Cornucopia?

2015-07-30 11:31

Boksignering i Helsingborg, Lund och Center Syd 7:e - 8:e augusti

När vi ändå var inne på Malmö igår, så styr jag söderöver till Banjosödern för boksignering den 7:e och 8:e augusti. Det blir signeringar i Helsingborg, Lund, Malmö och Center Syd.

Tider och platser enligt nedan:

Ligga i Lund.
Fredagen den 7:e augusti

Akademibokhandeln Helsingborg 12:00 - 13:00

Gleerups Lund 16:00 - 17:00

Lördagen den 8:e augusti

Hamrelius Malmö 11:00 - 12:00

Akademibokhandeln Center Syd 13:00 - 14:00

Så vi ses där, alla skåningar. Banjo är valfritt. Tips på häng där man kan inmundiga varma drycker och bakverk i Lund innan Gleerups mottages tacksamt.

Som vanligt hittar ni mina inbokade framträdanden i kalendern. För att jag ska åka någonstans måste någon förstås boka in mig. Kontakta t ex ditt lokala bibliotek och efterfråga en författarföreläsning, eller för den delen någon annan organisation, som kan vara relevant utifrån bloggen eller mina böcker.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

12 kommentarer:

 1. Kul att traditionell boksignering ännu funkar. Det betalar sig väl i försäljning per tillfälle, och bygger ett varumärke långsiktigt. Jag har själv uppskattat boksignering av beundrade författare. Även i digitala tider är det väl viktigt att ha en marketing mix som inte försummar personliga möten med läsarna.

  SvaraRadera
 2. Stjärnfall damp ner i brevlådan idag. Härligt!
  Mitt minne är bra, fast kort. Någon som vet om det finns en sammanfattning eller dyligt av Stjärnklart? Trist om man glömt bort trådar som plockas upp i Stjärnfall :\

  SvaraRadera
 3. Finns det inte fler än en akademibokhandel i Helsingborg respektive Malmö?

  SvaraRadera
 4. När kommer del tre?
  Känns som jag redan väntat en dag för länge ;)

  SvaraRadera
 5. För fika i Lund av traditionellt slag (träpanel och dammsugare med kaffe på kanna) rekommenderas Fahlmans vid Mårtenstorget. Runt Stortorget där Gleerups ligger finns det både cafekedjor och på samma gata(samma som Grand otel) ligger Love,Cofee and Roasters, extremt hög hipsterfaktor men fri wifi... På Bantorget, tvärs över stationen och vid Burger King ligger Mormors som har mycket fint fika. På gatan ner mot Grand ligger Ebbas, mysfaktor hög.

  Får jag tid att komma loss tidigt från jobb (heter så i Skåne) och hinner hämta banjon dyker jag upp.
  Och om inte Skånetrafiken skyller förseningarna på grått pulver såklart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde att rekommendera att om vädret (flest platser utomhus ) och tid tillåter så rekommenderas Cafe Botan i Botaniska trädgården.( . Inte bäst på kaffee och fika, helt ok dock men klart grönast. Kombineras gärna med besök i växthuset, alla preppers kan säkert hitta ätbart bland insektsätande vaktlar och grönskan där inne eller ialla fall stämningshöjande kaktusar (se upp för miljöpartister som fastnat i taggarna bara, de börjar bli hungriga nu och kan därför bitas som alla hjärnlösa zombies)

   Radera
  2. Jag har nog haft otur i tankegången. Fahlman= Hälsingborg. Ramklints=Lund.
   I övrigt traditionella.

   Radera
 6. St. Jacobs stenungsbageri på Klostergatan ligger mellan stationen o Gleerups. För tyvärr ligger Trädgårdspionens privata hemma-café en liten busstur utanför stan. Men du är självklart välkommen hit om du har lust ;-)

  SvaraRadera
 7. En lokal delikatess är Birkabulle, fås säkrast på Mormors bageri i Lund (och på flera ställen i Helsingborg om färdkost önskas). https://sv.wikipedia.org/wiki/Birkabulle

  SvaraRadera
 8. Äntligen! Ses i Helsingborg.

  SvaraRadera
 9. Kul med Skånetour. Du konkurrerar dock med FM/Marinen som har ett event i Ystad...

  SvaraRadera
 10. Kul med Skånetour. Du konkurrerar dock med FM/Marinen som har ett event i Ystad...

  SvaraRadera