Cornucopia?

2015-08-05 11:33

Topplistenoteringar - rea på mina tidigare böcker hos Adlibris

Dags för lite topplistenoteringar igen (ja, du vet att du vill1.). Adlibris har med anledning av Stjärnfalls släpp sänkt priserna på mina tidigare böcker Midvintermörker, Midsommargryning och Stjärnklart, så passa på om ni vill ha E-bok eller pocket att ge bort.


Några skärmdumpar på topplisteplaceringar nedan. Adlibris topplistor uppdateras i realtid och kan se något annorlunda ut när du läser detta.
Adlibris topplista science fiction

Adlibris topplista äventyr & krig

Storytel topplista fantasy & scifi

iBooks topplista fiction & literature
Vill passa på att påminna om signeringar i Öresundsregionen på fredag och lördag. Tiderna är klockan 12 - 13 på Akademibokhandeln Killbergs Helsingborg och Akademibokhandeln Gleerups Lund 16 - 17 på fredag. På lördag signerar jag hos Hamrelius i Malmö klockan 11 - 12 och hos Akademibokhandeln Center Syd utanför Löddeköpingen klockan 13 - 14.

1. Ok, det är inte du, det är jag
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

9 kommentarer:

 1. Beställde Stjärnfall från Cdon 23 juli, fortfarande inte fått den. Skit.

  SvaraRadera
 2. Förbeställde via Bokus, fick den i måndags. Min fru läste ut den i igår (tisdag), jag hann läsa hälften på kvällen/natten.

  SvaraRadera
 3. Stjärnfall: Jobbigt att läsa den nya karaktäres namn, bara siffer-mumbojmbo, ;)

  SvaraRadera
 4. Shut up spoilers... jag gluttade lite i boken och fick upp det kapitlet och visst, det var ju enda logiska förklaringen men blir ändå spännande, en verklig kollaps pga energibrist mm hade varit svårare att "sälja", för verkligt...

  SvaraRadera
 5. Shut up spoilers... jag gluttade lite i boken och fick upp det kapitlet och visst, det var ju enda logiska förklaringen men blir ändå spännande, en verklig kollaps pga energibrist mm hade varit svårare att "sälja", för verkligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillade särskilt just det kapitlet nr 12 (möjligen tvåsex) gav lite association till Mesopotamien med alla siffror tvåsextio. Mycket baserat på siffran 6. Kändes klarläggande med tanke på nanomiternas betydelse i Stjärnklart.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
 6. Du tycks dra Garbo med dig!
  Trodde den var insomnad ...
  Där ser man.
  Du borde få en hacka för den draghjälpen!

  SvaraRadera
 7. Beställde från Bokus i onsdags ... fredags låg den i brevlådan - from i lördags ser jag fram mot nästa del - när kommer den!?.

  SvaraRadera