Cornucopia?

2015-08-04 16:18

Få ner till 0.90% i bolåneränta via MittBolån!

Detta inlägg är reklam.

Min annonsör MittBolån har publicerat en ny rapport titulerad Svensk privatekonomisk barometer, med en lång rad intressanta uppgifter. Det finns mycket att tjäna på att förhandla ner sin ränta, även en bit under den sk snitträntan som bankerna numera redovisar.

De kunder som låtit MittBolån förhandla ner räntan valde under andra kvartalet i 100% av fallen rörlig ränta mot 97% under första kvartalet. Den lägsta räntan Mitt Bolån ordnade åt någon kund under förra kvartalet var 1.11% och under juli månad har man ordnat så låg ränta som 0.90% åt kunder enligt hemsidan.
Historiska räntor.
Källa: Mitt Bolån

Prova gärna tjänsten omgående. Att fylla i uppgifterna tar bara någon minut, och sedan blir du kostnadsfritt kontaktat inom ett dygn. Det kan finnas pengar att spara, tjänsten kostar ingenting och med tanke på att bloggläsarna i snitt har 1.47% i rörlig (3-månaders) ränta idag, finns rejält med utrymme att förhandla ner räntan för många läsare.

Snart bor vi alla nästan gratis - vi som sedan länge redan äger en egen bostad - för övriga är ränteläget en katastrof.

Tjänsten är enkel, man får svar inom 24 timmar, det är kostnadsfritt och din förfrågan hanteras av en personlig handläggare. Man erbjuder även lån inom alla segment - både premiumkunder, vanliga kunder eller de med betalningsanmärkningar.

Mitt Bolån är fristående och oberoende och förhandlar din ränta åt dig.

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Mitt Bolån.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

16 kommentarer:

 1. Vilka sparares pengar är det som "lånar" ut till bostadsköpare, nu på bubblans topp, för mindre än 1% ränta? Om de är skickliga så förhandlar de snart fram negativ ränta till sina bokredittorskar. Banken bara skapar ju krediten ur tomma intet, så länge någon andel av den betalas så profiterar de.

  SvaraRadera
 2. De verkar inte tänka på att det finns villaägare som inte har lån... Alternativen är
  *Jag har hittat ett objekt/Ny bostad
  *Jag vill ha bättre ränta/Omförhandling
  *Jag går på visningar/Lånelöfte  SvaraRadera
  Svar
  1. Lika lite som Blocket inte tänker på att det finns folk som inte har något att sälja.

   Vill du använda tjänsten för att låna pengar till renovering, eller vad tänker du?

   Radera
 3. Varför annonserar Cornu hela tiden för dating med asiatiska och ryska honor? Är det inte både sexistiskt och rasistiskt samtidigt? Eller är det bara jag som plågas av detta u-ringade skräp när jag går in på denna blogg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reklamen är baserad på dina personliga surfvanor och din demografiska profil, så tydligen anser Google att du är 1) singel och 2) desperat.

   Radera
  2. Om det stör dig kan du klicka på krysset på reklamen och svara på varför du inte vill se reklamen. Eller så kan du googla på något du tycker om och klicka på ett av företagen som listas så får du bara reklam om det sen. Fast det var kanske det du gjorde... Just nu får jag mest reklam om utebelysning och flygresor.

   Radera
  3. Jag får aldrig några annonser om asiatiska (eller ryska) horor. Men det är kanske för att jag redan befinner mig i Asien och annonsscriptet inser att jag redan är tillräckligt exponerad för detta?

   Radera
  4. Jag har inte klickat på någon ad banner sedan 9 år. Jag håller verkligen räkningen! Bara här och ett enstaka andra sajter pryds sidorna av djupt U-ringade bröstförstorade asiatiskor. Nåväl, hellre det än gräsklipparreklam. Jag bara undrade om sajthavaren var medveten om det första sexistiska intryck hans sajt gör. Kan påverka publiken och kanske avskräcka t.ex. naturligt bebröstade asiatiskor från att göra annat än bara stänga ned sidan.

   Radera
  5. Jag förstår inte hur människor kan surfa på internet utan AdBlock Plus samt Flashblock.

   Radera
  6. Kapitalist du gjorde min dag :) de är vad DU har surfat på som visas på annonserna, för mig just nu är det Telia reklam som syns. Så de är du som surfar (som du fint skrev) sexistisk och rasistisk.

   Hoppas du finner den rätte ❤

   Radera
  7. Kapitalist: Det är inte vad du klickar på för reklambanners som bestämmer vilka reklambanners som visas.

   Din sökhistorik - surfhistorik - ja i princip allt du gör på nätet spåras och lagras på olika sätt för att bestämma vilken reklam som passar dig bäst.

   :)

   Radera
 4. Förra gången (några månader sedan) räntan gick ner så hamnade den på just 1,11% och då har jag inte ansträngt mig och förhandlat, utan det var bankens dataprogram som gjorde rabattbedömningen för något år sedan. Så visst finns det förhandlingsutrymme om man bara orkar för någon ynka tiondel extra. Men då får man nog vara villig att faktiskt gå runt till olika banker, boka möten och spela ut dem mot varandra, och verkligen vara beredd att byta bank.

  SvaraRadera
 5. Jag har kontaktat MittBolån för att låta dem förhandla ned räntan åt mig, men den lägsta ränta de kunde förhandla fram var via SBAB och låg på 1,47%. Jag vet inte om det beror på att våra lån är för små eller om belåningsgraden är för låg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. eller för att MittBolån också måste få mat på bordet, eller är de fina människor och gör detta utan ersättning från någon

   Radera
  2. De lever på provision från långivaren.

   Men tjänsten de tillhandahåller är förmodligen att de går in på olika bankers hemsidor och ansöker om bolån med kundens uppgifter, vilket ger något slags defaultvärde på ränta och liknande. Vill man ha ner räntan under detta får man nog ta saken i egna händer och anstränga sig lite själv.

   Radera
  3. Jag fick -0,15 på SBAB:s ganska låga 3mån listränta genom dem, vilket blev 1.19% 2.1MSEK belåningsgrad 65% vilket Handelsbanken matchade. Är lite som att jämföra äpplen med päron att bara stätta bolåneräntorna mot varandra, de flesta banker vill att man skall ha deras dyra fonder och inlåsta pensionssparande med avgifter hos dem för att de skall kunna sänka räntan.

   Tjänsten kändes lite sådär, det tog dem två veckor att förstå att huset jag köpt inte låg i samma kommun som jag bor i nu. Och sedan fick man ingen sammanställning över erbjudandena eller någon lista på vilka de kontaktat samt att erbjudandet inte gavs skriftligt utan bara i telefon.
   Och som vanligt så verkar löneinkomst vara det enda som räknas, utdelning från egna företag verkade de inte fatta vad det var trots att det ger lika mycket pengar efter skatt som lönen :-)

   Radera