Cornucopia?

2015-08-16 19:52

Slöa söndag...

På grund av orsaker, som det vackra regnfria vädret, har det inte blivit några blogginlägg under dagen. Ber om ursäkt för detta, men det fanns inte tid över för att producera något.
Bara för sakens skull bifogas en mysig sommarbild nedan. Ska försöka samla krafter och faktiskt producera något innehåll. Återkommer på den punkten. Med start i morgon ska jag skärpa upp bloggen och det är nu slut på "semestern".

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

7 kommentarer:

 1. Märkliga saker händer. Netflix gick ner, och bloggen var onåbar under fler minuter... Förövrigt unnar jag dig en rejäl semester på flera minuter, sen få du börja producera gratis igen, för gratis är bäst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men då är det du som är produkten, som cornu brukar säga.

   Radera
  2. Så klart! "It takes two to tango". Som lån, typ.

   Radera
  3. " gratis är bäst." ja en generationsgrej som Ingves inte fattat ännu!

   Radera
 2. Det var på tiden... :)

  Saknar de där saftiga inläggen. Undrar om man kan tipsa om nåt.. men jag har semesterslö hjärna så nej, klarar det inte idag.

  SvaraRadera
 3. Du skulle kunna ta upp regeringens och oppositionens oförmåga. Batra föreslog häromdagen att människor ska tillåtas behålla 5:50 (fem kronor och femtio öre) om dagen mer av sin lön under 18 månader på sitt första jobb. Och Löfvén lovade idag 5000 fler yrkesutbildningsplatser. Helt försumbar mikroskoppolitik från både höger och vänster. Det kommer inte att funka. Gammelmedia låtsas ännu som om det skulle göra det, du skulle kunna vara förutseende och konstatera att staten inte kommer att förändra någonting alls under denna mandatperiod.

  SvaraRadera
 4. Finns det ingen smaskig skandal kring det stundande bytet av våra sedlar att skriva om? Kostnad för det? Och är det inte bara ett sätt för NWO-verktygen bankerna att göra nåt ondskefullt med oss snälla medborgare...?

  Eller några tips: hur man kan prångla iväg gamla ogiltiga sedlar eller hur man undviker att bli blåst med falska nya innan man lärt känna igen dem?

  SvaraRadera