Cornucopia?

2015-05-04 15:56

Softback is coming...

Omslaget till Stjärnklart i pocketutgåva nedan.

Något kondenserad baksidestext på grund av det mindre formatet. Snyggt tycker jag.
Omslag.
Insida.
Releasedatum är fortfarande satt till den 16:e juni, men jag kan avslöja att pocketboken kan komma ut i handeln tidigare, då pocketutgåvan av Stjärnklart gick till tryck i förra veckan. Men datum etc är det inte jag som bestämmer.

Uppföljaren Stjärnfall släpps den 4:e augusti och kommer naturligtvis samtidigt som ljudbok och E-bok. Sista delen i serien kommer 2016 och sedan blir det en ny säkerhetspolitisk-militär serie med start 2017 - 2018, givet att kriget inte kom först. 

Eller så blir det en romantisk feel-good komedi. Har inte bestämt mig än.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Hur var det nu med e-boksvariant av dina böcker? Jag har en Kindle och vill helst, av bekvämlighetsskäl, köpa via Amazon men när jag söker på ditt namn så får jag enbart träff på ljudböcker...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se svar nedan. Gå till Bokon och köp, ange din Kindleadress och voila! Alla svenska e-böcker till Kindle, så där bara.

   Radera
 2. Jag hade samma problem, och jag fick tipset (kanske här på bloggen?) att testa https://bokon.se. Fungerar mycket bra till min Kindle.

  SvaraRadera
 3. Kommer även till iBooks antar jag? Sjukt bra BTW. Sträckläste!!

  SvaraRadera