Cornucopia?

2015-06-25 08:39

Boktrailer för Stjärnfall

God morgon! Och en extra fin morgon är det för att Massolit nu har publicerat boktrailern för Stjärnklarts uppföljare Stjärnfall.
En väldigt bra trailer tycker jag själv, listigare än man kan tro.

Trailern är gjord av Art by Sundberg, bland annat utifrån Anders Timréns och Islington Designs omslag omslag.

Förvisso står det det augusti i trailern, men Stjärnfall släpps den 28:e juli, inklusive som nedladdningsbar och strömmad ljudbok eller E-bok och går redan att förköpa hos Bokus för 179:- SEK. Stjärnklart finns nu i pocket för 45:- SEK via Adlibris, 47:- SEK via Bokus eller i din välsorterade lokala bokhandel. Även E-bokpriserna på Stjärnklart har sänkts till pocketpriser i samband med detta, t ex 59:- SEK hos Bokus eller iBooks.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

19 kommentarer:

 1. Var inne på SF-bokhandeln i Gamla Stan igår. 4/8 hade de skrivit på väggen. Frågade när du kom 4/8 och de lät mycket osäkra. Är författare lite osäkra?

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. 28:e juli ska jag vara där. Då har de skrivit fel.

   Radera
  2. Ja som nybliven ägare av Massolit Media hoppas jag förlaget kontaktar bokhandeln snarast. Annars blir nog en del bokköpare lite besvikna.

   28/7 är inbokat.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
 2. "Nu väntar ett större hot". Utomjordingar?, Nazister som gömt sig under Kebnekaise sedan 1945?, robotar med ventilationsslangar till armar? Olidligt spännande!

  SvaraRadera
 3. En arme av Romsonkloner med nanotec istället för hjärna?

  SvaraRadera
 4. En arme av Romsonkloner med nanotec istället för hjärna?

  SvaraRadera
 5. Nog tycker jag att "En kamp för överlevnad" vore en snyggare formulering än "En kamp om överlevnad" även om jag inte kan påstå att det är direkt felaktigt. Annars snygg trailer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, det beror ju på. En envig till döden mot en fiende är ju en kamp "om överlevnad" dvs det är bara segraren som får överleva.

   En "kamp för överlevnad" är väl snarare en som förs vid sidan av andra, mot naturens element etc.

   Radera
 6. Först fås rimligen "en kamp om överlevnad" och sedan blir det bättre. Det blir något nytt och är svårt att se hur kommunikationer kan upprätthållas längre än man kan gå med de egna benen. Så med isolerade celler och kanske livsfara att ge sig ut bland främlingar kan det inte bli sämre. När befolkningen är högst hälften och fackidioterna har lärt sig saker fås nog en stabilisering. Den första boken har tydligen en orealistisk lightkollaps, lätt för medelsvensson att ta till sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stabiliseringen kan inte annat än att bli baserad på rester. Något annat kräver större förändringar typ att ett rikare land på naturresurser som Ryssland "befriar och säkrar" Sverige med omfattande leveranser. Att detta skulle ske är naturligtvis osannolikt. De rika och då fungerade länderna kommer att få fullt upp med att klara sig själva. De kommer också att få arbeta militärt för att hålla fattiga horder av flyktingar borta och även banka på uppstickande länder med kärnvapen. För svenskarnas del vore det kanske bättre om Stockholms befolkning försvinner så istället för av svält och sjukdomar. När utvinningen inte längre ger något netto till människan så är restsamhället oundvikligt och vissa områden drabbas snabbare än andra.

   Radera
  2. Som författare bör man anpassa sig till rådande fantasier. Och även som bloggare Makroekonomiska resonemang, fysik och logiska följder blir för mycket. Fakta bör anknyta till vad folk känner igen. Hur rätt man har är mindre viktigt. Om dom tror att människan är god och därför inte utplånas så är det dumt att säga emot och leda in tankarna på annat. Den nationella identiteten liksom den religiösa är stor och bör inte utmanas för mycket. Adam och Eva släckte ljuset, nej så kan man inte skriva. Nån jävla ordning får det vara på fantasierna.

   Radera
  3. Varför skriver du inte en bok, du verkar ha upplag till en George RR martinesque dystopisk serie ju...

   Radera
 7. Lite synd på den lätt fåniga musiken/ljudet, men det gick ju bra att stänga av det. Yrkesskada...

  SvaraRadera
 8. Kommer man kunna beställa Stjärnfall till Kindle/läsplatta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köper man svenska E-böcker hos Bokon kan man ange sin Kindles e-postadress, så landar boken konverterad till Kindle på din Amazonplatta.

   Radera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. Bara dagar kvar nu. Härligt!
  Får man en kort recap på var man slutade i Stjärnklart? Annars vet jag vad jag ska göra i dagarna nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen recap, men de första kapitlen är lite tillbakablickar och fyller i lite utelämnade saker, samtidigt som huvudpersoner återintroduceras.

   Radera