Cornucopia?

2015-09-27 08:47

Söndagens framträdanden på Bokmässan

Sista dagen på Bokmässan idag. Mina framträdanden hittar ni nedan, och missa inte paneldiskussionen Apocalypse Wow! tillsammans med Anders Fager, Caroline L Jensen och Johanna Koljonen.

Söndag 27:e september
10:00 - 10:20 Massolit Monterscen  B08:22
11:00 - 11:45 Öppet seminarium "Apocalypse Wow"
14:00 - 14:30 Storytel monter B08:21

Detaljer kring Apocalypse Wow nedan. Bokmässan anger ingår i entrebiljetten, vilket jag tolkar som att man inte behöver seminariepass för evenemanget. Men jag är inte säker.

Göteborg, Svenska Mässan, söndagen 27:e september 11:00 - 11:45
Apocalypse Wow!
Paneldiskussion om undergången i litteraturen tillsammans med Anders Fager, Caroline L Jensen samt Johanna Koljonen som moderator. Öppet seminarium för alla med entrébiljett ser det ut som. Detaljer här.
"Undergången och dess efterbörd, post-apokalypsen, upphör inte att fascinera. Världen som vi känner den rasar samman av epidemier, zombieattacker eller varför inte massiva terroristangrepp, och ut ur spillrorna kommer överlevarna stapplande och försöker bygga en ny värld. Vad är det som lockar oss med detta? Är det undergången, tjusningen att se vår trygga värld rasa samman, eller kanske den kittlande frågan ”Hur skulle jag klara mig?”. Ett samtal om varför vi vill se precis allt gå åt helvete mellan några av Sveriges ledande feel bad-författare: Anders Fager (Sagor från Zonen), Caroline L Jensen (Demonologi och Rovdjur) och Lars Wilderäng (Stjärnfall).
Moderator: Johanna Koljonen, journalist och författare."
Ni som är totalt ointresserade av bokmässan eller mitt författarskap kan trösta er med att det kommer blogginlägg i sedvanlig ordning under dagen.

Lite foton från igår följer.
Monterintervju i Massolits monter.

Jan-Erik Ullström bjöd på levande myror i Idus monter. Jag kan konstatera att de smakar citron, med lång eftersmak.
Tricket är att bita snabbt, innan myran biter dig.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar