligt skäl.
  Kontakta oss idag för ditt lån via,
  E-post: [email protected]
  Skype: dubrilloanfirm

  SvaraRadera
 82. God dag,
  Jag är gifta Louis med namn och jag bor i USA, jag kommer att vilja prata om Guds godhet i mitt liv efter så många månader för att försöka få ett lån på internet och blivit lurad så jag blev desperat i att få ett lån från en legit långivare på nätet. Men eftersom Gud skulle ha det, såg jag en kommentar från en vän som heter William Ken och han talade om detta legit lån företag där han fick sitt lån snabbt och enkelt utan stress så han introducerade mig till en man som heter fru Sarah Tsinajine som styr en firma heter Coleman Loan Company, så jag ansökt om ett lån summa ($ 170,000.00USD) med låg ränta på 3%, så lånet godkändes och insatta på mitt bankkonto på mindre än 48 timmar, det var så jag kunde få mina lån för att hålla min brutna verksamheten igång och även att betala mina räkningar så jag råda alla er som är intresserad av att få ett lån snabbt och enkelt att vänligen kontakta dem via e-post: {[email protected]} att få någon form av lån du behöver i dag, tack när du läser den största vittnesbörd i mitt liv.

  information som krävs
  Fullständiga namn :
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Telefonnummer och land os bostad:

  Alla svar via e-post: {[email protected]}

  SvaraRadera
 83. Lyckliga Young Finansbolag
  # 777 Via Verona FTV Station Road, Italien
  Tel: +393512646127
  Good Day alla som läser vår post på nätet Jag bekräftar mottagandet av
  en e-post. Tack för att svara på min annons. Först och främst vill jag presentera mig
  till dig är Mr.Mr.Lucky Young Credit Company. När det gäller e-post, vi är redo att
  erbjuda lån till medlemmar av allmänheten på 2% per år utan några kontroller
  och kreditspärrlistan . Vi utfärda kredit, vilket är inom det £ 5,000.00
  £ 40,000,000.00 från Storbritannien. Vi erbjuder en gratis lån, eftersom jag
  fruktade Gud, och långivaren kan inte ta chances.only intresserad person som shouldnt
  contanct oss på vår privata e-post: ([email protected])
  Vi ger ut lån för att möta deras individuella, företag och collaborati oavsett
  av civilstånd, kön, religion, och plats, men inte bör vara lagligt
  Det betyder att återbetala lånet på utsatt tid, och strikt för att vara
  värd förtroende ..
  Tack för förståelse ..
  Hälsningar från Mr.Lucky Young

  SvaraRadera
 84. Om du behöver nödlån från ett välkänt företag,
  med goda förutsättningar och arbetsrelationer, då
  bör kontakta oss så vi erbjuda lån på
  prisvärd ränta på 3% och arbetet med oss
  kommer att vara en bra erfarenhet. Om du är intresserad, kontakta
  oss via e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 85. Behöver du ekonomiskt stöd eller brådskande lån? och du har bli besviken av lokala banker. Vi kan erbjuda direktfinansiering av upp till 5 miljoner euro till sökanden i en bekväm räntor För mer information och kravet på
  ansökningsformuläret Kontakta oss via e-post [email protected]
  Lån tjänster som finns är:
  ================================
  * Business lån.
  * personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringslån .
  * Utvecklings lån.
  * Förvärv lån.
  * Konstruktion lån.
  * Business lån och många fler: avlöningsdag lån alla typer av god service, kontakta oss via e-post: [email protected]
  Hälsningar.
  Finacial förvaltaren Limited.

  SvaraRadera
 86. God dag,
  Behöver du ett lån mellan individer att hantera finansiella svårigheter och slutligen ut ur återvändsgränden som orsakas av banker för avslaget på deras krav på kredit poster? Vi erbjuder äkta lån som sträcker sig från 1000 till 100.000.000, ingen bankgaranti och till ett överkomligt ränta på 2%. Jag kan hjälpa att göra en särskild lånebeloppet du vill. Kontakta mig om du är intresserad.
  E-POST: [email protected]

  SvaraRadera
 87. Hallå
  Detta är Mr Larry Cole ett välkänt registrerat / certifierat privat lån långivare. Jag ger ut lån till både individer / företag på en billig
  ränta på 3%. Jag ger ut lån till allvarliga och ärliga kunder
  som älskar att slutföra sina transaktioner och framför allt, uppfylla det
  lovar genom att betala tillbaka lånet. Så är du i behov av ekonomisk hjälp,
  eller akut behov av ett lån för att starta ditt företag, eller snarast
  i behov av ett lån för att betala tillbaka en del avd i andra för att få ditt liv
  gående.
  Nu här är en chans för dig att lösa alla dina problem. Allt du
  måste göra nu, är för dig att kontakta eller välkommen att maila mig via:
  [email protected]

  SvaraRadera
 88. Behöver du ett lån? Är du i behov av någon form av lån? Ansök nu via e-post: [email protected] och få ut det bästa av lånet. Vi erbjuder alla typer av lån på lång och kort sikt på en låg ränta på 4%. Ansök nu och du kommer att dela vittnesbörd annan.

