Cornucopia?

2015-10-12 21:21

I fablernas land: Löfven har läget under kontroll

Copyright (c) 2015 I fablernas land (TwitterFacebook). Återpublicerad med stöd av cc-licens.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

26 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hmm... han borde nog inte ta till borgerliga folkpartilösningar.

   Radera
 2. Han kommer säkert göra Sverige sammansvetsat den gamle riksnarren.

  SvaraRadera
 3. "Om alla bara samarbetar så kommer detta att gå bra".
  Jag tror snart Löfvén petar bort Fridolin som floskelminister.

  Ingen plan, ingen styrning ingenting. Budgeten är inte anpassad för 86.000st flyktingar som redan kommit. Det finns inga jobb. Och som Cornu tidigare påpekat så räcker det inte med att bara bygga själva husen som flyktingarna sedan skall bo i utan även vägar, avloppssystem, skolor, idrottshallar, vårdcentraler, sjukhus etc kommer att krävas..

  Närt skall Lövfén fatta att han måste bygga ett nytt Linköping varje år för att klara detta.
  Sen kanske ytterligare ett eller två Linköping när anhöriginvandringen till dessa flyktingar strömmar in per år....

  Alliansen är inte ett dugg bättre, som i TV-debatten igår hårt angriper regeringens budget med dess giftiga innehåll, men sen ändå släpper igenom den. Det är väl definitionen av ett skådespel, släng in lite gratis bröd till det så antar jag att de korkade massorna håller sig lugna.

  Nåväl jag är rik och kommer att klara mig, tråkigt för alla sovande Svenssons som snart kommer att vakna upp till kall och bister verklighet.

  .

  SvaraRadera
  Svar
  1. kan inte annat än hålla med.

   Hur många tror att tältlägren blir permanenta?

   Alliansen har i ord övergett DÖ, men i handling lever den i all välmåga.

   Radera
  2. Vadå 86000? Det är Annie Lööfs utlovade 30000000 som gäller. Invandringstakten har sedan i våras sexfaldigats till 2000 om dagen i september och kan mycket väl sexfaldigas igen denna höst och vinter. Alla politiker och alla byråkrater och alla journalister (och somliga bloggare) är totalt eniga om att invandringstakten måste maximeras. Alla har röstat för att det ska bli så. 2.2 miljoner kommer under denna mandatperiod ifall invandringstakten magiskt fryses på dagens nivå. Men den kommer att fortsätta sexfaldigas igen och igen. Och varje ensamkommande har ett dussin släktingar som anhöriga att ta hit. Och en miljon utvisade från Tyskland kommer hit i vinter i en klump. Öresundsbron sägs klara 100 000 om dagen. Sent ska förnekaren vakna och inse att politikern faktiskt inte ljög, som han hela tiden hoppats på. Nu blir Sverige Syrien. Oällackbaar!

   Somliga verkar inte ha förstått att kriget har kommit och att enda sättet att överleva är att flytta långt härifrån. Preppern gick vilse i skogen och tappade bort sitt fältkök.

   Radera
  3. Instämmer 100%.

   Bloggaren Peter Krabbe anser att FNs Agenda 2030 är främsta orsaken till Sveriges extrema massinvandring. Agenda 2030 verkar vara rena rama kulturmarxistiska manifestet.

   https://peterkrabbe.wordpress.com

   Radera
  4. @ Greenious

   Skulle tro att SD m.fl egentligen gillar ideen med tältläger. Så fort man har fått igång logistiken med mat-in skit-ut så kan de ju lika gärna fungera som militära fältläger för improviserade trupper om de drar igång en statskupp. Undrar om svampregeringen har tänkt på det?

   Radera
 4. Ser varken PTV lr PTH bara ett par spinkiga ben, dvs ungefär som jag misstänkte, att clowner bara utrustats med en stor näsa.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

 6. Detta är vår statsminister sägs det:-)
  Det är hög tid att peta ner svetsarn från pedistalen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer inte att hända. 10+ miljoner araber kommer hit under hans regeringstid. Varför pratar du om sånt som inte kommer att hända? Önskedrömmer du? Vad ska du göra för att överleva under kommande par åren? Eller har du inte tänkt på det? Är du som en jude i nazi-Tyskland på 1930:talet?

   Radera
  2. 10 miljoner på fyra år låter väldigt mycket. Vid 1000 om dagen når vi 365.000/år, vid 2000/dag blir det 730.000 per år, etc. Invällningen fortsätter med ökade volymer och blir det inga restrektioner så blir det mer än fullt och infrastrukturen räcker inte åt alla.

   Radera
  3. Starta gräsrotsupproret nu för att få bort clownen, http://folketsdemonstration.se.
   Skriv på och kom till sergels i fjollträsk den 1/11.

