Cornucopia?

2015-06-26 12:56

Tradevenue - ny social börsplattform

Detta inlägg är reklam.

I dagarna har en ny välbehövlig och ambitiös börsplattform lanserats, Tradevenue. Sajten integrerar både forum, bloggar, virtuella portföljer, analysverktyg och bolagspresentationer. Som Facebook, fast för aktier.

Som användare kan man lägga upp en egen investerarprofil och lägga upp en egen portfölj, samt följa flera av Sveriges största finansbloggare, som flyttat till plattformen. Dit räknas bland annat Didrik Finans, Spara Klokt, Classier Corn, Per Penning, Original Braila och Spartacus.

Sedan gamla klassiska VCW lade ner förra året har det saknats en riktigt bra och modern plattform. Tradevenue är en mycket ambitiös och modern integrerad tjänst, som lovar gott inför framtiden. Upplägget på forumet är mycket tilltalande, även om tjänsten nyligen har startat.

Tradevenue är väl värd ett besök för den börs- och aktieintresserade investeraren.

I samarbete med TradeVenue.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

1 kommentar:

 1. Hej!
  Jag hade förväntat mig en mer kritisk öga från dig.
  Syftet med tradevenue är att få en monopol på bloggarna.
  Det finns ingen möjlighet till att länka till egen blogg när man kommentera (utom om man har egen blogg på Tradevenue) dvs svårare att upptäcka bloggar som ligger utanför Tradevenue. Och ju större Tradevenue blir desto svårare blir det.
  Deras affärsidé och utvecklingsmodell är dock ganska bra. De har lyckat attrahera stora finansbloggar. Det blir ganska svårt för dem att flytta från Tradevenue då de inte kan omdirigera sina inlägg till en ny domän till ex.
  Tradevenue kommer säkert att innehålla en hel del intressanta bloggar och mycket innehåll men det blir svårare för mindre bloggar som inte vill vara med på Tradevenue (integritet, begränsningar i vad man får skriva m m).

  SvaraRadera