  SvaraRadera
 89. God dag, jag är ett registrerat privata pengar långivare. Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella ställning över hela världen, med mycket minimal årlig Räntor så låg som 2% inom ett år till 30 år återbetalning varaktighet tid för att någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 5000 € till € 100.000.000. Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Intresserade bör kontakta oss via e-post: ([email protected])

  Har du fått avslag av så många banker
  behöver du finansiering för utbyggnaden av er verksamhet,
  behöver du ett personligt lån

  Ansöka om ett lån, skicka ner i detaljerna nedan:
  1. Fullständigt namn
  2. Adress
  3. Mängd
  4. Varaktighet Period
  5.Phone Antal
  6. yrke

  Fru Farida Stephen

  SvaraRadera
 90. Är du i en mycket stor ekonomisk kris och behöver akut hjälp? Charity Corporation Afrika ger var och en en chans att få ett lyckligt liv och investera och tjäna mer pengar !!! Vi erbjuder snabb och enkel godkännande för kapabel kund och en låg ränta på upp till 3% ränta. Intresserade personer kan kontakta Mr Johnson [email protected]
  -
  Charity Corporation African Center ©

  SvaraRadera
 91. Om du är i stort behov av ekonomisk hjälp från ett bra företag vars förfaranden är upp till standard och beprövad utmärkt med ett bra pris på 3%, då är du att kontakta oss via e-post nedan och du kommer att vara glad.
  [email protected]

  www.raymondhillsfinance.wix.com/raymondhillsfinance

  SvaraRadera
 92. Hallå,
  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, hypotekslån, auto lån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital, etc ... Eller bara avvisa lån från en bank eller finansiell institution för ett eller flera skäl ? Du är den rätta lösningen för kredit! Vi är en privat långivare, vi erbjuder lån till företag och privatpersoner på en låg och prisvärd ränta på 2%. Så om du är intresserad av ett snabbt och enkelt lån. E-postkontakt: [email protected]
  Hälsningar,
         Mr Jad Kimi
  Enkel och snabb lån erbjudande. Anmäl dig nu

  SvaraRadera
 93. GOLDEN GLOBAL Financial Services är en välgörenhet
  lån företag bildats för att hjälpa människor
  i behov av ekonomisk hjälp.

  Vi ger lån från intervallet $ 1.000 till $
  90,000,000.Our lån väl försäkrad och maximal säkerhet är vår
  prioritet, är vårt intresserad ränta 1,3%

  Vi erbjuder följande typer av lån till individuals-

  * kommersiella lån.
  * personliga lån.
  * Business lån.
  * Och mycket mer:
  och mycket på 2% ränta

  BO VÄLSIGNAD


  E-POSTADRESS --- [[email protected]]
  GOLDEN GLOBAL FINANCIAL SERVICES

  Dr. tony lane

  SvaraRadera
 94. Lån erbjudande till privatpersoner
  Har du ekonomiska problem,
  - Att betala skulder
  - Starta projekt
  - Investeringsprojekt
  - Fastighetsprojekt
  - Jag erbjuder lån pengar till överkomliga och konkurrenskraftiga priser.
  - Räntan är 3%.
  - Bidraget bidragsbeloppet varierar från € 5000 upp till 10.000.000 €
  - De medel finns tillgängliga inom 24 timmar i ditt bankkonto efter att underteckna ett låneavtal.
  - För mer information: [email protected]

  SvaraRadera
 95. Hej, jag är Mr kierian Johns MD. KIERIAN lån företaget. ett privat lån långivare och jag är här för att göra dina drömmar om att få ett lån som går i uppfyllelse. Behöver du en brådskande lån? Behöver du ett lån för att betala dina skulder? Behöver du ett lån för att förmodligen expandera ditt företag eller starta eget företag så är vi här för dig med ett lån med låg ränta så låg som 3% och du kan få ett lånebelopp på $ 1000 till $ 500,000,000.00 och högst lån varaktighet upp till 50
  years.So kontakta oss nu via e-post: [email protected] för mer information om lånet.

  Jag väntar på ditt vänliga svar,
  Mr kierian Johns.

  SvaraRadera
 96. Hälsningar till alla där ute,

  Jag kommer med goda nyheter till din dörr Mitt namn är Mr Juan Carlos är ett privat lån
  långivare, jag erbjuder privata och företag lån med en årlig minimi räntor som låg
  som 3% inom ett år till 28 år återbetalning varaktighet tid till någon del av världen.
  Och jag ger ut lån inom intervallet $ 1.000 till den maximala mängden
  $ 100,000,000.00 USD, Våra lån är väl försäkrad och maximal säkerhet är vår prioritet,
  berörda personer bör kontakta oss idag på via e-post
  ([email protected]) för mer information om detta lånetransaktionen ,

  Hälsningar
  Juan Carlos..

  SvaraRadera
 97. Hallå,

            Vi är fast organisation som bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom ekonomisk hjälp. Så om du går igenom ekonomiska svårigheter eller du har några finansiella röran och du behöver pengar för att starta ett eget företag eller om du behöver lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en trevlig företag eller du finner det svårt att skaffa kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post: [email protected] Så låt inte dessa tillfälle passera dig av eftersom Jesus är densamme i går, i dag och för evigt mer. Vänligen dessa är för allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  SvaraRadera
 98. Välkommen till KATE LISA kredit lösning

  E-post: [email protected]
  Mobil: +2347050251612
  Kontakt: Fru Kate Lisa

  Behöver du ett lån? Är du i en finansiell kris eller behöver pengar för att starta eget? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta ett trevligt företag? Du har en låg kredit-värdering och du har svårt att skaffa kapital lån från lokala banker och andra finansinstitut? Här är din chans att få ett lån från vår organisation. Vi erbjuder lån till personer för följande ändamål och mycket mer. Personliga lån, Expansion av verksamheten, Business start, utbildning, skuldkonsolidering, hårda pengar lån. Vi erbjuder lån till låg ränta på 3%. Kontakta oss idag för mer information om hur man ansöker om ett lån och jag försäkra er renderas 24 timmar lån leveransservice. Din ekonomiska genombrott är vår önskan. Kontakta oss via e-post för mer information. E-post: [email protected]

  SvaraRadera
 99. Uppmärksamhet !!! Låneerbjudande

  Jag är Mr Rashide Abdulahi ett privat lån långivare. vi får ut alla typer av lån, vi ger ut lån till låg ränta på 3% och goda arbetsförhållanden, om du behöver ett lån för företag eller för att betala dina räkningar då du uppmanas att kontakta oss för vi gör kvalitet tjänster som kommer att göra dig nöjd. e-post: [email protected]

  LÅNE tjänster som finns:
  ================================
  * Kommersiella lån.
  * personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringar lån.
  * Utveckling lån.
  * Förvärv lån.
  * Konstruktion lån.
  * Business lån och många fler:

  Vi gör alla typer av lån i god service, kontakta oss via e-post: [email protected]
  Tack
  mr Rashide

  SvaraRadera
 100. God dag,

  Vi är en legitim, ansedd regeringens registrerat pengar långivare. Vi är ett företag som erbjuder ekonomiskt stöd. Vi lånar ut medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit post eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga mottagaren hjälp som jag kommer att vara glada att kunna erbjuda dig ett lån på 2% så tveka inte att ansöka om ett lån, eftersom vi ska ge dig den bästa av vår service.

  Utförda tjänster inkluderar *
  refinansiera *
  Renovering*
  Investeringslån *
  Auto lån *
  Skuldkonsolidering *
  Line of Credit *
  Topplån *
  Business lån *
  Personliga lån *
  Internationella lån.

  LÅNTAGARE INFORMATION:

  Fullständiga namn:
  Kön:
  Civilstånd:
  Adress:
  Postnummer / Stad:
  Land:
  Födelsedatum :
  finansiering:
  Erforderlig mängd:
  Lån Längd:
  Lön / årsinkomst:
  Yrke:
  Syftet med lånet:
  Telefon:
  Fax:


  Motto: Vi förser våra kunder med en säker kredit och garantiprogram kommer att få.

  Vänliga hälsningar.

  Daniel Walls / MD /

  Kontakta e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 101. God dag alla.

  Behöver du ett lån? Är du i skuld? Vill du starta ett företag och behöver kapital? Behöver du lån eller finansiering av någon anledning? Din hjälp är äntligen här, som vi ger ut lån till alla på en billig och prisvärd ränta på bara 3%, om intresse vänligen kontakta oss idag på och få dina lån i dag.

