Cornucopia?

2015-10-20 08:09

Nya Star Wars: The Force Awakens-trailern

Vi börjar väl dagen i kulturens tecken med den några timmar gamla trailern för den kommande sjunde Star Wars-filmen, Star Wars: The Force Awakens. 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

15 kommentarer:

 1. +1 du har god kulturell smak ;-)

  SvaraRadera
 2. Inte varit så imponerad förut men den här trailern fick min haka att gå i golvet. Super peppad nu!
  Ska bli kul att se på bio

  SvaraRadera
 3. fan fick gåshud när harrison började prata.. mmmmmm.. jag vill inte ha för höga förväntningar, men fan det känns bättre än när man såg episode 1 trailern.. snälla disney, ge mig inte samma besvikelse som då.. snälla..

  SvaraRadera
  Svar
  1. You will be, you WILL be...

   Radera
  2. Du kommer att bli sjukt besviken. Jag har inside information på att Jar-Jar Binks har huvudrollen, även om det inte verkar så i trailern.

   Radera
  3. Smart sätt att knyta an till svunna tider att ta med den åldrade stjärnan Harrison. Star Trek använde samma taktik med Leonard Nimoy. Har dock inga förhoppningar och kommer troligen aldrig att se filmen. Denna typ av filmer har en tendens att rikta sig till 7-15 åringar, så de blir alldeles för övertydliga och förutsägbara för många äldre än 15. Likadant med Harry Potter och Sagan om ringen.

   Radera
  4. Även yngre än 7-åringar. Det värsta man kan göra som förälder är att visa Star Wars för sin 4- eller 5-åring. Lego är dyrt.

   Radera
  5. Eh, star wars legot har det inte varit så mycke tjöt om utan det är mer chima och ninjago (Legos egna IP's.). Men ja.. lego är dyrt, därför så skämmer man inte bort ungarna. 1-2 saker när man fyller och jul.. sen får mormor o farmor stå för det andra lego köpandet om de känner för det.. :P

   Dock varit svårt o hitta hela clone wars serien på svenska, bra dock att netflix har den nya animerade på svenska. (för övrigt måste jag säga att clone wars serien var ganska bra, visst den är kiddifierad en hel del, men den är bra mörk ibland me(myyysigt).. för o vara disney.

   Radera
 4. Fick filmen i födelsedagspresent av min dotter igår. Blir kul att se den med henne närmare jul. Verkar vara lite dramatik. Bra smak min dotter har.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 5. Verkar klara PK godkännande , Rasifierad resp kvinna i huvudrollerna, frågan är om HBQT är representerade (Chewbacca?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chewbacka ligger död där i trailern.

   Tror mer att Luke nog är HBTQ. Han är med, men visas inte uttryckligen i trailern. Mark Hamill står som andra namn på filmaffischerna.

   Radera
  2. Du menar att hen egentligen är Leias syster?

   Radera
 6. "Just let it in"

  Chewbacca stod upp vad jag såg, låg hen ner sen?

  SvaraRadera
 7. Världshistoriens dyraste reklamfilm för ett kommande datorspel.

  Hoppas de har "brought balance to the force" så man har 50/50 chans om man spelar som The Dark Side. ;-)

  SvaraRadera
 8. Passa på att se den nu innan du måste betala en kulturskatt på bandbredden.

  SvaraRadera