Cornucopia?

2015-07-28 15:15

Bokrelease Stjärnfall i Stockholm klockan 18:00 idag

Vill kort passa på att påminna om att det är bokrelease av Stjärnfall på SF-bokhandeln i Stockholm klockan 18:00 idag. Vi ses kanske där?

SF-bokhandeln ligger på Västerlånggatan 48 i Gamla Stan, och nås enkelt genom att gå rakt upp från Gamla Stans tunnelbanestation längs Tyska Brinken och sedan svänga åt vänster in på Västerlånggatan. Eller så går man från Slussen eller Drottninggatan - det här ju inte direkt några stora avstånd vi pratar om här.

Ni hittar evenemanget på Facebook, och det utlovas även lite friska alkoholfria drycker och något tilltugg. Jag ska nog också säga några improviserade mindre genomtänkta ord, eller läsa spoilers högt för publiken.

Signering i Göteborg blir det först på lördag klockan 14:00 på SF-bokhandeln på Kungsgatan, och nästa fredag - lördag 7-8:e augusti besöker jag Banjosödern med Helsingborg, Lund och Center Syd.

Vill ni inte köpa signerade böcker så kan ni i sedvanlig ordning besöka er välsorterade lokala bokhandel, eller beställa från Bokus, CDON eller Adlibris.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

5 kommentarer:

 1. Kommer den som e-bok under morgondagen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, såg "under dagen" nu. Bokus har inte fått ut e-boken ännu.

   Radera
  2. Bokon har https://bokon.se/ebok/stjaernfall_lars-wilderaeng-2/

   Radera
 2. Såja, då ligger ett signerat ex på huvudkudden och väntar på läggdags. Klockrent att Expressen toppar med nyheten att Göteborg står utan ström. Bra timing Lars! Eller bra PR-stunt.. :)

  SvaraRadera
 3. Gott - har just avnjutit stjärnklart, midvintermörker och midsommargryning; får göra ett försök att införskaffa Stjärnfall innan semestern är slut.

  SvaraRadera