  Våra tjänster är snabb och tillförlitlig, lån är godkända inom 3 timmar efter ansökan. Vi erbjuder lån från ett minimum av $ 2000 till ett maximum av $ 10 miljoner. Vi är certifierade och din integritet är 100% säkert med oss. Oroa dig inte mer om dina lån eller ekonomi och kontakta oss idag via e-post på ([email protected]) och få din snabblån godkännande idag.

  Intresserade lån sökande är att komma tillbaka till oss med uppgifterna nedan.

  Fullständiga namn....................................
  Personlig Telefonnummer ............................
  Land...........................................
  Adress......................................
  Ange..............................
  Ålder.............................................
  Civilstånd .................................
  Lånebeloppet behövs som lån .....................................
  Lån Varaktighet .................................
  Månadsinkomst.............................
  Ockupation ....................................
  Har du använt tidigare? .......................

  Tack och Gud välsigne ..
  Mr Ram Kumar
  e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 102. Hallo, Wij zijn een Christelijke organisatie opgericht Om mensen die Hulp nodig hebben, zoals financiële help.So beställer man als je gaat dörr middel van Financiële problemen, OM het även Welke financiële puinhoop en fondsen nodig heeft Om uw eigen Bedrijf te Starten av je moet een Lening aan zijn Schuld te vereffenen av betalen van je rekeningen tong een mooi Bedrijf av dat u vinden het moeilijk about kapitaal Lening te krijgen van lokale banken träffade Neem dan kontakt ons op via e-post: [email protected] Bijbel zegt: '"Lukas 11:10 iedereen die vraagt: ontvangt, wie zoekt vindt,, sv iedereen die klopt, zal de deur worden geopend.", dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan, omdat Jezus dezelfde är, gisteren, Vandaag sv voor eeuwig höna more.Please är voor ernstige sinnade en god vrezen mensen. Uw naam: Leningen Lening duur: Geldig Cell Telefoonnummer: Dank u voor uw Begrip i aanraking dan verwacht: [email protected]

  SvaraRadera
 103. Har du några obetalda räkningar? Är du i skuld? Du måste starta ett företag? Har du fått avslag av din bank? Har du dålig kredit? Detta är att informera dig om att Thomas Credit Firm ger 2% lån som erbjuds utan någon säkerhet eller några villkor, skuldkonsolidering lån, riskkapital, företag lån, utbildning lån och bostadslån med villkor för 25 år Avskrivningar en punkt med möjlighet, beroende på kreditpaketet. Vi tillhandahåller från 10.000 till 900.000 tusen i alla valutor. Vi erbjuder också ett finansiellt instrument BG / SBLC (MT 103, MT 799, MT760) att finansiera projektet, samt kreditförstärkning . Intresserade personer bör skriva direkt till min inkorg för omedelbar respons. E-post; [email protected]

  SvaraRadera
 104. Vittnesmål om hur jag fick mitt lån

  Hallå,
  Mitt namn är Chaieb geb och jag gift, jag är från USA
  Under de senaste 2 veckorna och en verklig kredit till företaget sökt
  Jag fick stort förtroende för dem, och slutligen jag hade en hel del bedragare
  dagar, tog de mina pengar utan att ge något i gengäld
  Jag hoppas att jag blev förvirrad och frustrerad, hade dödats, och
  det verkar mycket
  Det är svårt för min familj, jag vill inte göra något
  Lån företag på Internet, så jag gick att låna
  lite pengar
  vän, och han berättade att han kommer att kunna hjälpa
  något belopp av lånet som kan hjälpa mig veta kredit
  av företaget
  det var bara att behöva en mycket låg ränta på 2%
  kredit, riktade han mig om hur man ansöker om ett lån
  Maila dem till mig, sa jag,
  såsom: ([email protected]), jag aldrig trott på
  men jag försökte och jag
  Den största överraskningen av lånet inom 24 timmar, inte kunde tänka,
  Rik och glad igen, och ge kredit till Gud
  Jag uppskattning
  Detta område har fortfarande alla dessa företag, såsom bedrägeri,
  Vänligen råd och allt du behöver ett lån för att gå
  ([email protected]) misslyckas, och aldrig
  att förändra sina liv och mina gjorde

