Cornucopia?

2015-10-15 07:48

Fantastisk lägenhet till salu i Uppsala

I centrala Uppsala finns en fantastisk lägenhet till salu. Läsaren har extremt god litterär smak.

För endast 2 195 000:- SEK är dessa 53.5 m2 lägenhet din, till en månadsavgift på blott 2 953:- SEK och en driftkostnad om 580:- SEK.

Säljaren har mycket god litterär smak1., vilket framgår när man bläddrar igenom fotona på lägenheten. Föredömligt, smakfullt och snyggt!

1. Ska du sälja din bostad, se till att få med mina böcker på mäklarens foton och hör av dig, så hamnar bostaden här på bloggen.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

13 kommentarer:

 1. Om jag vill sälja en sönderrostad Toyota Corolla -89 till överpris, skulle det räcka med att produktplacerar en hög LW böcker på huven för att få lite annonsutrymme på din blogg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, du är putinist och SD-troll.

   Radera
  2. Dags att uppdatera din LOKALA databas. Fattar du?

   SD-troll? Jag röstar inte. Även om jag skulle rösta så skulle jag aldrig rösta på SD, jag inte är rasist.

   Jag stödjer inte heller Putin. Varför skulle jag? Däremot är jag trött på alla proxykrig i Mellanöstern, om Putin kan stabilisera situationen så är jag för det.

   Radera
  3. Sen behöver du inte uppdatera den lokala databasen med att jag har en Toyota Corolla -89. Det var bara jag som ironiserade över hur fåfäng du är.

   Radera
 2. Högen med böcker såg nästan lite väl arrangerad ut. Böckerna ser ju faktiskt till och med olästa ut. Måhända mäklaren följer bloggen och högst medvetet har valt denna skamlösa produktplacering för att få lite gratisreklam?

  Innebär det då att Cornucopia? har del i bostadsbubblans expansion?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För första gången på 10 år känns det aktuellt att använda uttrycket "No shit".

   Radera
  2. http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/012/132/thatsthejoke.jpg

   Radera
  3. Hela lägenheten är ju arrangerad, så att säga. Det var väl bara några månader sen en annan annons var uppe på bloggen där Stjärnklart låg mitt på sängen. Den kändes ju ännu sämre. Men jag får väl erkänna, skulle jag någon gång sälja (vilket jag inte tänker göra, jag har köpt för att bo....) så kommer jag givetvis lägga upp ett par böcker av herr bloggaren väl synligt, bara för att det är kul.

   Radera
 3. Har bott intill kvarteret i fråga och kan intyga att det är ett väldigt trevligt sådant.
  Kul också med kreativ reklam. : )

  SvaraRadera
 4. 2 195 000:-, är inte det ganska billigt? Underligt att man som boende i sthlm vänjer sig vid perversa prisnivåer, här skulle priset bli närmare 5 800 000. Ryckte till i köpnerven, kanske skulle man göra slag i saken och skriva in sig på Uppsala universitet. Tvåveckorskurs i Peruansk bildkonst, klä sig i Engelsk ull och byta namn till Henrik Arnstad och på så sätt få med säkerhet veta precis allt om precis allting. Så kanske det blir...

  ../sjodan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte särskilt billigt sen är det bara lockpriset innan budgivningen.

   Radera
 5. OT igen. En fråga till er som kan ekonomi. Vad betyder det att "blanka en aktie" . Såg nyss att någon hedgefond blankat Telias aktie efter misstanke om korruption.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att blanka en aktie innebär att du lånar en aktie som du tror ska gå ned. Sedan säljer du aktien och väntar på nedgången. När priset har sjunkit köper du till ett lägre pris tillbaka de aktier du har sålt. Nu kan du lämna tillbaka de lånade aktierna och behålla mellanskillnaden.

   Går priset i stället åt andra hållet ligger du brunt till.

   Radera