Cornucopia?

2015-09-19 12:12

BR-ägare med god litterär smak säljer lägenhet i Danderyd

Det finns ju en bostadsrätt till salu i Danderyd, där ägaren har mycket god litterär smak. Den hittas på Soltorpsvägen och passar exempelvis KTH-studenten med besuttna föräldrar utmärkt.

Jag har, vad jag vet, aldrig varit
i Danderyd och har alltså inte några
foton i min bildbank. Men antagligen
kan man bo där om man ska plugga på KTH.
Priset för dessa 33 m2 i en sk studiolösning (dvs öppen planlösning med allt inklusive kök i samma rum) är endast 1 795 000:- SEK som accepterat pris och med endast 2 268:- SEK i månadshyra. Som perfekt till just din telning som ska flytta hemifrån och plugga i Stockholm.

Säljaren har mycket god litterär smak och man kan se både min andra roman Midsommargryning och min fjärde roman Stjärnfall som inbundna exemplar tydligt exponerade på mäklarfotona

Som tidigare nämnt så uppmärksammar jag naturligtvis läsare med god litterär smak, som ska sälja sin bostad. Det är bara att se till att mina böcker exponeras ordentligt på mäklarens foton och sedan höra av sig när annonsen ligger ute.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Ser framemot nästa blogginlägg som handlar om att det numera inte är någon som helst risk för bostadsbubblor i dandery ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag över huvud taget inte påstått.

   Radera
  2. Läste inlägget som det var skrivet med glimten i ögat / ironiskt eller liknande och försökte mig på något liknande. Borde väl insett att sådant kanske inte funkar så bra i kommentarsfält.

   Radera
 2. Vill uppmärksamma er på att det finns en app som granskar BRföreningars ekonomiska status.
  Klassar dem med bokstäver A till C som man gör med utgivare av obligationer .
  Tydligen är det få som kan eller orkar studera BRföreningars bokslut.

  Läget på denna BR är perfekt-med cykelavstånd till stan eller T banan. Lungt område. Trevligt grannskap.

  SvaraRadera