Cornucopia?

2015-10-31 11:11

Författarintervju hos podcasten Fronten

Under Bokmässan i september blev jag intervjuad av den militärhistoriska podcasten Fronten. Ni hittar intervjun och podcasten här.
Park under bokmässans första kväll, 00:13. Enda av mina foton från Park där utomstående inte med lätthet kan identifiera någon kändis, även om de finns med på bilden ovan, eller en situation som inte bör fångas på bild enligt devisen "det som händer på Park stannar på Park".
Fronten startades i maj av journalisterna och militärhistorienördarna Robert Lindberg och Niclas Sennerteg. I samband med det skrev Sennerteg följande:
"Tanken är att ta upp högt och lågt efter bästa förmåga. Både militärhistoriskt nörderi och mer elementära introduktioner. Därtill populärkultur, tips om filmer och böcker, samt en massa relevant rundsnack."
Sennerteg, kulturjournalist hos Borås Tidning, har för övrigt skrivit ett antal militärhistoriska böcker, t ex Hakkorset och halvmånen, om hur nazister flydde till Mellanöstern och där format konflikten mot Israel, både militärt och politiskt, men även ideologiskt. Det är ingen slump att den svenska regeringens och svenska vänsterns favoriter Hamas gör nazisthälsningar.

Podcasten finns på iTunes respektive Podbean om man inte är inne i Church of S:t Jobs ekosystem. Man har även en Facebook-sida.

Nu minns jag inte exakt vad jag sade i intervjun, som spelades in i Massolits montergömme på Bokmässan, vägg i vägg med Aftonbladets eller Sveriges Radios monter med massiva högtalare. Jag säger säkert något om nästa bokserie, samt om jag minns rätt ger svaret på huruvida Sverige kommer bli invaderade av Ryssland.

Oavsett, lyssna på Fronten om ni inte redan gör det.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

2 kommentarer:

  1. "Historien upprepar sig inte ,den får hicka"

    Det tyckte jag var vettigt sagt, många människor iaf i media "kräver" en färdig mall att tänka efter så de bekvämt kan tolka komplexa och skrämmande situationer.
    Våra antagonister kommer göra mycket för att undvika förutbestämda mönster.

    SvaraRadera
  2. Hittade Fronten på Pocket Casts! Inte lyssnat än.

    SvaraRadera