Cornucopia?

2015-07-05 17:42

Det är lite varmt

Det har inte varit så många blogginlägg idag. Det är lite varmt ute och det ser ut att fortsätta med en tropisk natt fram till ett åskväder ska återställa vädret till klassisk svensk sommar framåt måndag morgon.

Som exempel hittar man värmekurvan enligt Netatmo för utevädret och för min arbetsplats i husets bibliotek. Nu har det åtmstone gått under 30 grader ute, men icke så inomhus. Framgår med viss tydlighet när fönster har stått vidöppet i biblioteket under natten.

Oavsett, oroa er inte. Riktiga blogginlägg kommer. Behöver bara vätska upp lite först.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

5 kommentarer:

 1. I Skåne uppmanar pressen folk att stänga fönstren medan de sover, därför att inbrottsrisken är för hög annars. (Inte för att jag förstår varför brottslingarna bryr sig om lås, de kan ju bryta upp och döda allt i sin väg utan att staten på något sätt vidtar någon åtgärd, och det lurade offret som trodde på statens skydd dödas ju helt enkelt med en liten klapp på huvet).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har märkt att du blandar in staten i alla dina inlägg; börjar bli lite tjatigt.

   Radera
 2. Tur man timmerhus utan massa stora (onödiga) fönster. Hållit konstant 22-23 grader dag som natt. Först idag har det krupit upp till 24 grader.

  SvaraRadera
 3. Tur man har tillägsisolerad timmerhus med AC, luftrenare och luftavfuktare

  SvaraRadera
 4. Nu kom åskan till Nordvästskåne. Dags att ta en dusch och gå och lägga sig.

  SvaraRadera