Cornucopia?

2015-09-11 19:44

Fredagsmys: #Sverige - Vår beredskap är god

Dags för lite härligt extra müsigt fredagsmüs. Vad kan väl denna dag vara müsigare än Niklas Erikssons nysläppta seriestripalbum #Sverige 2 - Vår Beredskap är god? (Adlibris 105:- SEK, Bokus 111:- SEK för er som vill stödja god politisk konst).

Mycket skratt, det kommer rent av tårar. Perfekt som kaffebordsbok för den högerliberale både i hemmet som i receptionen på arbetsplatsen. Omslaget drar garanterat till sig uppmärksamhet. Eller varför inte i frisörsalongen eller på fiket?

Jag lämnar väl bara omslaget här, så kan ni bilda er er egen uppfattning.
#Sverige 2 - Vår beredskap är god av Niklas Eriksson
Ni hittar även Niklas som @KluddNiklas på Twitter. Niklas sägs också dyka upp i Egmonts monter nära serietorget på Bokmässan. På lördagen tror jag.

Mycket försvarsfokus det senaste året. Ett exempel nedan.
Så riktigt müsigt fredagsmüs nu!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Verkligen? Bloggen påminner fn mest om en katta som slickar sig på onämnbara ställen. Avtagande avkastning på besöken, sorgligt nog..

   Radera
  2. Verkligen? Du är ju bara sååå efterbliven på sååå många plan. Vill inte sänka mig till din nivå, dårå. Men lycka till med som vad nu är din nyttiga idiotagenda.

   Radera
  3. Se där. Lite ad hominem piggar alltid upp fredagsmyset. Att sänka dig tycker jag dock känns lite överabetat.

   Radera
 2. Kul tips! Gillar satir, den ska jag köpa.

  SvaraRadera
 3. Bra tips... Lite kultur med strålkastaren från höger. Lite oväntat.

  BTW Cornucopia ... Hur står du ut med alla dessa surmulna kommentarer av alla mumier som kommenterar här ? Respekt!

  SvaraRadera
 4. Vad gnäller ni över.
  Det här ansluter väl till de ämnen Cornu brukar ta upp på sin blogg. Vår beredskap är ju urusel och planmässigt nedmonterad av vår förra alliansregering och väldigt lite verkar i praktiken förändras med nuvarande regering (läpparna fladdrar förvisso, men inte det är inte speciellt mycket verkstad).
  Jag är ju inte speciellt oroad över en rysk invasion, men om vår nuvarande regering fortsätter provocera allt och alla (arabförbund, israel, Ryssland ....) så kan kanske vad som helst hända och då är det inte fel att ha ett försvar värd namnet.
  Så självklart bör ämnet upp på dagordningen.
  -återinför allmän värnplikt
  -öka anslag till civilförsvar
  -låt inte finansministern vara försvarsminister, samt återskapa vårt försvar istället för de offensiva styrkor vi nu utvecklar som skall sättas in överallt i världen för att försvara globalistintressen, vilket inte tjänar oss svenskar ett dugg
  -se till att landet Sverige kan vara självförsörjande avseende mat, ge svenska bönder möjlighet att konkurrera på lika villkor.

  .

  SvaraRadera
 5. Verkligen bra, kan bara tillägga att det inte finns något behov av att vara högerliberal, serien skojar med alla, Björklund är en av de roligaste karaktärerna.

  SvaraRadera