Cornucopia?

2015-09-03 07:49

Läsare av kvalitetslitteratur säljer lägenhet i Sundsvall

En läsare av kvalitetslitteratur säljer sin lägenhet i Sundsvall för endast 775 000:- SEK som acceptpris. Då får du tre rum och kök och en stor walk in closet för dina skor och klänningar (aka "klädkammare") fördelat på 81 m2, samt en inglasad balkong att förtära ditt rosévin på och blott 3 558:- SEK i varm månadsavgift.
Inte Sundsvall. Jag har inte foton
från hela Sverige än.

Enligt Mäklarstatistik är medelpriset på lägenheter i Sundsvalls kommun 13 262:- SEK per m2. Lägenheten i detta fall kostar endast 9 567:- SEK per m2 och kan betraktas som mycket attraktivt prissatt.

Ni hittar lägenheten här hos Fastighetsbyrån. I rummet arbetsrum/sovrum 2, hittar ni exempel på kvalitetslitteratur i form av Stjärnklart.

Kan påminna läsarna att om ni exponerar mina romaner på mäklarfoton och underrättar mig om detta, så blir ert objekt till salu uppmärksammade här på bloggen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

6 kommentarer:

 1. Ah.. det kan vara en bra investering om man ska sälja sin bostad, att köpa en bok för under 200:-. Reklamutrymmet som erbjuds här är ju värt betydligt mer. Men om man når rätt målgrupp får naturligtvis var och en bestämma själva. :-)

  SvaraRadera
 2. Sundsvall. http://i.colnect.net/images/b/870/181/Gr-auml-nges-Aluminium-Sundsvallsverken.jpg
  Se så vackert och effektfullt det är när tungmetallerna och de elektriska ljusen förenas på kvällshimlen.

  SvaraRadera
 3. Man må säga, att detta var en diskret exponering av din bok, men det räcker tydligen ...

  SvaraRadera
 4. Grymt besviken, hoppades att det var Ulph Swensons inpyrda tortyrkällare som var till salu men det här är ju en helt vanlig lägenhet.

  SvaraRadera
 5. En bättre plats för boken hade varit på bordet i det inglasade uterummet, men jag antar att det är mäklaren som har fotograferat och då kanske det blir svårt att kontrollera in i minsta detalj.

  SvaraRadera