  SvaraRadera
 105. Få lån för ditt investeringsprojekt eller företag. Hälsningar från Tim Lugar, VD för frihetlånet CENTRE. Frihetlån Centre Holdings erbjuder en flytande låneprogram. Du kan skicka din ansökan för något belopp av lån du kanske letar efter. Vi erbjuder lån från $ 5,000.00 USD Min. till $ 1.000,000.00 USD Max. på 2% ränta per år. Vi ger ut långfristigt lån för maximalt fem till femtio år. Vi erbjuder följande typer av lån och många fler;
  * Personliga lån (lån utan säkerhet)
  * Business lån (lån utan säkerhet)
  * Konsolidering Lån
  * Kombination Loan
  * Renovering
  Vi ger ut lån på ett tydligt och begripligt villkor. Detta erbjudande är strikt för allvarliga sinnade enskilda, han sedan moderbolag. Sökande yngre än 18 år är inte berättigade att ansöka. Ansök nu för ett lån och vara säker på att du kommer att få det bästa av tjänster och vi inte erbjuda lån till oseriös person. Om du är intresserad av vår finansiella erbjudande och du vill skaffa ett lån från oss, kontaktar oss via e-post: frihet [email protected] I och förse oss med uppgifterna nedan eftersom det kommer att behövas för att inleda processen att din lånebeloppet i enlighet därmed.
  Förnamn: ___________________________
  Namn: ____________________________
  Kön: _______________________________
  Civilstånd: _______________________
  Kontakt Adress: ______________________
  Stad / Postnummer: ________________________
  Land: ______________________________
  Födelsedatum: ________________________
  Belopp som krävs som lån: ________________
  Lån Varaktighet: ________________________
  Månadsinkomst / Årlig Inkomst: _________
  Yrke: ___________________________
  Syftet för lån: _____________________
  Telefon: ________________________________
  Fax: __________________________________
  I thes bekräftelse till detaljerna, skickar vi ett väl BERÄKNA villkor som kommer att innehålla avtalet.
  Tack för ditt beskydd!
  Bästa hälsningar,
  Yours i drift
  Mr. McCain Peter
  Liberty Loan Centre: C.E.O
  E - Mail: [email protected]

  SvaraRadera
 106. God dag,
  Jag är Mary William med namn och jag bor i USA, jag kommer att vilja prata om Guds godhet i mitt liv efter så många månader för att försöka få ett lån på internet och blivit lurad så jag blev desperat i att få ett lån från en legit långivare på nätet. Men eftersom Gud skulle ha det, såg jag en kommentar från en vän som heter William Ken och han talade om detta legit lån företag där han fick sitt lån snabbt och enkelt utan stress så han introducerade mig till en man som heter fru Sarah Tsinajine som styr en firma heter Coleman Loan Company, så jag ansökt om ett lån summa ($ 170,000.00USD) med låg ränta på 3%, så lånet godkändes och insatta på mitt bankkonto på mindre än 48 timmar, det var så jag kunde få mina lån för att hålla min brutna verksamheten igång och även att betala mina räkningar så jag råda alla er som är intresserad av att få ett lån snabbt och enkelt att vänligen kontakta dem via e-post: {[email protected]} att få någon form av lån du behöver i dag, tack när du läser den största vittnesbörd i mitt liv.

  SvaraRadera
 107. Hallå
  Alla är så glad att ge ut min stora vittnesbörd om hur jag fick min
  önskan lånebeloppet från Mr Abraham som är meneger av david smarta
  lån företag, vill jag snabbt använda denna möjlighet att låta hela
  världen veta av detta, Am fru Maira lukas från Sverige, var jag på jakt
  av ett lån för att starta eget företag för att stödja min make
  om barnen kostnader så jag gick ut på nätet söker lån när jag
  kom över vissa långivare som fuskar och lurad bort min lilla pengar
  vid denna process tid jag blev förvirrad jag inte ens vet vad de ska göra
  längre eftersom lite pengar jag hade med mig togs bort
  av de bedrägliga jävlarna som kallar sig verkliga långivare,
  Så på en trogen dag som jag surfar via internet
  söker jobb jag kom över några vittnesmål kommenterade
  forum med ett Mr nugyenven och fru idohdo välsignelse på hur de
  få sina lån från David smarta lån Company
  E-post: [email protected] Så jag sa till mig själv att jag måste ge
  detta ett försök eftersom jag var så rädd om vad de andra långivare
  gjorde till mig, så jag gick framåt tog sin personliga e-postadress som var
  i dessa synpunkter på forumet så jag kontaktade honom att informera honom om att jag
  var referee till honom av vissa kunder som fått sina lån från
  hans företag, herr nugyenven och fru idohdo välsignelse, så när han hörde
  att han var mycket glad över det, så han försäkrade mig att är i
  rätt företag där jag kan få min önskan lånebeloppet, de gav mig
  låntagaren låneansökan formulär att fylla och tillbaka, jag gjorde allt detta,
  gett dem alla mina nödvändig information finns om mig, så jag fick
  termer och villkor för deras företag allt gick smidigt utan
  eventuella förseningar, i inte mindre än 24 timmar fick jag veta att min lån giltig
  summan av $ 6.000.000 USD har registrerats och godkänts av deras
  utlåning styrelse förvaltare, så vid denna process av tiden jag var så glad
  när de sa att jag skulle skicka dem via bankuppgifter, men jag var
  lite skeptisk till att göra det så jag sa att jag har förtroende och tro för
  denna långivare samtal Mr Abraham, jag gav dem mitt bankkonto så
  förvånansvärt jag mottar och larm från min bank att mitt konto har varit
  krediteras med summan av $ 5.000.000 USD David smarta lån företag. Så jag snarast
  e-post till honom att jag har emot mina lån framgångsrikt, så min kära
  bröder och systrar ute fortfarande letar efter äkta lån företag
  Jag kommer råd du vänligen kontakta Mr Abraham med samma
  E-post: [email protected] och jag vet att han kommer också att hjälpa dig med
  din önskan lånebeloppet okej, E-post dem idag och du kommer att vara glad
  du gjorde.
  Mrs, maira lukas

