Cornucopia?

2015-06-16 15:56

Stjärnklart nu ute som pocket

Stjärnklart är idag släppt som pocket. Onlinehandlarnas system tar olika lång tid att förstå detta, men nu går boken åtminstone att beställa från Bokus för 47:- SEK och omedelbar leverans.

Den går även att beställa från CDON för 59:- SEK och tids nog från Adlibris för 45:- SEK när systemen inser att det är den 16:e juni idag.
Stjärnklart

Ni hittar den även för omedelbar upplockning hos välsorterade bokhandlare, som t ex Akademibokhandeln, där boken ingår i fyra sommarpocket till priset av tre, samt hos Pocketshop och Science Fiction-bokhandeln. SF-bokhandeln anger dock att de ännu inte fått in boken i lager, och jag har ingen aning om Pocketshop eller Akademibokhandeln fått sina leveranser än. Bokus har den, så åtminstone borde moderbolaget Akademibokhandeln fått sina böcker nu.

Bonnier/DN:s Lotta Olsson passande nog skrivit en kondenserad pocketversion av sin lysande recension av boken från i november, som publicerades härom dagen. Pocketrecensionen lyder i sina citerbara tre meningar:
"Visst kan man kalla den för dystopi, fantasy eller science fiction, men den är så läskigt verklig att jag omedelbart susade i väg och köpte ett trangiakök och en vattendunk. Lars Wilderäng beskriver flera olika individers sätt att reagera när vårt moderna samhälle bryter samman, men också hur nya former av gemenskap växer fram. Otäck, realistisk och lite, lite hoppfull."
Så har du inte läst Stjärnklart än finns det nu ingen ursäkt längre. Eller köp pocketen för att ge bort till alla du känner, så de likt Lotta Olsson springer och köper ett trangiakök och en vattendunk, så svensk krisberedskap stärks.

Även E-boken har nu fått pocketpris och kostar 69:- SEK hos CDON, medan övriga verkar ha viss fördröjning med att uppdatera sina priser. Because IT. Priset på E-boken sänks antagligen vilken vecka som helst även hos övriga.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Underbart, som jag sett fram emot att läsa denna bok, perfekt till semestern också :)

  SvaraRadera
 2. Får man fråga hur många av de olika böckerna som sålts, eller är det för personligt?

  SvaraRadera
 3. Om du frågar mig, i ljuset av svensk civil beredskap som monterats ner alldeles för få.

  SvaraRadera
 4. Om du frågar mig, i ljuset av svensk civil beredskap som monterats ner alldeles för få.

  SvaraRadera