Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2015-09-24 09:01

Dagens program på Bokmässan

Idag hittar ni mig på Bokmässan, irrandes runt i sedvanlig ordning. Offentliga framträdanden hittar ni enligt nedan.

Torsdagen är inte allmänhetens dag, vilket i praktiken bara innebär att inträdesbiljetten är dyrare och att man ska fylla i en bricka med arbetsgivare etc att bära med sig. Vill man besöka mässan utan att behöva trängas kan man som allmänhet förstås passa på idag ändå. Och så finns det massor med montermingel i former som inte erbjuds allmänheten.

Torsdag 24:e september
16:00 - 16:20 Massolit Monterscen B08:22
17:20 - 17:40 Massolit Monterscen B08:22

Det kan förstås gå att få tag på mig även annars, men nedanstående är de spikade tiderna. Böcker ska finnas för signering. Ni som är totalt ointresserade av bokmässan eller mitt författarskap kan trösta er med att det kommer blogginlägg i sedvanlig ordning under dagen.

Bokmässan 2014.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar