Cornucopia?

2015-10-26 12:39

Crazy Pictures kickstartar långfilm

Begåvade Crazy Pictures drar nu igång en Kickstarter-kampanj för sitt långfilmsprojekt Den blomstertid nu kommer (eng The Unthinkable).

Gissar att en och annan av mina bokläsare skulle gilla teaser-trailern nedan. Ser mycket lovande ut.

Själva Kickstarter-kampanjen hittar ni här, och man behöver få ihop 300 000:- SEK för att kunna köra igång.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

28 kommentarer:

 1. Är det Stjärnklart som ska filmatiseras? :)

  SvaraRadera
 2. TNR 261408: 182 backers: 78395:-

  SvaraRadera
 3. För övrigt är Herculesplanet av fel typ. Tp84 nr 848 är en C130H2 med fyrbladig propeller. Planet på bilden är en C130J med sexbladig propeller :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad säger att det är en svensk kärra...

   Radera
  2. Det säger så här gjorde vi-filmen där kronmärkningen och flaggan syns tydligt: https://youtu.be/ExQjww97q10?t=7m9s

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Hade det inte varit för denna filmsnutt...
  Har ju faktiskt lyckats förtränga att vi blev påkörda av ett dollargrin på Skanstullsbron för länge sedan...
  Rent under egentligen att man nästan är vid liv!

  SvaraRadera
 6. Spännande minsann, nåt nytt att lägga några kronor på och se fram emot sen Kung Fury...

  SvaraRadera
 7. Kan vi inte crowdfunda ihop 2500kr och ge Cornu en liten biroll? :-)

  SvaraRadera
 8. Kanske kan kontakta dem om en specialroll?

  SvaraRadera
 9. 300k för en långfilm? för vad att hyra kameran? 20-100 gånger pengarna så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast en cool teaser, jag skulle gärna jobba med dem om de kommer igång på riktigt. Känns som ett bra och lite lagom osvenskt koncept.

   Radera
  2. Budgeten för filmen är 12 miljoner.

   Radera
 10. Kan man betala med Swish på Kickstarter? Orkar inte betala med kort

  SvaraRadera
 11. Shitpomfritt! Gilla i kvadrat!

  SvaraRadera
 12. Drog in en hundring. Får ju vara med i nån lista då!

  SvaraRadera
 13. Det är en naturlag att svensk film aldrig blir bra. Men nu när dom fått ihop 78 000 kanske Helena Bergström kan visa tutorna, eller så kanske vi får se Charlie Häckners nakna röv som i bottennappet "Tre solar"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju för att våra etablerade "kulturarbetare" befinner sig i den socialistiska vänsterfåran, där det är stor skam att göra nåt kommersiellt gångbart.

   Radera
  2. Bah! Jag är kulturarbetare och jobbar gärna med projektet om man får ihop en relevant budget. Men jag är ju inte i den socialistiska vänsterfåran och är kanske därför ursäktad då eller?

   Radera
  3. Menar du att Charlie Häckners röv respektive Colin Nutleys frus tutor inte är kommersiellt gångbara? Hur tänkte du nu?

   Radera
  4. @Ego
   Vilka är det som styr budgeten? Inte är det kommersiella intressen. Svensk film producerar kanske 1 minnesvärd film vartannat till vart tredje år. Etablerade filmskapare och skådisar som inte sällan saknar en hel del talang får enligt nåt slags socialistiskt system konsekvent majoriteten av filmbudgetarna. Medans talanger som Malik Bendjelloul slarvas bort.

   @Ben Dover
   Jag tål inte Bergström, har inte sett nåt med henne sen Änglagård. (Kjell Bergkvist är också en garanti för att filmen är kass) Killen med häcken vet jag inte vem det är och är ej heller intresserad. Faktiskt.

   Radera
  5. F.ö. är film en övervägande visuell upplevelse. Något som få av våra nuvarande filmskapare har insett. Bergman insåg det, och visste hur man skulle få med detaljerna, dagens filmskapare gör ofta inte mer än illustrerar en ljudbok, och gör det dessutom mediokert. Undantag finns naturligtvis, men tyvärr är det just undantag.

   Och naturligtvis är det ett resultat av den socialistiska kulturpolitiken, människor som egentligen borde jobba med något annat får ändå jobba med kultur, för alla ska ju få göra precis det dom vill, oavsett talang och läggning...

   Radera
  6. nåjo, jag anser allt att jag besitter en del talang jag. fast jag är vare sig producent eller regissör.
   om film mest är en visuall upplevelse kan du ju pröva att kolla vilken film som helst efter ljudfilmens intåg utan ljud. det blir rätt trist vill jag lova.

   Radera
  7. @Ego
   Det var inget personligt påhopp. Jag har ingen uppfattning om dina talanger eller förmågor. Jag bara konstaterar att teater- och film-världens svenska "giganter" hyser en hel del icke talanger som på märkliga vägar ändå lyckats bli stora. Vissa rider ju ogenerat på den endaste bra rollprestation de gjort, där det enda de egentligen gjort är att spela sig själva, och äran med facit i hand egentligen borde varit rollbesättarens...

   Ljud är naturligtvis inte oviktigt, men är filmen visuellt ointressant, så hjälper inte världens bästa ljudspår i världen. Som sagt, mest en taskigt illustrerad ljudbok.

   Radera
  8. David Dencik sa i nån intervju att alla bra svenska regissörer etc sysslar med TV-serier. Det är nog tyvärr sant. Varför kan man undra, men antagligen har det väl nåt att göra med att det faktiskt går att försörja sig på det.

   Radera