Cornucopia?

2015-09-20 21:59

Blogginlägg #10000

Detta är bloggens tiotusende blogginlägg. Sedan september 2008 har det publicerats exakt 10 000 blogginlägg här på bloggen.

Enligt Bloggers serversideloggning har det visats 56 469 444 sidor på bloggen under perioden, och postats 255 637 kommentarer.

Branschstandarden Google Analytics klientsideloggning via Javascript anger nedan 47 290 028 sidvisningar, fördelat på 25 628 860 besök (sessioner) och 4 696 050 unika användare. 
Google Analytics, veckostatistik användare sedan starten.

Källa: Bloggportalen
Den senaste veckan anger Google Analytics 354 823 sidvisningar, 177 258 besök (sessioner) och 76 744 unika användare.

Bloggportalen anger 177 704 besök senaste veckan, dvs helt i linje med Google Analytics ovan och placerar bloggen Cornucopia? på tionde plats bland så kallade "proffsbloggar".

Ingen annan blogg på den topplistan kan sägas ägna sig åt seriösare samhällsdebatt.

Ett stort tack till alla mina läsare, såväl den regelbundna återkommande kärnan, såväl som alla mer sporadiska läsare.

Tack för att ni läser bloggen och jag hoppas att jag har er här även när jag publicerar bloggens 20 000:e inlägg om några år. Tack!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

19 kommentarer:

 1. Wow fantastiskt! Stort grattis!

  SvaraRadera
 2. Snyggt. Detta borde betyda att om ett par månader har jag läst 10000 cornuinlägg. En ringa bedrift jämfört med att skriva dem, men kanske ändå förtjänar någon form av tillställning!

  SvaraRadera
 3. Seriös samhällsdebatt?
  Du gapar och skriker om att oljan tar slut, ( vilket kan vara helt riktigt) men sen vägrar du att ta fram lösningar du gör alt du kan för att tysta ner lösningar.
  Kärnkraft är inte en säker teknik men nästa generations kärnkraftverk kan vara en tillfällig lösning dom närmaste hundra åren och dom kan drivas med dagens kärnavfall.

  Du varnar för prisökningarna på bostäder ( vilket kan vara helt riktigt) men du vägrar att ta fram lösningar du vill inte att priserna ska sluta öka du vill att bubblan ska bli större så din blogg blir större.

  Slopat ränteavdrag och om det behövs en ny fastighetsskatt kan stoppa priserna, det vill inte du se.

  Våra pensionspengar som är placerade utomlands kunde användas till att bygga bostäder och hyran är sen avkastningen på pensionspengarna.
  Bostadsbristen försvinner och prisökningarna försvinner.

  Domedagsprofeten som vill att värden ska gå under.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför skulle Cornu behöva ta fram lösningar? Jag förstår inte riktigt.

   Radera
  2. Cornu har väl flera gånger påpekat att ränteavdraget borde slopas. Giassar på att du är en av de sporadiska läsarna.

   Radera
 4. En vår tids Vilhelm Moberg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var försiktig!
   Inga Moberg namn nu bara...

   Radera
  2. Haha... Säger vår tids Fritiof Piraten.
   Även Vilhelm Moberg var väll ung och lovande en gång? Vem är förresten Inga Moberg? :)

   Radera
 5. Grattis Cornu!

  Oavsett värderingar har du skapat något som folk efterfrågar. Bara det en prestation!

  SvaraRadera
 6. Snyggt jobbat, jag hyser den största respekt för egenföretagare som kämpar på, och din produktivitet är mycket imponerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just produktiviteten är imponerande
   Tänk om våra myndigheter arbetadelika snabbt och effektivt

   Radera
 7. Där ser man. Gratulationerna (och sedelbuntarna!) strömmar förstås in från Tel Aviv, Washington och Zürich?

  Ska förresten personligen framföra en hälsning från Generalmajor Guastella på NATO:s underrättelseavdelning. Han ser fram emot ytterligare 10 000 inlägg som framhåller att chemtrails och HAARP är ofarliga. Mot lämplig ersättning, förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men för helvete Ben, sånt får du ju ta via PM.. OPSEC för fan!

   Radera
  2. Man måste mata trollen annars försvinner de. Ska bli kul när första foliehatten/trollet hänvisar till Ben:s inlägg ovan och påstår att han vänder kappan efter vinden.

   Radera
  3. Man måste mata trollen annars försvinner de. Ska bli kul när första foliehatten/trollet hänvisar till Ben:s inlägg ovan och påstår att han vänder kappan efter vinden.

   Radera
 8. Tack själv. Du är en av få på "andra sidan" som jag orkar med att läsa, vilket är viktigt för att förstå andras perspektiv. På något sätt lyckas du nå fram även när du är som mest inflammerad/affekterad vilket jag tillskriver dina skönlitterära ambitioner. (Sen är jag ju obotlig pessimist också så det kanske är där vi möts till viss del)

  SvaraRadera
 9. Grattis ! Uthållighet, kunskap och analysförmåga ! Mer än vad lokalpress och kvällstidningar åstadkommer. Och numera är DN o Svd betalväggar så då blir min omvärldsbevakning beroende av CNN, BBC och Frankfurter Allgemeine - och bla din blogg. Men

  SvaraRadera