Cornucopia?

2015-06-03 16:13

Stjärnfall går nu att förköpa hos Bokus

Stjärnklarts uppföljare Stjärnfall släpps till handeln den 28:e juli. Men redan nu kan du förköpa boken hos Bokus för 179:- SEK och säkerställa snabbast möjliga leverans online.

Det blir även bokrelease med signering hos Science Fiction Bokhandeln i Stockholm klockan 17:00 tisdagen den 28:e juli och det samma hos Science Fiction Bokhandeln i Göteborg lördagen den 1:a augusti klockan 14:00.

Snabbaste sättet att få boken i handen är generellt att hänga på låset hos en välsorterad bokhandlare den 28:e juli, då Bokus har leveranstider. Man utlovar dock leverans vecka 31, vilket alltså är samma vecka som den 28:e juli.

Jag kommer innan boksläppet i sedvanlig ordning auktionera ut tio numrerade och signerade böcker, för er som är intresserade av det.

Kartskiss. SPOILERS för
den som inte läst Stjärnklart.
Stjärnfall korrekturläses just nu, och går sedan till tryck. Eventuellt följer det med en karta till stöd för alla som inte känner sig hemma på Sveriges framsida. Min skiss till denna karta (som alltså inte är versionen som går i tryck) bifogas.

Ja, E-bok och ljudbok kommer släppas samtidigt som den inbundna boken, och ljudboken kommer finnas via de digitala sedvanliga kanalerna, inklusive Storytel. Dock innebär absurt nog digital distribution en massa fördröjningar (på grund av olika återförsäljares IT-systems implementationer) och digitala versioner finns inte listade innan de faktiskt går att köpa.

Stjärnklart i pocket släpps den 16:e juni, och snabbaste sättet att plocka upp den blir från en välsorterad bokhandel, som exempelvis Pocketshop.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

13 kommentarer:

 1. Elaking.

  Det är precis i slutet av min semester och jag är dessutom bortrest så jag kommer inte kunna skriva spoilers...

  Grrr.. Den som väntar på något gott (slut ? haha, never ...) väntar alltid jävligt för länge.

  SvaraRadera
 2. Sådärja! Eftersom jag är lika snål, som Ben Dover är dryg, så har jag nu skickat iväg en inköpsbeställning till mitt lokala bibliotek.

  SvaraRadera
 3. En sann socialist som låter andra betala sin lyxkonsumption!

  SvaraRadera
 4. Happ då blire o hoppa på ljudboken asap den släpps då.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För Stjärnklart så "hängde jag på låset" för ljudboken som nedladdning. Bokus dito var snabbast, tror de fick upp den på eftermiddagen under releasedagen så det var de som fick mina pengar. Adlibris Mondo var ivf segare.

   Radera
 5. Planerar stå där i kön den 28:e 17:00. (Se till att det finns fler böcker än förra gången) Sedan gäller det att ta sig hem snabbt för att i sommarvärmen sitta under tältet och läsa. Ett gott glas vin kanske något grillat i en paus eller bara lite goda alldeles färska hallon från trädgården. Katten kan få sitta bredvid men mobilen lämnar jag inne och min fru får inte läsa något förrän jag hunnit. Mördarsniglarna får krypa som de vill under läsandet och skulle det bli åska och snöstorm kanske jag går in men slutar läsa gäller inte. Batteri finns så bryts strömmen går det att läsa vidare på småtimmarna.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 6. Se till att få med Varaslätten i mitten på kartan med så slipper de vara så tomt där. Länge sedan jag såg fram mot en bok så här!

  SvaraRadera
 7. Tack ! Jag läste ut Stjärnklart för några veckor sedan och måste givetvis läsa fortsättningen ! Stjärnklart är en läsvärd bok som till och med min hustru (som är antiprepper men börjar inse att Sverige står försvarslöst mot kris och blockad) har den nu på sitt nattduksbord. Du borde fundera på att översätts dem, borde sälja i Tyskland....

  SvaraRadera
  Svar
  1. En CBRN.utrustad soldat på omslaget - såklart ! Du är ju utbildat skyddsbefäl ;)

   Radera
 8. Heureka, jag har det ! Det är Stanislaw Lems böcker Invincible and Peace on Earth som du brukat som förlagor till naniterna och deras funktion. Jag läste dem båda på 80talet. Invincible kom ut 1964 och den andra 1984.

  SvaraRadera
 9. Om jag vore författare så skulle jag låta 3D-printa ett exemplar av min bok av marknadsföringsskäl. Med blädderbara sidor med text i en pärm. Det skulle ha globalt nyhetsvärde på medias lustigheter-sidor likväl som inom hela 3D-printervärlden, bara för att det kan (bättre) printas utan 3D-printer. Och motsägelsen mellan unika produkter med addativ tillverkning versus serieproduktion av identiska produkter i en tryckpress. Så oväntat att det skulle uppfattas som konstnärligt.

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. Jobbar på att få in boken innan release så vi kan släppa boken för lyssning på release-dagen!
  (lovar inget men jobbar faktiskt på det!)

  /Utvecklare på Storytel

  SvaraRadera