Cornucopia?

2015-08-21 07:29

Hårt ner på börserna i Asien under morgonen

Börserna i Asien faller hårt nu under morgonen.

Nikkei går -2.53%, Hang Seng går -2.35%, SSE Composite -3.23% och Australiens All Ordinaries -2.08%.
Dagschart S&P-500.

Före detta föll amerikanska S&P-500 också hårt med -2.11%. Med gårdagens ras har indexet gått ner sedan årsskiftet, även om en starkare dollar förstås fortfarande gör att indexfonder mot detta index gått plus för oss svenskar.

Då många gillar siffermagi så finns det antagligen ett stöd för S&P-500 runt 2000, där indexet vänt flera gånger förut.

S&P 500-terminen pekar på fortsatt nedgång och indexet föll oavsett efter europeisk stängning.  Finns alltså väldigt lite som talar för att det blir en positiv börs i Sverige och Europa idag.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

3 kommentarer:

 1. Teknisk analys kan nog funka, när en stat bedriver The "manage-the-economy-by-technical-analysis" strategy och manipulerar börskurser.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-20/chinas-judgment-day-arrives-malicious-sellers-slam-stocks-below-communist-floor

  SvaraRadera
 2. Det återstår att se om det blir ett dödskors nu.

  SvaraRadera
 3. En allmän börsnedgång (gärna kopplat med en paus på den överdrivna optimismen på bostadsmarknaden) under resten av året för att kyla av känslorna lite vore bra. Att lycka tajma in det är lite svårt dock. Ner till kurserna som gällde under början av 2014, så att man kan köpa "billigt", vore ju hemskt trevligt men vi får se hur sannolikt det är att det händer.

  SvaraRadera