Cornucopia?

2015-09-25 08:57

Mitt program på Bokmässan idag

Idag hittar ni mig förstås återigen på Bokmässan. Offentliga framträdanden idag hittar ni enligt nedan tillsammans med lite tips.

Efter lunch idag fredag öppnar mässan för allmänheten med lägre inträdesavgift och utan att man behöver ha en bricka på sig.

Fredag 25:e september
10:20 - 10:40 Massolit Monterscen B08:22
14:20 - 14:40 Massolit Monterscen B08:22

Böcker ska finnas för signering. Ni som är totalt ointresserade av bokmässan eller mitt författarskap kan trösta er med att det kommer blogginlägg i sedvanlig ordning under dagen.

Lite foton och montrar att besöka nedan.
Eksjös lokala oberoende bokhandel Eksjö Bokhandel, med mässans kanske trevligaste monter.
Jag signerar här i morgon lördag. Montern är B03:31, och man har många signerar idag och i morgon. Klicka på monterlänken för att se vad man har för signeringar. Igår torsdag var ingen mindre än Anthony Beevor på plats.

Den politiskt intresserade kan hitta Östgruppen för demokrati och mänskliga rättighet längst bort i hörnet på övervåningen, närmast kongresshallen. Monter H04:22. Organisationen jobbar för ryska folkets frihet och demokrati i Ryssland och Vitryssland, dvs mot diktatorerna Putin och Lukasjenko.

Lilla fantasyförlaget Mörkersdottir samt förlaget Undrentide besöker ni självklart i A03:49. Aktuella med Mariett Lindsteins rosade och uppmärksammade debutroman Sekten på dimön, som just nu ska vara slutsåld, men finns
att hitta här på mässan. Här hittar ni Ylva Lee Lindell och Marcus Olausson.


Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

1 kommentar:

  1. Synd att man har andra plikter denna veckan. Verkar vara gott om söta fruntimmer på den där mässan... :-)
    Dessutom har jag precis läst ut de två Lena Matthijs-deckarna jag köpte häromveckan, så jag måste hitta fler. De var riktigt bra.

    SvaraRadera