Cornucopia?

2015-05-21 16:17

Ljudboksrea Midvintermörker och Midsommargryning

En kort blänkare. Bokus har en ljudboksrea på Midvintermörker som MP3-CD och Midsommargryning på plastskiva. Böckerna praktiskt taget skänks bort, så skynda att fynda.

Midvintermörker på MP3-CD, dvs en CD-skiva med boken uppdelad på MP3-filer kostar endast 35:- SEK

Midvintermörker finns dock inte att köpa i butik som CD-bok, då den är slutsåld centralt. Jag har dock några få ex av CD-boken kvar för de som absolut behöver den på femton plastskivor. Mitt pris för den är 200:- SEK inklusive frakt. Kontakta mig om ni vill ge bort den till någon som bara har CD-spelare.

Midsommargryning på MP3-CD är ännu billigare och erbjuds för endast 29:- SEK. Här är inte CD-boken slutsåld och kostar 35:- SEK eller drygt 2:- SEK i timmen att lyssna på.

Hos konkurrenten Adlibris kostar plastskivorna ovan mellan 189:- och 265:- SEK, om ni vill få lite proportioner på rean.

Som jag skrivit om förut dominerar elektronisk distribution nu inom mina ljudböcker, vilket också är anledningen till att plastskivorna reas ut enligt ovan.

Det är inte säkert att Stjärnfall alls kommer släppas som ljudbok på plastskiva, utan i så fall enbart kommer distribueras elektroniskt. Inläsare av Stjärnfall blir återigen Johan Holmberg, som läste in Stjärnklart.

Hos en tidning bredde man igår på brett i panik över försvaret av Gotland, där det tydligen inte finns någon gräns på hur omfattande och hur akut det är att stärka upp försvaret av Öjn. Även utomlands oroar man sig allt mer över det militära vakuum Gotland utgör. Det är en lätt gissning att det finns omfall hur t ex NATO snabbt ska besätta ön i ett skymningsläge där Baltikum hotas.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Vi har ju bra kontakt med Finland så ett sätt att snabbt öka försvaret av Öjn kunde vara att hyra in något förband därifrån.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 2. precis fyndat båda mp3böckerna nu... Såg att någon kommenterat att man måste ha svart bälte i militärprylar för att hänga med obesvärat... Stämmer det? Någon? Cornu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är mycket militärsnack. Även om man inte tycker sådant är intressant tycker jag boken och scenariot är intressant nog för att motivera att lyssna på det.

   Inte säker på om någon "handbok" gjorts men nedanstående inlägg kan ge lite kött på benen
   http://cornucopia.cornubot.se/2011/03/kartstod-till-midvintermorker.htmla
   http://cornucopia.cornubot.se/2014/07/militar-utrustning-for-journalister.html
   http://cornucopia.cornubot.se/2014/07/militar-utrustning-for-journalister_29.html

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera