Cornucopia?

2015-10-20 12:26

Föreläsning med Liberty Silver i Stockholm 2:a december

Detta inlägg är reklam.

Den andra december föreläser jag på Liberty Silvers 7-årsjubilieum i Stockholm under rubriken Ädelmetallerna och din personliga krisberedskap. Antalet platser är begränsat och förtäring ingår till självkostnadspriset 79:- SEK.

Platsen är Citykonferensen i Ingenjörshuset på Malmskillnadsgatan 46 i Stockholm och tiden för evenemanget är 18:30 till 21:30. 

Inbjudan, se nedan. Ni anmäler er här.
Liberty Silver har varit annonsör på bloggen sedan 2008, och naturligtvis får jag betalt för att hålla denna föreläsning.

Jag kommer även föreläsa hos PTS den 11:e november, och Länsstyrelsen i Uppsala den 18:e november och MSB den 1:a december,  men detta är branschföreläsningar och inte öppna för allmänheten. Detaljer finns som alltid i mitt kalendarie, där ni också hittar en del boksigneringstillfällen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

12 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Off-topic raderat. Jag vet att du är rasist, men kan du vara vänlig att avstå från att visa det i inlägg som inte har det minsta med saken att göra.

   Radera
  2. Om någon missade länken så är det googla "isis gold currency". Förstår inte varför man inte får prata om att ISIS vill använda motsvarigheten till kanadensiska gold maple för handel i sin nya stat. Jag tänkte vara snäll och ge dig något att prata om på ert sektmöte. Otack är världens lön.

   Sen har jag frågat varför du kallar mig för rasist?

   1. Jag röstar inte på SD.
   2. Jag vill inte ha några nationsgränser.
   3. Länken var från independent och inte från någon rasistsida.

   Radera
  3. Du är "inte rasist men..." alla dina inlägg handlar om invandring och islam? Eller Ryssland och hur elaka USA är och den sionistiska globala världskonspirationen.

   Tjena. Äsch, du kanske bara är sjukpensionär eller har frigång.

   Radera
  4. Sedan menar du förstås att ISIS använder en motsvarighet till Rysslands guldrubler.

   Radera
  5. Aha.. ja vet inte om jag blev så mycket klokare om varför jag är rasist. Det verkar iaf ha något att göra med en sann/falsk boolean om man skriver inlägg om och invandring.

   "Sedan menar du förstås att ISIS använder en motsvarighet till Rysslands guldrubler."

   Säg det till en putinist.

   Min uttryckliga ståndpunkt när det gäller invandring är att det är fascistiskt att tvinga rasister att betalar för den invandring jag önskar främja, på exakt samma sätt som det är fascistiskt att tvinga barnlösa att betala för mina barn. Nationsgränser är rasistiska och borde inte få finnas, gränser borde sättas utifrån privat ägande.

   Uppenbart är att rasism inte är en boolean. Du min vän hamnar över mig i den skalan.

   Radera
  6. Men du är ju putinist. Så Ryssland existerar inte och du anser alltså att Ryssland är en rasistisk konstruktion?

   Radera
  7. Jag har varit allt möjligt i din bok med karaktärsmordstitlar. Roligast är väl "bolånetorsk" utan att jag ha lån eller äger min bostad. Men du får gärna kalla mig sjukpensionär, inte för att jag är det, men men.

   "Ryssland är en rasistisk konstruktion"
   Ja. Det anser jag.

   Radera
 2. Blir det en inledning om generell krisberedskap i föreläsningen, eller blir det ädelmetallernas roll i den för hela silverslanten?
  Jag känner mig ganska långt ifrån att väga in ädelmetaller i vårt rudimentära 1+ veckas mat och vattenförråd.
  På vilken nivå av krisberedskap blir det aktuellt/relevant att tanka ädelmetaller?

  Bra bok förresten,Stjärnfall. Köper uppföljaren om inte krisen slagit ut mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns flera nivåer. Dels generell krisberedskap, och sedan har ädelmetaller minst tre olika funktioner i personlig krisberedskap på olika nivåer från ganska ordinärt finansiell krisberedskap, till hedge och till naturligtvis "total" undergång ala Argentina.

   Radera
  2. ...för att inte tala om nyttan av silver vid en varulvsapokalyps, en undergång som jag tycker har kommit något i skymundan av Zombieapokalypsen.

   Radera
 3. Cornu skriker Putin kommer för att ni ska köpa guld.
  Ekonomin kollapsar köp guld.
  När oljan tar slut går världen under köp guld.
  Det blir hyperinflation om man stimulerar ekonomin med QE köp guld.
  USA där blev det ingen inflation och ekonomin är på väg upp.

  Lösningar på våra problem får inte finnas ni ska tro att guld löser alt.
  Det kan vara ett sätt att förätna sina sparpengar men försäljningspropagandan är inte seriös.

  SvaraRadera