Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2015-05-23 10:01

Säljare med god litterär smak säljer marklägenhet i Lund

Först ut i serien av lägenheter och villor, som säljes av personer med god litterär smak är en marklägenhet i Lund. Det handlar om en trea på 87 m2 på Flygelvägen 99 i Lund, med ett begärt pris på 995 000:- SEK.

Mäklarens salespitch:
"I lugnt område intill naturens grönska ligger Flygelvägen. I markplan, utan några trappsteg, välkomnas du in i bostadens hall där ytterkläder praktiskt göms undan i generös klädkammare eller i garderobsmöbeln. Det finns två rymliga sovrum, ljust och fint vardagsrum med utgång till uteplatsen, ytterligare en rymlig klädkammare. Stort kök med gott om skåp och bänkytor. Här ryms också en mycket stor matplats. Badrummet är i originalutförande och delvis kaklat. Här finns också en ny tvättmaskin som komplement till den stora gemensamma tvättstugan i källaren. I de flesta rum ligger ekparkett och väggarna är ljusa. På baksidan som i dagsläget är täckt med buskar finns det en möjlighet att anlägga en trädgård.Utgång går att bygga från köket eller sovrummet. Marken på båda sidor av bostaden ägs av Brf.
Bostaden är fint placerad i ett lugnt och barnvänligt område fritt från trafik. Här bor du med kommunikationsmöjligheter, cykelvägar, närhet till både city, natur, affärer och all service du kan tänkas behöva.
Närhet till Universitetssjukhuset, Ideon, LTH och Ericsson samt med goda kommunikationsmöjligheter med buss och trevliga cykelvägar till centrum."
Lägenheten är kanske lite stor
för den som vill ligga i Lund.
Bara läs. Badrum i originalskick, det blir inte mer autentiskt än så här! Och tvättmaskin! De flesta rum har ekparkett! Generös klädkammare! Och ytterligare en rymlig klädkammare!

Det blir inte mycket bättre än så här, helt enkelt.

I sovrummet hittar man Stjärnklart av Lars Wilderäng liggande på fåtöljens fotpall.

En viktig erfarenhet för den som vill visa upp sin goda litterära smak och få sin bostad till salu exponerad på bloggen är att mäklarfotografer tar sina foton från låg höjd, för att få alla rum att se större ut. Böcker bör därför inte ligga ner, då de syns dåligt om de gör det.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Den där fula lägenheten skulle jag inte ta emot om dom så kastade den efter mig.

  SvaraRadera
 2. En liten fundering bara. Om nu en säljare vill gå ur bostadsbubblan. Är det då en sån bra idé att idiotförklara köparen genom att fronta Cornus böcker och få lägenheten exponerad på denna svårt raljerande blogg. Jag skulle inte vilja köpa av en sådan säljare..

  Men jag tycker lägenheten ser helt okej ut och jag önskar både köpare och säljare lycka till. Gillar särskilt den lila taklampan i vardagsrummet i kombo med skinnsoffa och stora sängen med gallergavlar. Tyder på en viss promiskuös läggning..

  SvaraRadera
 3. OT
  Bra artikel i ETC av alla ställen angående Coops religiösa ekomatsreklam.

  SvaraRadera
 4. Gillar planlösningen starkt, ljust o fräsht.. synd bara att jag behöver en 4a i örebro, och tänker INTE betala örebro priserna som de är idag. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte påstå att 995 000:- för 87 m2, eller 11 400:- per m2 direkt kan kallas överpris. Bubblan är inte så illa där nere i Danmark.

   Radera
  2. Nej, priserna steg snabbt till 2007, men har varit ganska lugna sedan dess (eftersom danskarna hade sin bopriskrasch).

   Sen är ju avgiften på den lägenheten hög (byggd 92/93 = mitt i krisen och lån på >8000 kr/kvm) vilket gör sitt till. Men man kan inte påstå att det är särskilt dyrt.

   Radera