Cornucopia?

2015-06-30 18:11

Kommer du testa Apple Music?

Idag drar Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) "Spotifydödare" Apple Music igång. Kommer du testa Apple Music, eller är tjänsten total ointressant?

För att få tillgång till Apple Music behöver man uppgradera operativsystemet på sin iPryl till iOS 8.4, vilket antagligen en och annan kommer hänga på nedladdningsknappen för. Därefter ska tre månaders gratis testperiod börja.

Man släpper även den professionella Internetkanalen Beats 1, till alla som vill lyssna, och har rekryterat topp-DJ:s till låtmixen. I sig en av 10 000-tals Internetradiokanaler, men att döma av rekryteringarna med extremt hög prestige och ambitionsnivå, även kopplat till musiknyheter.

Naturligtvis är inte Spotify enda konkurrenten. Andra är t ex Pandora och Tidal.

Så vad säger ni? Spotify eller Apple Music?
Church of S:t Jobs börskurs påverkas inte av lanseringen, utan går som NASDAQ-börsen generellt, dvs svagt nedåt.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Min musiksmak passar inte med hörlurar medan man joggar i parken.
  https://www.youtube.com/watch?v=xHQVtYzjLao

  SvaraRadera
 2. Kör Google Play Music, Spotify vägrar stödja Chromecast. Klagar inte över priset på 79 kr och möjligheten att ladda upp sitt eget musikbibliotek också. (från iTunes också för de som har det)

  SvaraRadera
 3. Nej, av ren princip köper jag inga produkter eller tjänster av Apple. Det spelar ingen roll vad de gör. Tar de fram en produkt eller tjänst som utrotar världsvälten, skapar världsfred, gör mig till mångmiljardär och omformar min lönfeta tjänstemannakropp till ett sexobjekt så kommer jag inte använda den av ren princip, även om det betalar mig för att göra det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow... Jag är lite inne på samma spår, men jag hade definitivt ändrat mig för vilken som av de där alternativen. Det är mest iTunes jag totalvägrar.

   Radera