Cornucopia?

2015-08-29 13:14

I fablernas land: Stadsrådsberedningen har växt

Copyright (c) 2015 I fablernas land (TwitterFacebook). Återpublicerad med stöd av cc-licens.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Tillväxt, arbetslinje och jobbskapande. 7 miljarder i kostnad för 4600 jobb, det är väl ungefär som Arbetsförmedlingen?

  SvaraRadera
 2. Ordet "beredning" kan väl tolkas orwellianskt antar jag - får det att låta som om de sysslar med något slags förberedande arbete, när flera hundra av dem antagligen har som enda arbetsuppgift att städa upp efter Romson och Wallström och be om ursäkt åt diverse håll efter att dessa har öppnat munnen utan i förväg godkänt manuskript.

  SvaraRadera
 3. Byråkrati är självgenererande. Det gäller att riva det ner med jämna mellanrum för att resetta systemet, innan det löper amok.

  SvaraRadera
 4. Heder åt (s) trots allt. De ansåg att deras experter i kanslihuset ivf skulle vara ideologiskt obundna, dvs riktiga experter. Det kan man sannerligen inte säga om Alliansen som t.o.m öppet i sina anställnings-annonser tryckte på att man måste dela partiet´s(m) ideologi men även i sakfrågor som privatiseringar etc. Hur ska en sådan regering kunna ta väl genomtänkta beslut? Man kan mao tänka sig att flera "experter" jobbade under personlig munkavle för lön och karriär. Jag är f.ö säker på det.

  SvaraRadera