Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2015-09-24 13:33

Olja för blåbär på Bokmässan

En kort rapport från Bokmässan. Bloggläsare som kommer besöka mässan rekommenderas att titta förbi Olja för blåbär, som ni hittar i monter B03:23 vägg i vägg med bokens förlag Fri Tanke.

Fri tanke har också många bra böcker att botanisera bland, och bägge montrarna är alltså värda besök. Mitt emot hittar ni även Litet förlag, som ger ut en antologi jag är med i. Dock senare i år, så antologin finns inte till salu nu. Men titta förbi deras monter ändå.
Olja för blåbärs monter. Med hembakade blåbärsmuffins på egenplockade blåbär.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar