Cornucopia?

2015-09-14 07:38

Börsveckan öppnar osäkert i Asien

Börsveckan öppnar osäkert i de asiatiska tidszonerna. Samtidigt pekar stängningen i USA just nu på positiva börser i Europa senare idag.

I de asiatiska tidszonerna är det rätt negativt just nu.
Dagschart All Ordinaries

Japanska Nikkei går -1.31%, Hong Kongs Hang Seng håller sig med näsan över vattnet på +0.09% medan Shanghais SSE Composite faller hårt med -2.78%. I Australien är det dock svagt positivt med +0.35% för All Ordinaries.

Just utfallet för All Ordinaries kan vara vägledande för inledningen på de europeiska börserna.

Amerikanska S&P-500 stängde ca +0.80% mot den europeiska stängningen och terminen skvallrar än så länge inte om några ändringar kring detta. När Europa ska arbeta ikapp husse i USA så bör vi få en uppgång, ungefär som i Australien.

Trenden är dock nedåt, och bloggens läsare verkar ha klivit ur börsen i stor utsträckning. Endast drygt var fjärde verkar ligga fullt positivt exponerad mot börsen just nu.

Även guldet är på väg nedåt för oss svenskar och kostar just nu 293:- SEK per gram och räntorna är som bekant obefintliga.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar