Cornucopia?

2015-07-19 21:27

Söndagssvar: Vad är din rörliga bolåneränta?

Bolåneräntorna fortsätter ligga på eller nära rekordlåga nivåer. Dagens enkät får helt enkelt svara på vad din rörliga bolåneränta ligger på.

Svara på enkäten nedan, så får vi se hur läsekretsen ligger till på den här punkten. Om du inte har rörliga bolån, äger ditt boende skuldfritt eller hyr din bostad finns det förstås inget svarsalternativ. Ni får sitta och småmysa istället.

Utsikt över Sannegårdshamnen i Göteborg får illustrera blogginlägget på framsidan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Konstigt att inte "vet ej" finns med?

  SvaraRadera
 2. Fortsätter mitt söndagsmysande på det musikaliska temat:

  https://www.youtube.com/watch?v=Mbao_laqF8E&list=PLpLsgSkX8xYHneNP49lQylqVj2Jt7O5jh

  En av de bästa spelningarna som finns på youtube.

  SvaraRadera
 3. Vad jag förstår så får man sedan ett antal år tillbaka inte rörligt lån för bostadslån, utan det vi folkmun kallar rörligt har en bindningstid på 3 månader. Hade själv rörligt på riktigt ett tag, men banken slutade tillhandahålla det för vanliga bolåneslavar.

  För övrigt är det väl ingen principiell skillnad mellan 3,12,36, etc månaders bindningstid, annat är att banken inte skickar ut information om att 3-mån automatiskt förlängs varje gång löptiden går ut.

  SvaraRadera
 4. Vore intressant med ett inlägg och diskussion om vilka typer av fonder och inriktningar som kommer att gå bra inför hösten. Själv orkar jag inte hålla på med aktier utan väljer fonder baserat på inriktning och geografisk fördelning.

  SvaraRadera