  SvaraRadera
 108. Targo Bank ger personliga och företagsbanktjänster till företag, myndigheter, finansiella institutioner och enskilda konsumenter över hela världen. Företaget erbjuder olika sparprodukter, inklusive besparingar och kontroll konton, bankcertifikat och individuella pensionskonton . Det ger också kreditkort, fastighetskrediter och bolån studenter lån företagslån Felt lån för alla ändamål, och internetbanker , finansiell rådgivning, pensionering planering och egendom planering tjänster. Företaget grundades 1926 och har sitt säte i Düsseldorf, Tyskland. TARGOBANK INC ... kontaktar oss nu för brådskande och omedelbara lånetransaktioner av alla slag på: [email protected]
  Bank Mail: [email protected]
  Hans-Peter Kappens
  Direktör
  Adress: Leonrodstraße 2, 80634 München, Tyskland
  Telefon: +49 89 164086

  SvaraRadera
 109. Targo Bank ger personliga och företagsbanktjänster till företag, myndigheter, finansiella institutioner och enskilda konsumenter över hela världen. Företaget erbjuder olika sparprodukter, inklusive besparingar och kontroll konton, bankcertifikat och individuella pensionskonton . Det ger också kreditkort, fastighetskrediter och bolån studenter lån företagslån Felt lån för alla ändamål, och internetbanker , finansiell rådgivning, pensionering planering och egendom planering tjänster. Företaget grundades 1926 och har sitt säte i Düsseldorf, Tyskland. TARGOBANK INC ... kontaktar oss nu för brådskande och omedelbara lånetransaktioner av alla slag på: [email protected]
  Bank Mail: [email protected]
  Hans-Peter Kappens
  Direktör
  Adress: Leonrodstraße 2, 80634 München, Tyskland
  Telefon: +49 89 164086

  SvaraRadera
 110. Hallå

  Har du nekats av din bank eller någon annan finansiell
  institution?, oroa dig inte mer eftersom detta företag är här för att hjälpa dig
  ut ur din ekonomiska svårigheter som vi ger ut lån på 3% för vår
  kunder som är villiga att betala mer under de närmaste åren .. Är du
  intresserad av att söka lån, som anges nedan, vänligen skicka ett
  e-post till: [email protected]

  Vi erbjuder följande typer av lån:

  * Credit ..
  * personliga lån ..
  * Business lån ..
  * Investeringslån ..
  * Utveckling lån ..
  * Inköps lån ..
  * Konstruktion lån ..
  * Lån för att köpa en bil ..
  * Skuldkonsolidering lån ..
  * Internationella lån ..
  * Studielån och mycket mer utan dröjsmål ....

  Ansöka om och få lånet inom 48 timmar .. Missa inte !!
  Vi väntar på din post ......

