Cornucopia?

2015-07-10 19:24

Fredagsmys: Omdöme kommande novell

Dags för lite trevligt fredagsmys igen. Jag deltar med novellen Berget i den kommande antologin I skuldens skugga från Litet Förlag.

Här följer redaktören Victor Estbys omdöme om novellen.
"[Jag] har läst din starka, spännande novell. Tycker särskilt om hur klurigt den är uppbyggd och hur elegant, proffsigt och roligt du knyter ihop den. Fint flyt och framåtrörelse har du och en rak och tillsynes enkel berättelse, men den rymmer ju så mycket under ytan."
Jag gissar att många av mina läsare kommer uppskatta novellen.

Många svenska antologiers intäkter går till välgörenhet, då det inte blir många ören per författare. Antologin I skuldens skugga kommer säljas till förmån för organisationen Min stora dag och släpps i september.

Övriga novellförfattare i samlingen, förutom jag själv, är Susanne Ahlenius, Ida Axelsson, Birgitta Backlund, Mattias Boström, Arne Dahl, El Dezmin, Thomas Erikson, Victor Estby, Lina Forss, Christina Granbom, Varg Gyllander, Frida Andersson Johansson, Nina Larsdotter, Mikael Köhler Larsson, Anne Liljeroth, Linda Olsson, Conny Palmkvist, Ebba Range, Viveca Sten, Christina Stielli och Daniel Wångsten.

Trevligt fredagsmys på er.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

5 kommentarer:

 1. Ditt namn syns ju knappt på framsidan, trots att du säkerligen måste vara så att säga huvudakten. Tycker du skulle ta och gå till Aftonbladet och utmana de matriarkala strukturerna inom kulturvärlden.
  ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huvudakten? I jämförelse med Viveca Sten och Arne Dahl? Verkligen?

   Radera
  2. Ja? Precis som Zara Larsson ansåg sig vara huvudakten på Bråvallafestivalen, före okända namn som Inflames, Kent, Lars Winnerbäck, Rise Against, Muse, Robbie Williams, Sabaton...

   He he he..

   Radera
 2. Fint omdöme där och jag håller med. När man var yngre kunde jag plöja en roman på några dagar även om jag inte tyckte den var speciell, ungefär som man slötittar på TV. Nuförtiden har jag nog ett tiotal böcker som bara är påbörjade. Dina romaner har jag däremot mer eller mindre sträckläst, i och för sig berör ämnena.

  SvaraRadera
 3. Ja just det! Har ju helt slutat att slötitta på TV. Det hänger nog ihop.

  SvaraRadera