Cornucopia?

2015-09-08 15:19

Spänningsafton på Göteborgs stadsbibliotek på torsdag

På torsdag har mina författarkollegorn Lena Matthijs och Ingrid Elfberg tillsammans med mig ett framträdande på Göteborgs Stadsbibliotek klockan 18. Vi pratar om våra böcker, författarskap och det finns även möjlighet att köpa signerade böcker.

Ingrid Elfberg skriver psykologiska thrillers och är aktuell med nyutkomna romanen Den du borde frukta. Lena Matthijs är polischef i Borås och också fd piketpolis, och om jag uppfattat det korrekt Sveriges första kvinna på den tjänsten. Hon är aktuell med nyutkomna romanen En bror för en syster.

Beskrivande text och foton nedan.
"Thrillers, polisromaner och undergångsdystopier.
Författarna Ingrid Elfberg, Lena Matthijs och Lars Wilderäng berättar om nordic crime på Sveriges framsida på Göteborgs Stadsbiblioteks Trappscen torsdagen den 10e september med start klockan 18.00.

Vi berättar om våra författarskap, våra senaste böcker och om varför och hur vi inspireras av vår närmiljö i vårt skrivande. Det finns plats för frågor och vi kommer att ha med färska böcker som ni kan köpa och som vi så klart gärna signerar ifall ni vill.

Ingrid Elfberg skriver psykologiska thrillers med Göteborg som huvudmiljö och gräver mer i orsaken än själva brottet.

Lena Matthijs är polischef i Borås som skriver om brott och samhällsproblem med verklighetsbakgrund ur sin yrkeserfarenhet. 
Lars Wilderäng skriver om när tekniken i vårt samhälle falerar och det mycket annorlunda Sverige som framträder när nästan allt vi tar för givet plötsligt inte längre fungerar. 
Fritt inträde. Ingen anmälan krävs.
Kom och träffa dina lokala spänningsförfattare och höj temperaturen en grå septemberkväll!"
Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

3 kommentarer:

  1. Ja, dina senaste skildringar av kentaursex väcker många frågor kring hur du hämtar inspiration hemmavid kan jag tänka.

    SvaraRadera
  2. Kanske skulle ta vägarna förbi. Kvinnorna ser ju ganska trevliga ut menar jag..

    SvaraRadera
  3. Lena är fantastiskt trevlig och kompetent. Är förresten förlaga till hjältinnan i Leif G.W:s romaner (och återfinns även hos Guillo)

    SvaraRadera