  Notera alla svar på: [email protected]

  Barry

  SvaraRadera
 111. Hej, jag är herr Leonardo Sanchez, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du fått avslag av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? Titta inte mer eftersom vi är för alla dina ekonomiska problem i det förflutna här. Vi lånar medel till individer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: ([email protected])

  SvaraRadera
 112. Jag är en gift man just nu med två barn och jag var fast i en ekonomisk situation i augusti 2012 och jag behövde för att refinansiera och betala mina räkningar för min son medicinering. Jag försökte söka lån från olika lån företag både privat- och företagskunder men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men eftersom Gud skulle ha det, var jag introducerades till en kvinna av Gud ett privat lån långivare genom en vän som heter James och jag fick en lånebeloppet på $ 160,000USD och idag är en företagsägaren och mina barn mår bra ... så jag vill råd någon i behov av ett lån för att snabbt kontakta honom via e-post på: ([email protected]) att han inte vet jag gör det jag ber att Gud ska välsigna honom för det goda han har gjort i mitt liv.

  SvaraRadera
 113. Jag är en gift man just nu med två barn och jag var fast i en ekonomisk situation i augusti 2012 och jag behövde för att refinansiera och betala mina räkningar för min son medicinering. Jag försökte söka lån från olika lån företag både privat- och företagskunder men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men eftersom Gud skulle ha det, var jag introducerades till en kvinna av Gud ett privat lån långivare genom en vän som heter James och jag fick en lånebeloppet på $ 160,000USD och idag är en företagsägaren och mina barn mår bra ... så jag vill råd någon i behov av ett lån för att snabbt kontakta honom via e-post på: ([email protected]) att han inte vet jag gör det jag ber att Gud ska välsigna honom för det goda han har gjort i mitt liv.

  SvaraRadera
 114. Jag är en gift man just nu med två barn och jag var fast i en ekonomisk situation i augusti 2012 och jag behövde för att refinansiera och betala mina räkningar för min son medicinering. Jag försökte söka lån från olika lån företag både privat- och företagskunder men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men eftersom Gud skulle ha det, var jag introducerades till en kvinna av Gud ett privat lån långivare genom en vän som heter James och jag fick en lånebeloppet på $ 160,000USD och idag är en företagsägaren och mina barn mår bra ... så jag vill råd någon i behov av ett lån för att snabbt kontakta honom via e-post på: ([email protected]) att han inte vet jag gör det jag ber att Gud ska välsigna honom för det goda han har gjort i mitt liv.

  SvaraRadera
 115. Få lån för din investering eller företag. Hälsningar från VAL LÅN, ordförande i VAL låneinvesteringar. VAL lån företag erbjuder en flytande låneprogram. Du kan skicka in din ansökan för något belopp av lån du kanske letar efter. Vi erbjuder lån från $ 5,000.00 USD Min. till USD $ 1.000,000.00 Max. 2% ränta per år. Vi ger ut långsiktiga lån för högst fem till femtio år. Vi erbjuder följande typer av lån och många fler;
  * Personliga lån (utan säkerhet)
  * Business lån (utan säkerhet)
  * Konsolidering Lån
  * Kombination Loan
  * Renovering
  Vi ger ut lån på en klart och begripligt sätt. Detta erbjudande är strikt för allvarlig sinnade individ, han då moderbolaget. Sökande yngre än 18 år är inte berättigade att ansöka. Ansök nu för ett lån och vara säker på att du kommer att få det bästa av tjänster och vi inte erbjuda lån till oseriös person. Om du är intresserad av vår finansiella erbjudande och du vill få ett lån från oss, vänligen kontakta oss via e-post: [email protected] och ge oss informationen nedan, eftersom det kommer att behövas för att inleda processen med din lånebeloppet i enlighet med detta.
  Namn: ___________________________
  Namn: ____________________________
  Kön: _______________________________
  Civilstånd: _______________________
  Kontakt Adress: ______________________
  Stad / Postnummer: ________________________
  Land: ______________________________
  Födelsedatum: ________________________
  Belopp som krävs lån: ________________
  Lån Varaktighet: ________________________
  Månadsinkomst / Årlig Inkomst: _________
  Yrke: ___________________________
  Syftet med lånet: _____________________
  Telefon: ________________________________
  Fax: __________________________________
  I thes bekräftelse till detaljerna, kommer vi att skicka dig en väl BERÄKNING villkor som kommer att omfatta avtalet.
  Tack för ditt beskydd!
  Vänliga hälsningar,
  Yours i drift
  Mr McCain Peter
  Val lån: C.E.O
  E - Mail: [email protected]

  SvaraRadera
 116. Behöver du ekonomiskt stöd och vet inte vart man ska gå eller som är beroende av oss för din dröm lån via e-post idag? [email protected]
  PASTOR Luiz Barata Ribeiro

