Cornucopia?

2015-07-19 11:30

Positiva söndag: Skön söndagssång

Dags att återinföra den avsomnade positiva söndag. Och sist på bollen så passar väl inget bättre än lite äkta glädje och kreativitet. Kort sagt, några covers från Walk off the Earth.

Vi börjar med en cover på Happy, inspelad i Walk off the Earths turnébuss.
Och även från turnébussen i till synes en tagning hittar vi en cover på Cheerleader.
Man har så många fler covers inspelade, men en klassiker av rang är förstås Gotyes Somebody I Used To Know, framförd på enbart en gitarr.
Ordinarie sändningar återkommer senare. Håll till godo.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

3 kommentarer:

 1. Bra grejer. WOTE har varit ett favvisband i många år. Såg dem live i december för två år sen. Roligt.

  SvaraRadera
 2. OT. Det ser ut att bli stora pengar på exemplar 1 av Stjärnfall.

  SvaraRadera
 3. Här är en positiv söndagsnyhet. Positivt därför att en klok professor i hyckleri har sagt att även om det bästa vore att både säga och göra det rätta, så är det kanske bättre att åtminstone ljuga det rätta och göra det som är fel, än att både säga och göra det som är fel?

  FP-riksdagsman Mathias Sundin ljuger att han vill FÖRDUBBLA försvarsanslaget till 2% av BNP!!! Med början nästa mandatperiod, så klart, så att han inte behöver fatta något beslut om saken under sin tid som lagstiftare. 1% av BNP vore det i särklass största ekonomiskpolitiska beslutet sedan Göran Perssons krishantering på 1990:talet. Inget annat regerings- eller riksdagsbeslut har omfattat mer än en bråkdel eller kanske ett par promille av BNP sedan dess, och inget så stort förslag finns på något partis agenda. Dagens politiska miljonärer är komplett inkapabla att befatta sig med så extremt jättestora beslut som en hel procent (när offentlig sektor tar runt 50% av BNP som växter med ett par procent om året), så det kommer inte att hända. Politiker är bara intresserade av att passivt förvalta köttgrytan de sitter vid såsom den planlöst har råkat bli. Istället har Riksdagen nyligen beslutat fortsätta avrustningen genom att sänka anslagen från 1.1% till 1.0% av BNP denna mandatperiod (FP var dock emot det). Men det är som sagt kanske positivt att någon politiker åtminstone ljuger om upprustning?
  http://www.svd.se/folkpartist-fordubbla-anslag-till-forsvaret/om/debatt
  (Han har även en blogg men skriver vad jag ser inget om det där ännu)

  SvaraRadera