   Radera
  4. @Kapitalist: Enoch Powell fick inte rätt om Rivers of Blood, så det är inte troligt att extremhögerns domedagsscenarion kommer att bli rätt nu heller. Visserligen är det 1000-tals brittiska småflickor som blir våldtagna, MEN de tillhör underklassen och brittisk underklass har sedan tidigt 1800-tal varit hårt åtgången. (Läs Marx!) Några rivers of blood kan man iaf inte tala om. Och det har inte varit upplopp sedan 2013.
   (Naturligtvis kommer inte MPs fluffiga vision att realiseras heller. Verkligheten är alldeles för trist. Jag tror att man kommer att införa avgifter på uni och så måste du komplettera med eget försäkringsskydd i större utsträckning. Detta innebär att skatterna måste sänkas. Hur dåligt är det? De flesta par drar ändå in 70 i månaden. Finns gott om utrymme att spara för barnens utbildning (endast 100,000 per läsår) - särskilt med lägre skatt. (Även med mer modesta familjeinkomster om 50,000/månad har man råd att betala barnens utbildning - fast man kan ju kanske inte resa till Thailand då.) Givetvis måste man ta bort föräldraförsäkringen, men jag tycker inte att arbetsgivare ska få sparka den som är (gratis) föräldraledig.)

   Radera
  5. @whfowgpwJNM 1000 om dagen var de som sökte asyl under september. Det var 6 gånger högre takt än under årets första fyra månader. Och ökningstakten har inte avtagit, den håller på att sexfaldigas igen. Och varje ensamkommande kommer ju att flyga hit 10 anhöriga vardera. Plus miljonen asylsökande som EU-länder avvisar i vinter. Annie Pippi Lööfs löfte om trettio miljoner invandrare lär infrias under denna mandatperiod. Alla borgerliga och alla vänsterpolitiker är hårt totalt eniga om att detta ska och bör hända.

   @Lotta Trouble När 30 miljoner araber kommit hit under kommande tre år så blir alla tramspapper om "försäkringsskydd" helt irrelevanta. Finns inga bidrag, inga rättigheter, ingen skola vård omsorg. Finns bara beduiner som tvingar alla leva som de levde i öknen på stenåldern, och som bedriver sina tusenåriga krigiska släktfejder.

   Radera
 7. Och vilken jävla svinpäls har hejat på utvecklingen ända hit? Hur fan kan du leva med dig själv ditt jävla kryp?
  /m2

  SvaraRadera
 8. Jag tror att det blir svårt med engelskan och "Tryggare kan ingen vara än Stefans väljarskara.." passar bättre.

  Samtidigt passar det sig att lära sig "Yalla Habib" för kommande sångstunder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stefan måste vara en av de intelligentaste gossar som landet vaskat fram.. (Oj hoppas jag inte gjorde mig skyldig till det nya pratbrottet "förolämpning" nu ...)

   Radera
 9. Everybody is welcome! We gurantee you a all inclusive package with housing, free health care, free dental care, free vacation trips to your country of orign and much more. No questions asked. There is no need to worry as we will accept any citizen and even if our Migrationauthority says no you can stay as long as you want in Sweden with all the benefits mentioned above. Couertsy of the Swedish tax payers.

  If you are close to retirement like more than 40 years of age. We offer full benefits and you do not even have to stay in Sweden but are free to spend the tax payers money in any country in the world. Money is no issue as we soon will be taxing the swedish citizens with a special tax made just for you!

  Please take the chance of a life time and come to Sweden. This is not a limited offer.

  Very Kind Regards
  Stefan Löfven

  SvaraRadera
 10. Det är ingen som har läget under kontroll, men å andra sidan kommer det mesta vara som vanligt. Det blir lite stökigt under några år i vissa kända förorter, men brinnande bilar och bråk. Sjukvården och Socialtjänsten kommer gå på knäna, och här kommer entreprenörer se möjlighet att hyra ut socpersonal och bli rika. Ett fåtal skolor kommer få ta emot en massa elevel och störtdyka i statistiken kunskapsmässigt. Många fd lokalpolitiker och några riksdagspolitiker kommer utnyttja sitt kontaktnät, starta flyktingförläggningen med lokala entreprenörer och finansiärer och berika sig. Arbetslösheten skjuter i taket kortsiktigt. Det kommer att kosta en massa pengar allt detta, så skatterna måste höjas. Kanske rejält, men inte förvånande, för det är vad vänsterregeringar gör. Det kommer att röra om i Riksdagen, rejält, men SD kommer inte få mer makt - ännu. Så på det hela taget är det inget att oroa sig över, landet går inte under - precis som när "Balkan" kom i början på 90-talet.

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 12. dags att börja AGERA istället för att fortsätta skriva blogg- och kommentarsinlägg. Vi syns på Sergels Torg söndagen den 1 november kl 12.00 för en stor demonstration.
  www.folketsdemonstration.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag AGERAR genom att beväpna mig och konkret planera för att flytta utomlands. Att exponera sig för de kommunistiska stormtruppernas våld på Sergels Torg vore mycket farligt och något som jag eftertryckligen avråder från. Allt deltagarantal mindre än 25000 (antalet som sökte asyl förra månaden) skulle ändå framstå som puttefnusk och irrelevant för (den nya) folkopinionen. Dessutom kommer demonstrationen ändå att ignoreras fullständigt av samtlig massmedia, och av vissa lydiga undergångsbloggare.

   Radera