Cornucopia?

2015-09-13 08:49

Stor författarintervju med mig hos Dagens Bok - och recensioner

Kari Kapla på Dagens Bok har gjort en stor författarintervju med mig med anledning av min senaste roman Stjärnfall. Därtill har Dagens Bok nu också recenserat Midvintermörker och Midsommargryning.

Inledningsvis hittar ni författarintervjun med mig här. Finns en del som garanterat kan vara intressant även för er som inte gillar Stjärnfall, och berör vad som kommer längre fram.
Midsommargryning.

Dagens Bok har också så här fyra år i efterskott recenserat Midvintermörker, och två år i efterhand även Midsommargryning.

Kari Kapla skriver om Midvintermörker, som får en trea i betyg:
"Att läsa den är som att se en actionfilm, och action är verkligen nyckelordet här. Det börjar med en rivstart, för att sedan öka i tempo."
Recensionen av Midsommargryning ger en fyra i betyg och bland annat skrivs följande under rubriken Stiligt levererad thriller.
"Här har Wilderäng vävt ihop en intrig som överträffar det mesta inom svensk spänningslitteratur. Det är så uppfinningsrikt och underhållande att jag faktiskt skrattar rakt ut av ren glädje. Här finns allt jag gillar. Konspirationer, sjöfart, hi-tech, sexiga skurkar, förräderi och hemliga bergrum."
Ungefär så, ja. Men läs nu författarintervjun, som ni alltså hittar här.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

2 kommentarer:

 1. Klart intressant att läsa recensionerna - för mig. Tydligen "många" som behöver terapi efter Stjärnfall där de känner sig störda av viss överraskning. Själv var jag störd i Stjärnklart till en hembrännare dök upp.

  Blev klart förvånad över en nyhet om författaren som jag inte trodde innan medan annat verkade självklart.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 2. Måste ha böckerna men har inte hämtat mig än från Midvintermörker och Midsommargryning. Särskilt Midvintermörker. "Too close for comfort" som det heter på utrikiska. Åtminstone för den som bara är en vanlig svensson och inte insatt i de internationella militära detaljerna.

  SvaraRadera