Cornucopia?

2015-07-26 16:17

Undertryckt homosexualitet i ryska flottan i Königsberg

Rysslands fredsälskande president, gayikonen Vladimir Putin, besökte idag den ryska flottbasen Baltijsk i den ryska Königsbergexklaven. Bland annat visade ryska Östersjöflottan upp hur det kan bli när man undertrycker homosexualiteten i Ryssland, vilket Russia Today har publicerat på Youtube.

Film från detta event följer nedan. Vi tar väl och hoppar direkt till 22:00 in i denna två timmar långa föreställning, med vad som man kan hoppas kan bli ännu ett kultframträdande inom gaykretsar här i det mer progressiva väst. Kolla speciellt in de sjömansutklädda dansarna. Let's Dance, Königsberg Edition. Denna höjdpunkt håller på i inte mindre än fem minuter. Missa inte en sekund. Ni vet att ni vill.
Detta, mina kära läsare, är alltså ryska Königsberg den 26:e juli år 2015, som bjuder på sig, Östersjöflottan och Ryssland från sin finaste och bästa sida för Vladimir Putin. Helt utan avsedd ironi eller satir från rysk sida.

En sorts rysk pride får man förmoda. не спрашивай не говори.

Inte konstigt att problemen med alkohol är enorma i Ryssland när man tvingas undertrycka sin sexualitet på det här viset, i ett av världens mest gayfientliga homofoba länder.

Vi avslutar med Village People framförande "Go West", vilket jag tycker speciellt borde tillägnas Östersjöflottans fina gossar. Särskilt som huvudsångaren är klädd i vad som ser ut som en flottofficeruniform.
"(Go west) Life is peaceful there
(Go west) Lots of open air
(Go west) To begin life new
(Go west) This is what we'll do

(Go west) Sun in winter time
(Go west) We will do just fine
(Go west) Where the skies are blue
(Go west) This and more we'll do"

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

20 kommentarer:

 1. Man får hoppas de använder kondom bara. Det finns redan 1 miljon HIV-smittade i Ryssland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl jobbat! Men för att göra rätt för ditt namn bör du nog minst dubbla det antalet.

   Radera
  2. Enligt prognoserna kommer den siffran att ha fördubblats till 2020 helt utan min hjälp.

   Radera
  3. År 2020 räknar man också med att ca 20000 ryssar kommer att dö i AIDS. Per månad alltså.

   Radera
 2. Har Michael Flatley flyttat till Ryssland?
  https://www.youtube.com/watch?v=3mC0rWgUqTc

  SvaraRadera
 3. Tydligen har man även börjat studera homosexuella djur. Ja det finns alltså även såna. Såg ett program där man hittade gay pingviner, och på en ö var var tredje fågel gay (bildade par för livet med samma sex), vilket ur Darwinistisk synpunkt borde ha rensats bort. Förmodligen så är det något som går lite snett under embryots utveckling så att den delen av hjärnan som skall trigga på det motsatta könet inte utvecklas korrekt. Är skillnaden väldigt liten mellan könen, som för människor, behövs kanske inte så mycket för att den ska trigga fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade du inte tillbringat biologilektionerna sugandes av din bänkgranne hade du kanske lärt dig något om Darwinism, och evo-devo i överlag.

   Radera
  2. Nu är gay homo etc mänskliga begrepp belastade med vissa betydelser som inte kan användas rakt av vid jämförelser med djur. T.ex. så parar sig hane-hane eller hona-hona par i fågelvärlden med motsatt kön, men ägget ruvas sedan av paret.

   Ang. Darwin så är detta inte i motsättning till evolutionsteorin. Så länge som arten reproducerar sig är det totalt irrelevant hur det sker.

   Radera
  3. Fast det sker ju även hos mänskliga gaypar. Att de parar sig med någon av motsatta könet, eventuellt via insemination, för att sedan ta hand om barnet.

   Radera
  4. Kan jag aldrig tro att dom gör, det vore i så fall emot bibeln?

   Radera
  5. Jag förstår att det inte är politiskt korrekt att spekulera över orsaker, lesbethflata. Poängen är dock att eftersom det förkommer även på dessa nivåer i djurriket, så kan det inte vara en hårt ärftlig mekanism, vilken i så fall skulle ha sorterats bort av evolutionen. Som jag spekulerar så är det mer sannolikt att det är mjukare kemisk mekanism under utvecklingen av embryot, som lättare kan gå fel, som avgör vilka preferenser hjärnan kommer att få. Det finns gott om liknande mjuka mekanismer i naturen för annat. Exempelvis avgörs könet för krokodiler och sköldpaddor av temperaturen där ägget ligger.

   Och att hårdkoda en mekansim i hjärnan som kan skilja och trigga på rätt kön så effektivt är ur en informationsteknisk synpunkt något av en evgolutionär bragd vad gäller människan. Det är som sagt inte så mycket som skiljer mellan hanar och honor.

   Radera
 4. Oi voi. Nu förklarades ju det varför mer än hälftrn av ryska värnpliktiga har haft analt samlag med en annan man. Detta enligt ryska väpnade truppernas sedlighetsrapport. Nåja. Kul för dem.

  SvaraRadera
 5. Då är det inte gotländskorna som skall vara oroliga utan gotlänningarna som kommer att utsättas för den ryska våldtäktsvåg som kan förväntas om (när?) ryssarna tar över.

  SvaraRadera
 6. Den kan bli mer underhållande när man lägger på ljudet från "flottans glada gossar -ankaret opp"

  SvaraRadera
 7. Det är så man börjar undra om Cornu egentligen är en rysk psykops förtäckt till amerikansk dito.

  SvaraRadera
 8. Det är längesedan svenska män var så säkra på sin roll att de kunde roa sig så där. (Visserligen har nog en del ryska balettdansörer en del i att svenska män slutat dansa, men tråkigt, tragiskt och dåligt för reproduktionen är det likväl.Hur går det för rysk reproduktion?)

  När såg du senast svenska män gå arm i arm av vänskap?

  Eftersom jag lärde ungarna Katjoshka häromdagen tar vi en länk till andra sidan av myntet:
  Marina Devioatova Katioshka

  Det är spellistan för den som fastnar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är så säkra i sin manlighet att nästan hälften av dem misshandlar sina fruar.

   Radera