  SvaraRadera
 117. Här finns möjlighet du har väntat på. Du har letat
  nätet som är äkta och genuin kredit för att betala räkningar eller starta eget
  företag eller inte? Har du fått avslag av en bank eller annan långivare
  uppkopplad? Här är en plats där du kan få lånet lätt och snabbt,
  utan dröjsmål eller problem i dagens och kontakta oss via e-post nedan
  Mer information och få stöd av. snabbare med ett belopp som du behöver är en
  lån idag genom: [email protected]

  SvaraRadera
 118. Här finns möjlighet du har väntat på. Du har letat
  nätet som är äkta och genuin kredit för att betala räkningar eller starta eget
  företag eller inte? Har du fått avslag av en bank eller annan långivare
  uppkopplad? Här är en plats där du kan få lånet lätt och snabbt,
  utan dröjsmål eller problem i dagens och kontakta oss via e-post nedan
  Mer information och få stöd av. snabbare med ett belopp som du behöver är en
  lån idag genom: [email protected]

  SvaraRadera
 119. Behöver du ett lån Vi är legitima och garanterar lån långivare. Vi är ett företag med ekonomiskt stöd. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga mottagaren hjälp som vi ska vara glada att kunna erbjuda dig ett lån Kontakta oss via e-post: [email protected]

  Utförda tjänster inkluderar

  * Skuldkonsolidering
  * Business lån
  * personliga lån.
  * Billån
  * Rent och bostadslån

  Skriv tillbaka om intresserade med vår ränta på 4% årlig. Kontakta oss via e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 120. Behöver du ett lån Vi är legitima och garanterar lån långivare. Vi är ett företag med ekonomiskt stöd. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga mottagaren hjälp som vi ska vara glada att kunna erbjuda dig ett lån Kontakta oss via e-post: [email protected]

  Utförda tjänster inkluderar

  * Skuldkonsolidering
  * Business lån
  * personliga lån.
  * Billån
  * Rent och bostadslån,,

  Skriv tillbaka om intresserade med vår ränta på 4% årlig. Kontakta oss via e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 121. Hej alla är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från fru Linda, jag fick ett råd från min syster för att försöka få dem att få ett litet lån från dem redan och jag behövde ett större belopp att bygga ett hus så jag märkte att försök att få dem ett försök att få lånet med ett 3% intresse med fina villkor Jag skulle vilja ge råd åt alla där ute om att du behöver en äkta och ärlig landare för att skapa ett företag eller betala tillbaka räkningar eller behöver finansiellt stöd eller Studielån kan du kontakta dem med informationen nedan.

  MRS LINDA ROBORT LOAN FIRM

  E-post: [email protected]


  http://privatelanders12.wixsite.com/loan

  Whatsapp: +1 727 731 9117

  SvaraRadera


 122. HEJ ALLA,
     Jag heter Mr.Pedro A. från Elite Finance Company, är här för att dela de goda nyheterna till alla som letar efter brådskande lån. Behöver du ett Xmas lån eller behöver du ett lån till något syfte? Maila oss nu på [email protected], Telefonnummer: + 1-631-858-4522. Ansök nu och ta emot ditt lån inom 1-2 timmar tid ok.

  SvaraRadera


 123. HEJ ALLA,
     Jag heter Mr.Pedro A. från Elite Finance Company, är här för att dela de goda nyheterna till alla som letar efter brådskande lån. Behöver du ett Xmas lån eller behöver du ett lån till något syfte? Maila oss nu på [email protected], Telefonnummer: + 1-631-858-4522. Ansök nu och ta emot ditt lån inom 1-2 timmar tid ok. .....

  SvaraRadera
 124. Har du gått igenom svåra tider för att få ett lån nu oroa dig för att Lucas Loan Lending Compania erbjuder alla typer av lån och vi erbjuder också säkert lån hem, samt lån att investera i din verksamhet kontakta oss nu: Mobile whatsapp: +1 (857)325-5437 Email: [email protected] Webbplats: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

  SvaraRadera
 125. Hallå

  Behöver du ett lån att köpa ett hus eller ett lån för att betala dina räkningar snabbt? om ja kontakta oss via e-post:
  [email protected] eller +1(267)725-7570

  Tack
  Herr kellie wilson

  SvaraRadera
 126. Personligt lån?
  Företagslån:
  Hemlån?
  Medicinska lån?

  oroa dig inte mer om din finansiering, eftersom vi erbjuder snabba och tillförlitliga lån till alla, våra tjänster är väldigt snabba och pålitliga, eftersom lån beviljas alla som behöver bara 2%. Skynda dig nu och kontakta oss idag på [email protected] och njut av froom
  våra garanterade låntjänster idag.
  www.financeforall.webs.com
  whatsapp: +15184251167

  SvaraRadera