Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2015-09-24 09:01

Dagens program på Bokmässan

Idag hittar ni mig på Bokmässan, irrandes runt i sedvanlig ordning. Offentliga framträdanden hittar ni enligt nedan.

Torsdagen är inte allmänhetens dag, vilket i praktiken bara innebär att inträdesbiljetten är dyrare och att man ska fylla i en bricka med arbetsgivare etc att bära med sig. Vill man besöka mässan utan att behöva trängas kan man som allmänhet förstås passa på idag ändå. Och så finns det massor med montermingel i former som inte erbjuds allmänheten.

Torsdag 24:e september
16:00 - 16:20 Massolit Monterscen B08:22
17:20 - 17:40 Massolit Monterscen B08:22

Det kan förstås gå att få tag på mig även annars, men nedanstående är de spikade tiderna. Böcker ska finnas för signering. Ni som är totalt ointresserade av bokmässan eller mitt författarskap kan trösta er med att det kommer blogginlägg i sedvanlig ordning under dagen.

Bokmässan 2014.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar