Cornucopia?

2015-08-19 11:45

Boka höstens hotell - upp till 50% rea hos Hotels.com

Detta inlägg är reklam.

Hotels.com kör just nu en kampanj med upp till 50% sänkt pris. Så passa på att boka din sena sommarsemesters boende eller höstens hotell nu. Klicka på reklamen nedan.
48 Hour Sale Image Banner 630 x 300


Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

2 kommentarer:

 1. Vad kostar det att köpa sig, Wilderäng, att göra reklam för min potatis? Jag har massor av ruttnande potatis som ingen verkar vilja ha. Du kanske kan sälja det åt mig med ett profitabelt reklamblogginlägg. (Jag levererar bara till de som har egen skottkärra att dra bort sk!ten i.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu vet jag inte om du är seriös eller inte, men prisexempel finns under fliken Annonsera som gömmer sig bakom "godkänn cookies"-fliken.

   Den fliken borde knuffa ner hela sidan. I alla fall jag har för vana att ignorera den och aldrig trycka på ok eller jag förstår eller vad man nu ska trycka på.

   Radera